Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει τζελ(σε ένεση, τρώγονται μεταξύ τους) για το κατσαριδακι.

Δεν είμαι σίγουρος από που το είχαμε πάρει, είτε από χημικά (Καλογεροπουλος Πειραιάς) είτε από γεωπονικά

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, laios123 είπε

Έχει κάποιος να προτείνει κάτι αποτελεσματικό ; Η βασική απεντόμωση δεν το έπιασε μόνο τις μεγάλες

Bayer Maxforce White IC Gel

Όταν έχω πρόβλημα, βάζω 2 φορες ανά 3 ή 4 εβδομάδες σε στρατηγικά σημεία και ξεμπερδεύω.

Επεξ/σία από guido
  • Like 5
Δημοσ.

Και εγω παλια οταν ειχε θεμα με κατσαρίδες εβαζα gel. Το ελεγαν goliath και ηταν απο την BASF. Φαντάζομαι τωρα θα εχουν αλλαξει ονομα όπως επισης θα εχουν βγει προϊόντα και απο αλλες μαρκες.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, guido είπε

Bayer Maxforce White IC Gel

Όταν έχω πρόβλημα, βάζω 2 φορες ανά 3 ή 4 εβδομάδες μέρες σε στρατηγικά σημεία και ξεμπερδεύω.

+1 

Μακράν η καλύτερη επιλογή. Δεν τις κάνει ακριβώς "να τρώγονται μεταξύ τους" όπως αναφέρεται γενικά αλλά όταν ψοφήσει μία, την τρώνε οι υπόλοιπες και κολλάνε και αυτές. Με πολύ μικρές σταγόνες από δω και από κει , σε καίρια πάντα σημεία. Τα είδη με γεωπονικά το έχουν γιατί (υποτίθεται) προορίζεται μόνο για επαγγελματίες.

Σημαντικό είναι να το αντιμετωπίσεις έγκαιρα, γνωρίζω περιπτώσεις που καθαροί άνθρωποι (τους τα κουβάλησαν επισκέπτες και τα πράγματά τους) το ανέβαλαν από μέρα σε μέρα επειδή έβλεπαν 2-3 και κατέληξαν να γεμίσουν παντού. Αν μπουν σε ηλεκτρικά και πριζοδιακόπτες δεν ξεμπερδεύεις Π Ο Τ Ε 

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, nickol-us είπε

Υπάρχει τζελ(σε ένεση, τρώγονται μεταξύ τους) για το κατσαριδακι.

Υπάρχει και στο σουπερ μαρκετ. Δεν το δοκίμασα. Εγώ έχω αυτό. Όπου ψέκασα, δεν ξαναεμφανίστηκε τίποτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Τζελ μεσα στους μεντεσεδες των ντουλαπιων και εισαι κουκλος.

Με αεροζολ και τετοια δεν κανεις τιποτα,ειχα χαλασει 2 δοχεια και πιστευω οτι τα..δυναμωσα κιολας.Ειχαν μαζευτει  κατι εκατονταδες μεσα στο σπιτι,γεννανε πιο πολυ και απο κουνελια τα ρδελαμπου.
Μετα μιλησα με ενα φιλο που ειχε μαγαζι και ειχε παρομοιο προβλημα,μου εστειλε τον απεντομωτη,ο οποιος εβαλε αυτα τα ζελεδακια στα ντουλαπια και καθαρισα.

Αυτα τα κατσαριδακια ερχονται μεσα σε σακουλες ή χαρτοκιβωτια,αρκει ενα για να γινει το κακο.

Αλλο σκηνικο,μου ειχαν φερει λαπτοπ για καθαρισμο,το οποιο πηγαινε για μεταπωληση και ειχε μεσα φωλια.
Αν δεν ηξερα τι γινεται,θα ειχα κολλησει και εγω και αυτος που θα το αγοραζε,αλλα ευτυχως την πηρα χαμπαρι νωρις,επνιξα τα παντα με ISO και ολα καλα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...