Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια


Badluck777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντιμετωπίζω συχνά προβλήματα με το ίντερνετ τελευταία, διακοπές, πτώση ταχύτητας κτλ. Κάτι που καταγράφεται από τον πάροχο, όταν παίρνω για αντιμετώπιση βλάβης. Όμως δεν γνωρίζω από λεπτομέρειες κι εκεί κοιτάζουν να με ξεπετάξουν με μια αλλαγή καναλιών ή κάποιον σύντομο χειρισμό, που κάνει τη σύνδεσή μου να επανέλθει μεν, αλλά πολλές φορές προβλήματα επανεμφανίζονται στην πορεία δε. 

Όταν κάνω επιδιόρθωση, μου βγαίνουν κάτι πολύ συγκεκριμένα μηνύματα, που άτομα σχετικά με τεχνολογία/πληροφορική θα μπορούν να τα αξιοποιήσουν καταλλήλως. Το ένα είναι για το διακομιστή DNS που είτε "δεν είναι διαθέσιμος", ή "παρουσιάζει σφάλμα" και είναι η συχνότερη ειδοποίηση.

Το άλλο που τελευταία αρχίζει και γίνεται τακτικό, είναι: "Ο διαχειριστής του υπολογιστή σας απενεργοποίησε τοπικά την υπηρεσία Teredo"... WTF? Ο υπολογιστής είναι δικός μου, άλλο άτομο δεν κάθεται εδώ, προστατεύεται από άψογο αντιϊικό πρόγραμμα γνήσιο σε ζωντανό χρόνο δεν υπάρχει παραβίαση/παθογόνο/εισβολή και δεν έχω παραχωρήσει εξουσιοδοτήσεις κάπου. Πώς γίνεται αυτό, τί σημαίνει, ποιά είναι η πιο πιθανή εξήγηση αλλά κυρίως, η επικρατέστερη αντιμετώπιση; 

Επεξ/σία από Badluck777
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...