Προς το περιεχόμενο

Λιγότερο από το 1% των συνδρομητών του Netflix ασχολούνται με τα mobile παιχνίδια που προσφέρει


Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η είσοδος του Netflix στην αγορά των mobile παιχνιδιών ξεκινάει με (πολύ) αργούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με μια ανάλυση που πραγματοποίησε η υπηρεσία Apptopia για λογαριασμό του CNBC, τα mobile παιχνίδια του γίγαντα του streaming έχουν γίνει download συνολικά 23,3 εκατομμύρια φορές και διαθέτουν κατά μέσο όρο περίπου 1,7 εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες. Με άλλα λόγια, λιγότερο από το ένα τοις εκατό των 221 εκατομμυρίων πελατών του Netflix εκμεταλλεύονται τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται στις συνδρομές τους.

Στο παρελθόν, η εταιρεία ανέφερε ότι δεν περίμενε ότι το τμήμα παιχνιδιών της θα ήταν άμεσα κερδοφόρο. «Θα προχωρήσουμε σε πειράματα και θα δοκιμάσουμε ένα σωρό πράγματα», δήλωσε ο COO του Netflix Greg Peters στους επενδυτές κατά τη διάρκεια της περσινής ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων για τα κέρδη του τέταρτου τριμήνου της εταιρείας.

Παρόλα αυτά, το ερώτημα που πιθανώς είναι στο μυαλό όλων, είναι το πόσο καιρό είναι διατεθειμένο το Netflix να περιμένει για να δει αν η κίνησή του είναι σωστή, ειδικά από τη στιγμή που έχασε σχεδόν ένα εκατομμύριο συνδρομητές κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου τριμήνου της. Άλλα “στοιχήματα” της εταιρείας όπως το blog για τους fan της με την ονομασία Tudum, αποτέλεσαν αντικείμενο περικοπών μετά από λίγους μόνο μήνες λειτουργίας.

Η εταιρεία έχει μοιραστεί ελάχιστες λεπτομέρειες σχετικά με το πόσα έχει δαπανήσει για την επέκταση του χαρτοφυλακίου της πέρα από τις τηλεοπτικές σειρές και τις ταινίες, αλλά τα περισσότερα σημάδια δείχνουν ότι πρόκειται για μια σημαντική επένδυση. Νωρίτερα φέτος, η εταιρεία πλήρωσε 72 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει την Next Games, το στούντιο πίσω από το Stranger Things: Puzzle Tales. Πιο πρόσφατα, εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα για smartphones σε αγαπημένους ανεξάρτητους τίτλους όπως το Spiritfarer και το Into The Breach. Θεωρείται σίγουρο ότι το Netflix είναι απίθανο να πραγματοποιήσει παρόμοιες επενδύσεις στο μέλλον, αν οι τρέχουσες δεν αποδώσουν.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ βρίσκω παράξενο ότι το 1% των συνδρομητών του Netflix ασχολείται με το ίδιο το Netflix 🤔

Αν και τελευταία βάζει κάτι ωραίες φρεσκαδούρες, είδα πριν λίγες μέρες έβαλε το Equilibrium με το Bale. Ούτε 20 χρόνια δεν έχει κλείσει η ταινία, για τα δεδομένα του Νετφλιξ είναι κάτι σαν 0-day HDcam από torrent.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, EnergosPolitis είπε

Μπήκα, τα είδα, ξαναβγήκα

Ακριβως αυτο ειναι το πρόβλημα

Δεν εχει mobile game η δεν ειναι κατι που μπορεις να πεις οκ ας ασχοληθω.

Αρα οπως ειπες μια που βλεπεις μια που φεύγεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά ζητάει για ένα mahjong….

Και μετά φταίνε οι χρήστες… Βασικά έτσι είναι όλα τα παιχνίδια του. Ζητάνε πρόσβαση σε ένα σωρό πράγματα που δε θα έπρεπε να ζητάνε. Επιπλέον είναι λίγα και τα περισσότερα χαμηλής ποιότητας. Ούτε ένα δε θα βάλω.

image.jpeg

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τοξικοι πελατες που σαμποταρουν τις προσπαθειες της επιχειρησης για νεα αγορα και νεα κερδη για τους μετοχους
Αρχες Σεπτεμβριου βγαινει νεα σεζον Rick and Morty και τα τσακαλια αφαιρουν την εκπομπη σε 3 ημερες στις 12 Αυγουστου.
Πριν καιρο εβλεπα το Star Trek Discovery, παγωνω το επισοδειο, παω δουλεια, γυρναω και παταω play, an error has occured, και καπως ετσι βγαλαν μεσα σε μια ημερα μια ολοκληρη σειρα χωρις κανεις να ξερει τιποτα.

ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΕΡΒΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΚΩΛΟΕΤΑΙΡΙΑ :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...