lightpower Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Μην τα λέτε αυτά βρε παιδιά η apple είναι αλάνθαστη(εσείς έχετε μειωμένο φάσμα συχνοτήτων) στεναχωράτε και τα funboys και θα αρχίσουν εντός ολίγου να έχουν ύφος πάπα και δέκα καρδιναλίων όταν πρόκειται να υπερασπιστούν τον "θεό τους" την apple.
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 1 hour ago, billdanos said: Η πλειοψηφία των χρηστών του insomnia έχει Android και δεν μπορούν να ασχοληθούν γιατί παλεύουν να εγκαταστήσουν την ταυτότητα και το δίπλωμα στο wallet… 😛 https://9to5mac.com/2022/08/04/apple-studio-display-firmware-update-speaker-problem/ Μην μου το θυμιζεις αυτο. ολοι εχουν βαλει 1 αστερακι επειδη δεν μπορουν να καταλαβουν οτι πηγαινε με βαση το ΑΦΜ. Αυτο ειναι το επιπεδο που εχουμε. 5
lecter21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Εμένα πάντως η δικιά μου 3 μήνες τώρα δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Στο άρθρο ο ένας απο τους 3 αναφέρει ότι χρησιμοποιεί MacOs Ventura Beta ίσως να είναι και από κει
lvasilis22 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 22 ώρες πριν, lost2 είπε Είναι η ιδέα μου ή τελευταία σχεδόν σε ότι βγάζει η apple έχει το λιγότερο ένα πρόβλημα; .το κουφό είναι ότι λέει διορθώνονται με software παρέμβαση και όχι hardware, να υποθέσω ότι κάτι απενεργοποιεί και απλά δεν το παίρνει πρεφα ο καταναλωτής ή τόσο χάλια τμήμα προγραμματιστών έχει; Έχει βγάλει θέσεις η Apple για devs, για στείλε κανένα βιογραφικό.
NotAliki177 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά αν ένα προιον/υπηρεσια είναι ελαττωματικό/έχει bugs, είναι ελαττωματικό/έχει bugs!. Δεν μπορούμε να λέμε "πάνε δούλεψε στην αππλε εσύ ειδικέ". Όχι δεν είμαστε ειδικοί αλλά όταν κάτι έχει θέμα, έχει θέμα! πως να το κάνουμε. Τα πληρώνει ο κόσμος αυτά δεν του τα δίνουν τσάμπα για να μην έχει δυνατότητα κριτικής. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από NotAliki177
Leon3Isavros Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 23 ώρες πριν, filip123go είπε "Η Apple λέει στο σημείωμα ότι οι πελάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα ηχεία θα πρέπει να αποσυνδέουν την Studio Display από την πρίζα, να αποσυνδέσουν τυχόν αξεσουάρ ή συσκευές που είναι συνδεδεμένες στην οθόνη και να περιμένουν δέκα δευτερόλεπτα προτού την επανασυνδέσουν στο ρεύμα. " Εμένα αυτό γιατί μου κάνει πρόβλημα σε πυκνωτές που δεν αποφορτιζονται σωστά; Γενικώς λίγο δύσκολο να μην είναι πρόβλημα hardware από τη στιγμή που παίζουν με το ρεύμα. Μακάρι να καταφέρουν να το φτιάξουν με ένα software update.. Αυτό μου θυμίζει Τσάκωνα, Κυρά κατίνα ψήσε καφεδάκι ,καπου κανει αναδίπλωση! 🤣😃
filip123go Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Leon3Isavros είπε Αυτό μου θυμίζει Τσάκωνα, Κυρά κατίνα ψήσε καφεδάκι ,καπου κανει αναδίπλωση! 🤣😃 Spoiler Κλασική περίπτωση βλάβης.. 1
Regulus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Για μια οθόνη $1600 που τόσο έχουν εκθειάσει θα έπρεπε να δώσουν λύση πριν καν προκύψει το θέμα. Επιεικώς απαράδεκτοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα