Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω σκασει εδω και 2 ωρες προσπαθω να κανω αιτηση για τη γιαγια μου για κλειδαριθμο και μου βγαζει λαθος αριθμος ταυτοτητας, βαζω το πρωτο γραμμα με λατινικους χαρακτηρες με ελληνικους, με κενο, χωρις κενο, τους αριθμους σκετους. Οτι και να κανω μου βγαζει το ιδιο. Θελω κλειδαριθμο γιατι δε μπορω να κανω επικαιροποιηση (απ οσο ξερω) των στοιχειων της μεσω του συζυγου της (δεν εκανε ποτε δηλωση η γιαγια). Εχετε καποια λυση/εμπειρια? Αν εστω μπορω να κανω επικαιροποιηση των στοιχειων της μεσω του συζυγου της ή αλλιως τί φταιει και μου βγαζει για την ταυτοτητα αυτο το πραγμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτυχε να ξεκινήσω κι εγώ ίδια διαδικασία τώρα, για τον ίδιο λόγο. Έχεις τη δυνατότητα να πάρεις online τον κλειδάριθμο αμέσως (με κινητό και ΙΒΑΝ στο όνομα του φορολογούμενου μέσω των οποίων γίνεται η ταυτοποίηση) ή σε δεύτερο χρόνο μέσω επίσκεψης στη ΔΟΥ ή βιντεοκλήσης. Αυτό το δεύτερο έχω κάνει και περιμένω σε 2 εβδομάδες τη βιντεοκλήση. Σε αυτή την περίπτωση ο αριθμός ταυτότητας δεν είναι υποχρεωτικό πεδίο και έτσι η αίτηση προχωράει. Τώρα στη βιντεοκλήση θα δούμε τι θα γίνει, πολύ πιθανόν στη δική μου περίπτωση να έχει αλλάξει στο μεταξύ ο αριθμός ταυτότητας σε σχέση με αυτή που θα έχουν από τα αρχαία χρόνια στο αρχείο. Θα δείξει. Άρα feedback θα έχω σε 2 εβδομάδες, αν το χρειάζεσαι ακόμα επικοινώνησε μαζί μου με προσωπικό μήνυμα τότε.

Επεξ/σία από Giama
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Giama είπε

Έτυχε να ξεκινήσω κι εγώ ίδια διαδικασία τώρα, για τον ίδιο λόγο. Έχεις τη δυνατότητα να πάρεις online τον κλειδάριθμο αμέσως (με κινητό και ΙΒΑΝ στο όνομα του φορολογούμενου μέσω των οποίων γίνεται η ταυτοποίηση) ή σε δεύτερο χρόνο μέσω επίσκεψης στη ΔΟΥ ή βιντεοκλήσης. Αυτό το δεύτερο έχω κάνει και περιμένω σε 2 εβδομάδες τη βιντεοκλήση. Σε αυτή την περίπτωση ο αριθμός ταυτότητας δεν είναι υποχρεωτικό πεδίο και έτσι η αίτηση προχωράει. Τώρα στη βιντεοκλήση θα δούμε τι θα γίνει, πολύ πιθανόν στη δική μου περίπτωση να έχει αλλάξει στο μεταξύ ο αριθμός ταυτότητας σε σχέση με αυτή που θα έχουν από τα αρχαία χρόνια στο αρχείο. Θα δείξει. Άρα feedback θα έχω σε 2 εβδομάδες, αν το χρειάζεσαι ακόμα επικοινώνησε μαζί μου με προσωπικό μήνυμα τότε.

Σ ευχαριστω, αν δε βρω ακρη θα σου στειλω σιγουρα.

προσπαθησες εσυ ηλεκτρονικα ή πηγες κατ ευθειαν στη δου

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NiaUuu είπε

Σ ευχαριστω, αν δε βρω ακρη θα σου στειλω σιγουρα.

προσπαθησες εσυ ηλεκτρονικα ή πηγες κατ ευθειαν στη δου

Αφορά άτομο που βρίσκεται στο εξωτερικό που δεν έχει και ελληνικό κινητό στο όνομά του, άρα μόνο η βιντεοκλήση απομένει. Το πρώτο μέρος της αίτησης έγινε, το ραντεβού για τη βιντεοκλήση κλείστηκε, θα δούμε τι θα γίνει.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Giama είπε

Αφορά άτομο που βρίσκεται στο εξωτερικό που δεν έχει και ελληνικό κινητό στο όνομά του, άρα μόνο η βιντεοκλήση απομένει. Το πρώτο μέρος της αίτησης έγινε, το ραντεβού για τη βιντεοκλήση κλείστηκε, θα δούμε τι θα γίνει.

Θα δοκιμασω κι εγω το ιδιο με βιντεοκληση. Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...