Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρεπει να είσαι και ρεαλιστης

ο πατέρας έχει λογιστικό γραφείο με στρωμένη δουλειά (πως έκανε οικογένεια)

έχω 3 πτυχία το ένα το πήρα στα 40(εξωτερικό αλλά δε λέει τίποτα) τίποτα δε μου άρεσε από αυτά που έκανα αλλά έπρεπε να να έχω και κάποιο εισόδημα και οι περισσότεροι πτυχιούχοι ξεκινάνε από το 0 ενώ εσύ έχεις τις βάσεις......τελείωνε με τη λογιστική και μετά πα ρε 14 πτυχία για την αγάπη σου τα χομπυ σου αλλά μην πετάς κάτι που ο πατέρας έχει κτίσει με πολύ ζόρι.....

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Spiiros20 είπε

Δεν είναι όμως λίγο άσχημο να ξέρεις ότι είσαι καλός σε κάτι και να μην το αξιοποιήσεις πότε;

μπορεις να το αξιοποιησεις όταν σου δοθεί η ευκαιρία, μεχρι τότε όμως πρέπει καπως να πληρωνονται και οι λογαριασμοί. Η δουλεια του πατέρα σου θα σε κρατήσει μεχρι να μπορείς να βιοπορίζεσαι από την ιστορία, είτε γινεις ιστορικός-ερευνητής είτε κανεις βιντεάκια στο youtube για ιστορικά θέματα, με οποιο τροπο τελος πάντων την αξιοποιήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

21 ετών δεν είσαι μεγάλος . Εδώ εγώ είμαι 36 έχω τελειώσει ενιαίο λύκειο (θεωρητική) , επίσης έχω τελειώσει 3 ειδικότητες σε ΙΕΚ εκ των οποίων οι 2 από αυτές δυστυχώς δεν έδωσα πιστοποίηση (διοικητικό & οικονομικό στέλεχος επιχειρήσεων & αθλητική δημοσιογραφία ) πήρα πιστοποίηση ως προσωπικό ασφαλείας & εκτός από αυτά ξαναπήγα σε επαλ  πήρα είδη πτυχίο ειδικότητας στο πρώτο αντικείμενο που τελείωσα & σε ιεκ & δυστυχώς δεν τα κατάφερα να περάσω στις πανελλαδικές από ΕΠΑΛ αυτή την φορά στην σχολή που με ενδιαφέρει που είναι : κοινωνιολογία ή πολιτικές επιστήμες στην Πάντειο . ποτέ δεν είναι αργά ... κάνε ότι σε ευχαριστεί & μην ακούς κανένα....!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι , ότι και να τελειώσεις στην Ελλάδα σήμερα, σχετικά με οικονομική σχολή, θα καταλήξεις λογιστής ( εκτός αν είσαι μέσα στα πράγματα και κυνηγήσεις μια καλή θέση σε μια μεγάλη εταιρεία ή πας για ορκωτός). Γενικά όσο μπορείτε να μένετε μακρυά από τις δουλειές γραφείου τύπου λογιστής, δικηγόρος, μηχανικός, εκτός αν σας ελκύει. Πολλές χαμένες ώρες, για χρήματα ψίχουλα και ωράρια στο θεό. 

Δημοσ.
Στις 14/9/2022 στις 7:36 ΜΜ, airtrelomike13 είπε

Το πρόβλημα είναι , ότι και να τελειώσεις στην Ελλάδα σήμερα, σχετικά με οικονομική σχολή, θα καταλήξεις λογιστής ( εκτός αν είσαι μέσα στα πράγματα και κυνηγήσεις μια καλή θέση σε μια μεγάλη εταιρεία ή πας για ορκωτός). Γενικά όσο μπορείτε να μένετε μακρυά από τις δουλειές γραφείου τύπου λογιστής, δικηγόρος, μηχανικός, εκτός αν σας ελκύει. Πολλές χαμένες ώρες, για χρήματα ψίχουλα και ωράρια στο θεό. 

Θεωρητικη μην πας δεν εχει λεφτα λογιστης μην πας δεν εχει λεφτα τι στο καλο μπορεις να κανεις σε αυτο το μπουρδελο που αποκαλούμε κράτος 😂

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Spiiros20 είπε

Θεωρητικη μην πας δεν εχει λεφτα λογιστης μην πας δεν εχει λεφτα τι στο καλο μπορεις να κανεις σε αυτο το μπουρδελο που αποκαλούμε κράτος 😂

δασκαλος, ψυχολογος,  και γενικα οτι εχει να κανει με τα επαγγελματα υγειας ( φυσιοθεραπευτης, εργοθεραπεια κλπ).

ΥΓ: Μια μικρη επιφυλαξη με το επαγγελμα του δασκαλου γιατι ενω πριν λιγο καιρο ημουν υπερ του επαγγελματος, το θεμα με το δημογραφικο και οτι βλεπω δασκαλους να κινουνται σε σκηνες να μη βρικουν σπιτια, με εχουν κανει να αναθεωρησω εν μερει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 13/8/2022 στις 1:33 ΠΜ, Spiiros20 είπε

Δεν είναι όμως λίγο άσχημο να ξέρεις ότι είσαι καλός σε κάτι και να μην το αξιοποιήσεις πότε;

Συμβαίνει συχνά αλλα δεν είναι και τόσο φοβερό. Μπορείς να το έχεις σαν χόμπυ, μαζί με τις άλλες δραστηριότητές σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...