purplehead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2001 φίλοι insomniacs, μια αποριούλα: <P>ξέρει κανείς αν γίνεται να ενεργοποιήσεις το roamning με κάποιο τρόπο χωρίς να απευθυνθείς στην εταιρεία κιν. τηλεφωνίας; Γίνεται με τα unlocker προγράμματα τίποτα ή είναι εντελώς άσχετο; Ρωτάω γιατί η μαλακισμένη η cosmote ζητάει 200.000 εγγύηση για roaming αν δεν πληρώνεις με κάρτα και δεν έχω όρεξη να πληρώνω τους λογαριασμούς με την κάρτα μου.<P>thanx<BR>
Anonymous Δημοσ. 29 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by purplehead:<BR><B>φίλοι insomniacs, μια αποριούλα: <P>ξέρει κανείς αν γίνεται να ενεργοποιήσεις το roamning με κάποιο τρόπο χωρίς να απευθυνθείς στην εταιρεία κιν. τηλεφωνίας; Γίνεται με τα unlocker προγράμματα τίποτα ή είναι εντελώς άσχετο; Ρωτάω γιατί η μαλακισμένη η cosmote ζητάει 200.000 εγγύηση για roaming αν δεν πληρώνεις με κάρτα και δεν έχω όρεξη να πληρώνω τους λογαριασμούς με την κάρτα μου.<P>thanx</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Nope! Den ine thema lock, alla fragi pu mpeni stin grammi su. Etsi otan pas exoteriko ke prospathis na sindethis me ton xeno oparator, aftos epikinoni me tin Cosmote ke tin "rotai" an prepi na su epitrepsi tin prosvasi...<P>Pantos pare ena Bfree gia na stelnis ke na dechese sms choris kamia diadikasia.<BR>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.