Προς το περιεχόμενο

Samsung a33 ή a52s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Ποιό λέτε ότι είναι προτιμότερο να αγοράσει κανείς;

να λάβουμε υπόψη ότι το a52s το βρίσκω τουλάχιστον 50 ευρώ πιο ακριβό...

το α33 ειναι πιο καινουργιο... το α52s σαν να εχει καλυτερα χαρακτηριστηκα αλλα μικροτερη μπαταρια...

και τα δυο εχουν super amoled που θελω και OIS

απο επεξεργαστες δεν ξερω τι συγκριση γινεται...

και το α33 δεν εχει φορτιστη μεσα στο πακετο και δεν εχει 3.5 ακουστικα

Δημοσ.

Έχω το Α52s εδώ και 4 μήνες προερχόμενος από το Huawei Nova 5T και δεν έχω μείνει ευχαριστημένος.

Καλύτερα κοίτα αντίστοιχες προτάσεις σε Realme ή Vivo.

Δημοσ.

Σαν χρήστης A52s (ευχαριστημένος εννοώ χαχα) θα σε παροτρύνω εκεί, αλλά θα έλεγα να συμπληρώσεις τη φόρμα για τα smartphone μήπως μπορούμε να βρούμε και κάποιο μοντέλο άλλης μάρκας

Υ.Γ @dpolal nova 5T είχε ψηλό πήχη οπότε λογικό το βρίσκω 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Υ.Γ @dpolal nova 5T είχε ψηλό πήχη οπότε λογικό το βρίσκω 😂

Τιμολογιακά ήταν στα ίδια χρήματα, τουλάχιστον τότε που το είχα αγοράσει κόστιζε όσο κάνει τώρα το A52s.

Στο Α52σ είναι τραγικός ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη (και ναί, έχω κάνει όλα τα hacks που περιγράφει στο myphone) και η μπαταρία του που μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει μειωμένη απόδοση.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, dpolal είπε

Τιμολογιακά ήταν στα ίδια χρήματα, τουλάχιστον τότε που το είχα αγοράσει κόστιζε όσο κάνει τώρα το A52s.

Στο Α52σ είναι τραγικός ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη (και ναί, έχω κάνει όλα τα hacks που περιγράφει στο myphone) και η μπαταρία του που μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει μειωμένη απόδοση.

Απο δαχτυλικό εγώ πρόβλημα δέν έχω (σίγουρα βέβαια είναι πιο αργό απο τα κλασσικά επειδή είναι οπτικό) ούτε ασχολήθηκα με hacks. Απο μπαταρία βγάζω κανα 9ωρο σερί χρήσης (κυρίως βίντεο, σόσιαλ κτλ), Απο γνωστό μου που το είχε πάντως και απο πελάτες στο μαγαζί που δουλεύω ξέρω ότι είναι κινητάρα το 5Τ

Επεξ/σία από Kag1ante
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά

μ' ενδιαφέρει μόνο samsung γιατί έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος στο παρελθόν και τα κινέζικα δεν τα θέλω/εμπιστεύομαι για διάφορους λόγους (κανένα πρόβλημα με εκείνους που τα προτιμούν βέβαια)

βασικά είμαι σχεδόν έτοιμος για αγορά. δεν θέλω κάτι high end μόνο να έχει κάποια πράγματα όπως καλή οθόνη καλές photo, έναν καλό επεξεργαστή.

έχω και ένα ερώτημα αν αξίζει να αγοράσει κάποιος 5G...

Δημοσ.

+1 στο Samsung A52S λόγο επεξεργαστή Snapdragon και καλύτερης φωτογραφίας.

Όσο για την μπαταρία άλλοι λένε ότι κρατάει μέρα και άλλοι όχι.

Αυτό βέβαια είναι ανάλογα την χρήση του καθενός.

Δημοσ.

Ψιλοάσχετο αλλα αυτή η φώτο είναι τραβηγμένη από A32 4G. Εξεπλάγην που πέτυχε το φεγγάρι καλά, εγώ με τα δικά μου τοσα χρονια μόνο κουκίδα το πετυχαινω! Το μονο χαρακτηριστικό που ζηλεύω από τα ακριβά κινητά είναι το mood mode που έχουν μερικά.

Άρα σίγουρα και τα δύο αυτά μοντέλα θα έχουν ικανοποιητική κάμερα! 

IMG_20220725_221636.jpg

Δημοσ.
7 ώρες πριν, dpolal είπε

Έχω το Α52s εδώ και 4 μήνες προερχόμενος από το Huawei Nova 5T και δεν έχω μείνει ευχαριστημένος.

Καλύτερα κοίτα αντίστοιχες προτάσεις σε Realme ή Vivo.

Tι δεν σου άρεσε φίλε μου; το είχα για 1μηνα το τηλέφωνο και νομίζω για τα λεφτά του αξίζει 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, dpolal είπε

1 ώρα πριν, alan boy είπε

Tι δεν σου άρεσε φίλε μου; το είχα για 1μηνα το τηλέφωνο και νομίζω για τα λεφτά του αξίζει 

Είχα δεί διάφορα reviews που όλοι έγραφαν ή έλεγαν τα καλύτερα για αυτό αλλά  ότι γράφω παραπάνω και επίσης δεν με έχει αφήσει «άφωνο» το λογισμικό του, δεν αντιμετώπισα κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα ή bug αλλά κάνει διάφορα κουλά πού και πού.
Π.Χ. κτυπάει εισερχόμενη κλήση και η οθόνη του δεν δείχνει τίποτα, πρέπει να το ξεκλειδώσω για να απαντήσω.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, eko13 είπε

Ψιλοάσχετο αλλα αυτή η φώτο είναι τραβηγμένη από A32 4G. Εξεπλάγην που πέτυχε το φεγγάρι καλά, εγώ με τα δικά μου τοσα χρονια μόνο κουκίδα το πετυχαινω! Το μονο χαρακτηριστικό που ζηλεύω από τα ακριβά κινητά είναι το mood mode που έχουν μερικά.

Άρα σίγουρα και τα δύο αυτά μοντέλα θα έχουν ικανοποιητική κάμερα! 

IMG_20220725_221636.jpg

Να πω την αμαρτία μου, το σκεφτόμουν για το α32 4g γιατί στην ουσία αυτό που σίγουρα δεν εχω τωρα και τα θελω ειναι το NFC και τα 128gb. Αλλα για το a32 4G υπάρχουν 2+1 λόγοι που  δίσταζα. Πρώτον ότι αντίθετα με το α22 και το α33 δεν εχει OIS... ότι έχει υψηλή ανάλυση αλλά τον επξεργαστή του α22 κι ότι λένε ότι κανεί πολλά κολλήματα... και τέλος για το 4G.

Αλλά αν οι φωτο είναι καλές, πάει ο ένας λόγος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...