Westbaum Δημοσ. Τετάρτη στις 11:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:37 μμ 2 minutes ago, just_a_dude said: 85cm καλά είναι. Γιατί σκέψου ότι το κεφάλι σου είναι και ένα κλικ πιο πίσω. Nαι,στο 1.10m όταν είμαι με ποντίκι για δουλειά,word,excel,browsing,fps games και πιο πίσω 1,30m για single player με controller.Το 32άρι monitor το φέρνω πιο κοντά γιατί αν το κολλήσω τοίχο τέρμα μου φαίνεται κάπως μικρό.42 inch είναι καλά πιστεύω αλλά εξαρτάται και απ'το άτομο σε αυτή την απόσταση.Έχω διαβάσει κάποιους reddit να έχουν 48inch tv σε 30cm desk depth🤨. 1
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 11:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:40 μμ 1 λεπτό πριν, Westbaum είπε Nαι,στο 1.10m όταν είμαι με ποντίκι για δουλειά,word,excel,browsing,fps games και πιο πίσω 1,30m για single player με controller.Το 32άρι monitor το φέρνω πιο κοντά γιατί αν το κολλήσω τοίχο τέρμα μου φαίνεται κάπως μικρό.42 inch είναι καλά πιστεύω αλλά εξαρτάται και απ'το άτομο σε αυτή την απόσταση.Έχω διαβάσει κάποιους reddit να έχουν 48inch tv σε 30cm desk depth🤨. Aπλα οχι. Το αυχενικο δεν το γλιτωνεις με τοσο ψηλη οθονη σε τοσο κοντινη αποσταση. Το εκανα προ 15ετιας με 42αρα στα 60 εκατοστα με το PS3 δεν θα το ξανα εκανα ομως. 4
7nisiotis Δημοσ. Πέμπτη στις 03:49 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:49 πμ 4 hours ago, Westbaum said: Nαι,στο 1.10m όταν είμαι με ποντίκι για δουλειά,word,excel,browsing,fps games και πιο πίσω 1,30m για single player με controller.Το 32άρι monitor το φέρνω πιο κοντά γιατί αν το κολλήσω τοίχο τέρμα μου φαίνεται κάπως μικρό.42 inch είναι καλά πιστεύω αλλά εξαρτάται και απ'το άτομο σε αυτή την απόσταση.Έχω διαβάσει κάποιους reddit να έχουν 48inch tv σε 30cm desk depth🤨. Φθηνή και χωρίς πολύ φασαρία (όπως τρυπάνια σε τοίχους) λύση <45€: https://www.amazon.de/-/en/Wheels-Curved-Height-Adjustable-Swivelling-black/dp/B0CR5QYZX7/ Κάνει και για gaming στο μπαλκόνι ή στην αυλή. Μου χει λύσει τα χέρια προσωπικά. 1
firepc Δημοσ. Πέμπτη στις 07:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:29 μμ σε 60αρι γραφειο έχω 32 σε 85αρι άνετα παίρνει 42 3
Arkin Δημοσ. Πέμπτη στις 08:34 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:34 μμ (επεξεργασμένο) Intel rules. Δεν ειναι προβλημα ειναι feature. Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:34 μμ από Arkin 4
xartemporas Δημοσ. Πέμπτη στις 10:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:04 μμ (επεξεργασμένο) https://wccftech.com/inte-amd-cpu-sales-mindfactory-week-28 Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:04 μμ από xartemporas
7nisiotis Δημοσ. χθες στις 12:10 πμ Δημοσ. χθες στις 12:10 πμ 3 hours ago, Arkin said: Intel rules. Δεν ειναι προβλημα ειναι feature. Μετα τους ALDER (12)... το χάος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα