Sheogorath Δημοσ. Σάββατο στις 01:12 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:12 πμ 2 ώρες πριν, TAKISTRIGONIS είπε οκ ευχαριστώ πολυ , ηθελα 14500 αλλα ηταν μκραν πιο ακριβως κ σε σχεση με 14400 ειχε μικρη διαφορα σε τιμη οταν τον πηρα τον 14600κ ναστε καλα για της απαντησεις Βάση τιμής μια χαρά επιλογή έκανες. Βαλε power limit 125 Watt από bios, κάνε uv μια ασφαλή τιμή, πχ 0.05 και θα είσαι πολύ καλύτερα. Ο @Arkinεχει τον ίδιο αν δεν κάνω λάθος. 2
kkatzos Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Για κάποιον που δε θέλει να κάνει overclock, υπάρχει λόγος να προτιμήσει Ζ790 από Β760; Μιλάμε για 14600Κ επεξεργαστή. Undervolting και έλεγχο όλων των voltages SA, I/O κτλ κτλ επιτρέπουν γενικότερα τα Β760; Από τα παρακάτω ποιο θα επέλεγε κάποιος power user που όμως δεν τον ενδιαφέρει το overclocking; 15€ διαφορά από το ένα στο άλλο, αύξουσα με τη σειρά που βλέπουμε. LOL. Διαβάζω γίνεται χαμός. Πρέπει να περαστεί παλιότερο microcode (104) κτλ κτλ. Η Intel επίτηδες έχει χαντακώσει το Β760 για να πουλάει ακριβά Ζ790. Καραγκιοζιλίκια όπως πάντα. Καλύτερα να μου λείπει μάλλον.... Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από kkatzos
Arkin Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Για κάποιον που δε θέλει να κάνει overclock, υπάρχει λόγος να προτιμήσει Ζ790 από Β760; Μιλάμε για 14600Κ επεξεργαστή. Undervolting και έλεγχο όλων των voltages SA, I/O κτλ κτλ επιτρέπουν γενικότερα τα Β760; Από τα παρακάτω ποιο θα επέλεγε κάποιος power user που όμως δεν τον ενδιαφέρει το overclocking; 15€ διαφορά από το ένα στο άλλο, αύξουσα με τη σειρά που βλέπουμε. LOL. Διαβάζω γίνεται χαμός. Πρέπει να περαστεί παλιότερο microcode (104) κτλ κτλ. Η Intel επίτηδες έχει χαντακώσει το Β760 για να πουλάει ακριβά Ζ790. Καραγκιοζιλίκια όπως πάντα. Καλύτερα να μου λείπει μάλλον.... Οχι δεν χρειαζεται παλιοτερα microcode το οποιο ειναι ενα κλικ υποθεση γυρναει μονο του το bios σε 104 microcode ωστε να κανεις undervolt. Αυτο ηταν η παλια μεθοδος ομως. Τωρα κρατας το τελευταιο bios με το τελευταιο microcode και απλα κλεινεις το CEP και λειτουργει κανονικα οτι ρευμα και αν βαλεις και μπορεις να πειραξεις κανονικα vrm voltage sa κτλ. Και εγω πριν παρω την b760 ελεγα αντε να δω πως θα κανω undervolt αλλα ηταν υποθεση 2 λεπτων να βρω πως. Κλασικα προτεινω asus τοσα χρονια χωρις προβλημα και αξιοπιστες και το bios θεωρω πιο βατο απο των αλλων εταιριων. 1
kkatzos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 49 λεπτά πριν, Arkin είπε Τωρα κρατας το τελευταιο bios με το τελευταιο microcode και απλα κλεινεις το CEP και λειτουργει κανονικα οτι ρευμα και αν βαλεις και μπορεις να πειραξεις κανονικα vrm voltage sa κτλ. Και εγω πριν παρω την b760 ελεγα αντε να δω πως θα κανω undervolt αλλα ηταν υποθεση 2 λεπτων να βρω πως. Αν είναι έτσι μια χαρά. Γιατί διάβαζα για το CEP και εγώ. Αυτός λέει ότι το CEP μπορεί να απενεργοποιηθεί μόνο για 14th gen. ΟΚ, μου κάνει. Από την άλλη ο buildzoid δείχνει ότι το σωστό undervolt γίνεται με το CEP ενεργοποιημένο.
Arkin Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 9 λεπτά πριν, kkatzos είπε Αν είναι έτσι μια χαρά. Γιατί διάβαζα για το CEP και εγώ. Αυτός λέει ότι το CEP μπορεί να απενεργοποιηθεί μόνο για 14th gen. ΟΚ, μου κάνει. Ναι κομπλέ θα είσαι έτσι το έχω από την αρχή και δουλεύει άψογα. Να ξέρεις πάντως ότι με ένα κλικ γυρνάει και σε 104 microcode και το bios τα έχουν βάλει όλα στο bios οπότε παίζεις μπάλα όπως θέλεις. Ότι χρειαστείς εδώ είμαι αν πας σε Asus κυρίως που έχω έτοιμο προφίλ με ρυθμίσεις για undervolt.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα