Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για m2 σε msi gaming edge wifi


Nikoskoulaxidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα έχω την msi gaming edge wifi και θέλω να βάλω έναν m2 970 Evo plus η μητρική έχει δύο θέσεις για m2 η μία PCIe 4.0 που έχει και ψήκτρα και η δεύτερη PCIe 3.0 που είναι χωρίς ψήκτρα ο επεξεργαστής μου είναι ο ryzen 7 5700g και από ότι έχω δει δεν υποστηρίζει PCIe 4.0 οπότε λογικά θα πρέπει να τον βάλω χωρίς ψήκτρα πιστεύετε ότι θα υπάρχει πρόβλημα;;; θα είναι ο μοναδικός δίσκος στο pc γιαυτό και ο προβληματισμος μου, το κουτί είναι το Be Quiet Pure Base 500DX. Που θεωρείτε ότι έχει καλό air flow.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To κουτί σου μια χαρά είναι από θέμα airflow.Τον nvme μπορεί να τον βάλεις σε όποια θέση θες..θα δουλέψει μια χαρά και στην pcie 4 θεση με την ψύχτρα,μην ανησυχεις.Απλα επειδή ο cpu δεν υποστηρίζει pcie 4 ,ούτε ο 970 είναι pcie 4 θα δουλευει σαν pcie 3

Επεξ/σία από niko13
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! αυτο ειταν κατι που δεν το γνώριζα και η πλακα είναι οτι ειχα δει ενα βίντεο με την συγκεκριμένη μητρική που έβαζε τον 970 στην pci e 4.0 αλλά ήταν πιτσιρικάς και σκέφτηκα ότι κάνει λάθος, και πάλι ευχαριστώ!!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...