Προς το περιεχόμενο

crypto coins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ξέρει κανείς τι παίζει με τα κρύπτο τώρα τελευταία και γένικα με το invest. Ολο και περισσότεροι, κυρίως νέοι στρέφονται σε αυτό και μάλιστα έχω ακούσει να βγάζουν λέφτα (μη φανταστείτε τίποτα εκκατομύρια) είναι όντως κερδοφόρο ή μου ξυρίζουν το μούσι? 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, m1d4k0s είπε

Καλησπέρα ξέρει κανείς τι παίζει με τα κρύπτο τώρα τελευταία και γένικα με το invest. Ολο και περισσότεροι, κυρίως νέοι στρέφονται σε αυτό και μάλιστα έχω ακούσει να βγάζουν λέφτα (μη φανταστείτε τίποτα εκκατομύρια) είναι όντως κερδοφόρο ή μου ξυρίζουν το μούσι? 

Στις επενδύσεις κάποιοι κερδίζουν και κάποιοι χάνουν.Πρόσεχε γιατί παίζουν και πολλές απάτες.Πάρα πολλές απάτες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, m1d4k0s είπε

ναι κατι εχει παρει το αυτι μου, για κατι scammers μαλιστα με είχαν παρει και τηλέφωνο μια φορά

Προσθέτω στις απάτες το να μην πιστευεις όλα όσα λένε γνωστοί.Ετσι έφαγαν πολύ κόσμο με τις πυραμίδες πριν 3 μηνες και τώρα όλοι μοκο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Προσθέτω στις απάτες το να μην πιστευεις όλα όσα λένε γνωστοί.Ετσι έφαγαν πολύ κόσμο με τις πυραμίδες πριν 3 μηνες και τώρα όλοι μοκο.

οχι ουτε καν, ασχοληθηκαν γνωστοι μου, και με περνανε τηλέφωνο (ειχαμε τουλαχιστον μια 5ετια + να μιλησουμε) και φαγανε ολοι ακυρο, δεν ειμαι εγω για τετοια, πιο πολυ ρωταω απο περιεργεια για κρυπτο και επενδυσεις γιατι μου κανει εντυπωση που βγαζουν ολοι λεφτα, ολοι ξαφνικα γίνανε επενδυτες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, m1d4k0s είπε

οχι ουτε καν, ασχοληθηκαν γνωστοι μου, και με περνανε τηλέφωνο (ειχαμε τουλαχιστον μια 5ετια + να μιλησουμε) και φαγανε ολοι ακυρο, δεν ειμαι εγω για τετοια, πιο πολυ ρωταω απο περιεργεια για κρυπτο και επενδυσεις γιατι μου κανει εντυπωση που βγαζουν ολοι λεφτα, ολοι ξαφνικα γίνανε επενδυτες

Ειδικά αυτοί που ψαχνουν και άλλους είναι για πυραμίδες.Και αυτό ποτέ δεν τελειώνει καλά.Πελάτες ψάχνουν,μπαίνουν και εδω και γράφουν πόσο ευκολα βγάζουν λεφτά κλπ . https://www.news247.gr/koinonia/eglima/terastia-apati-me-tin-diadiktyaki-ependytiki-pyramida-wind-media.9645757.html 

Οταν τους λέγαμε ότι είναι πυραμίδα ειμασταν κακοί,μετά χάθηκαν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ειδικά αυτοί που ψαχνουν και άλλους είναι για πυραμίδες.Και αυτό ποτέ δεν τελειώνει καλά.Πελάτες ψάχνουν,μπαίνουν και εδω και γράφουν πόσο ευκολα βγάζουν λεφτά κλπ . https://www.news247.gr/koinonia/eglima/terastia-apati-me-tin-diadiktyaki-ependytiki-pyramida-wind-media.9645757.html 

Οταν τους λέγαμε ότι είναι πυραμίδα ειμασταν κακοί,μετά χάθηκαν.

εν τω μεταξυ η φαση της πυραμιδας θυμιζει το σχημα ποζνι (διορθωστε με αν το λεω λάθος)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τωρα που εχουν αρχισει και πεφτουν κατα πολυ ειναι καλη ευκαιρια να παρεις μερος. Πρεπει να κρατησεις υπόψιν οτι ειναι τεχνολογια και οχι μετοχη. Καλυτερα να προτιμησεις τα project με μεγαλο market cap (Bitcoin, Ethereum). Επιπλέον, στις 19 Σεπτεμρβιου θα γινει το "Merge" που το ethereum θα αλλαξει συστημα απο PoW σε PoS, αυτο από τεχνολογικη άποψη ενέχει τον κύνδινο να γίνει centralized το Ethereum που παει κόντρα στην όλη φιλοσοφία των κρυπτονομισμάτων, αλλά θα ευνοεί την υιοθέτησή του από επιχειρήσεις, τραπεζες κλπ. οποτε πολύ πιθανον απο τέλη σεπτεμβρη και μετα να αρχισει η ανοδος εαν όντως γινει αυτο. Για περισσοτερες πλήροφοριες ένα καναλι που τα λέει καλα ειναι "What happened to common sense" και εννοείται πως στο διαδίκτυο βρίσκεις ό,τι αλλη πληροφορία χρειάζεσαι. Εγώ έχω μικρη ποσότητα ethereum και bitcoin και κάτι άλλα μικρά νομίσματα για να καταλάβω τι γίνεται με τον χώρο, μη φανταστείς κανένα τεράστιο ποσό. Όμως δεν ξέρω τι παίζει με φορολόγηση κερδών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...