SabotazNic Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Στις 21/1/2023 στις 7:41 ΜΜ, Liverpool89 είπε Απλα εγω πρεπει να εχω λεφτα πανω μου για ολες τις υποχρεώσεις μου. Τα 900€ πανε σχεδον ολα σε παγια εξοδα. Αν μου δωσει 120€ σε επιταγη απο συγκεκριμένο σουπερ μαρκετ με δενει τα χερια. Εγω πχ βλεπω που εχει προσφορα τα μπιμπιλινα και παω να τα παρω απο κει. Οπως ο καθενας για κατι που ειναι ιδιο ειτε πας σκλαβενιτη ειτε μασουτη αλλα αν στο εναν το εχει 50% κατω απο κει θα το παρω. Με την καρτα αυτο με δεσμευει. Όπως είπες όμως, έχεις 800 χλμ κάθε μήνα για την δουλειά, η οποία αναλόγως το αμάξι, μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τα 120 ευρώ βενζίνη. Οπότε τώρα είναι μια η άλλη (οκ, κερδίζεις τα 120 ευρώ από τους 2 μισθούς δώρων). Απο την άλλη θα παίρνεις μεν 780, αλλά και 120 για όσο καιρό τα πάρεις, πάλι θα μένουν στην τσέπη σου. Και την τελική αν κοπούν, όπως είπες έχεις πιθανότητες ανέλιξης.
Liverpool89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Όπως είπες όμως, έχεις 800 χλμ κάθε μήνα για την δουλειά, η οποία αναλόγως το αμάξι, μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τα 120 ευρώ βενζίνη. Οπότε τώρα είναι μια η άλλη (οκ, κερδίζεις τα 120 ευρώ από τους 2 μισθούς δώρων). Απο την άλλη θα παίρνεις μεν 780, αλλά και 120 για όσο καιρό τα πάρεις, πάλι θα μένουν στην τσέπη σου. Και την τελική αν κοπούν, όπως είπες έχεις πιθανότητες ανέλιξης. Εφοσον εκανα μια προταση που εγω θα ημουν ικανοποιημενος και η δικια τους αντιπροταση ήταν καλύτερη. Οσο την τωρινη δουλειά αυτο δεν θα αλλαξει γιατι ξερει πως οταν κατι δεν ειναι σωστο του το λεω καινδεν του αρεσει, γι αυτο μπορει να με εχει στην πρεσσα. Αλλα το να μειωνεις τον αλλον καθε φορα ειτε λειτουργει σωστα ειτε οχι, τον σκας. Ρισκο ειναι αλλα αν δεν το παρω δεν θα ξερω ποτε, οπως με τον μισθο.
nick_souvlaki Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Εφοσον εκανα μια προταση που εγω θα ημουν ικανοποιημενος και η δικια τους αντιπροταση ήταν καλύτερη. Οσο την τωρινη δουλειά αυτο δεν θα αλλαξει γιατι ξερει πως οταν κατι δεν ειναι σωστο του το λεω καινδεν του αρεσει, γι αυτο μπορει να με εχει στην πρεσσα. Αλλα το να μειωνεις τον αλλον καθε φορα ειτε λειτουργει σωστα ειτε οχι, τον σκας. Ρισκο ειναι αλλα αν δεν το παρω δεν θα ξερω ποτε, οπως με τον μισθο. Γενικά το να μειώνεις τον άλλο μπροστά σε κόσμο για οτιδήποτε είναι λάθος λογική. Είμαι πολύ υπερ να μου πει ο προϊστάμενος μου "εδώ έκανες χοντρή βλακεία" για να το ξέρω να μην το ξανακάνω αλλά να μου πει γιατί, πως να το κάνω καλύτερα και πάνω από όλα κατ’ ιδίαν. Το feedback πρέπει να είναι πάντα με επιχειρήματα και αμφίδρομο. Και δεν πειράζει να είναι και σκληρό καμιά φορά (εννοώ δεν είναι κακό να στην πει ο άλλος άμα έκανες χοντράδα, αρκεί να είναι μεταξύ σας και να την έκανες όντως, και όχι να βγάζει τα εσώψυχα του σε εσένα). Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από nick_souvlaki
Liverpool89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, nick_souvlaki είπε Γενικά το να μειώνεις τον άλλο μπροστά σε κόσμο για οτιδήποτε είναι λάθος λογική. Είμαι πολύ υπερ να μου πει ο προϊστάμενος μου "εδώ έκανες χοντρή βλακεία" για να το ξέρω να μην το ξανακάνω αλλά να μου πει γιατί, πως να το κάνω καλύτερα και πάνω από όλα κατ’ ιδίαν. Το feedback πρέπει να είναι πάντα με επιχειρήματα και αμφίδρομο. Και δεν πειράζει να είναι και σκληρό καμιά φορά (εννοώ δεν είναι κακό να στην πει ο άλλος άμα έκανες χοντράδα, αρκεί να είναι μεταξύ σας και να την έκανες όντως, και όχι να βγάζει τα εσώψυχα του σε εσένα). Εγω γενικα φροντιζω απο τα λαθη μου να μαθαινω και οσο γινεται να μην το ξανακάνω. Αλλα εγω τα άκουσα για κατι που αυτος με επέδειξε να το κανω ετσι, γιατι την προηγούμενη φορα λειτουργησα λαθος. Το να τα ακουσω για ενα λαθος δεν με πειράζει, αλλα οπως απαιτείς σεβασμο, πρεπει να σεβεσαι. Η καραμελα αν ειναι να το κανω εγω ή καντε κουμάντο εσεις δεν εχει καμια βάση. 1
lyda94 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 καλη αρχη στην κανουργια σου δουλεια! ξεκαθαρα!
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τους μίλησα σημερα, γιατι φευγεις, ημαστε ευχαριστειμενοι απο σενα, δεν εχουμε παράπονο. Τους ειπα τον λογο, οχι οτι βρηκα κατι καλυτερο, απλα δεν αντέχετε ολο αυτο εδω περα. Πως αν δεν το σταματησω απλα δεν θα περναω καλα. Μου κανανε προταση 1050€ που για μενα δεν ειναι κατι, δεν τα υπολογιζω καν στην ηρεμια μου. Απλα ξεκαθαρα θα φυγω. Μου ειπανε να το ξανασκεφτω αλλα τελειωσε. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από Liverpool89 6
archer100 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 52 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Τους μίλησα σημερα, γιατι φευγεις, ημαστε ευχαριστειμενοι απο σενα, δεν εχουμε παράπονο. Τους ειπα τον λογο, οχι οτι βρηκα κατι καλυτερο, απλα δεν αντέχετε ολο αυτο εδω περα. Πως αν δεν το σταματησω απλα δεν θα περναω καλα. Μου κανανε προταση 1050€ που για μενα δεν ειναι κατι, δεν τα υπολογιζω καν στην ηρεμια μου. Απλα ξεκαθαρα θα φυγω. Μου ειπανε να το ξανασκεφτω αλλα τελειωσε. Ζητα 1400 και πες πως αν υπαρξουν προβληματα με τοξικοτητα κλπ θα αναγκαστεις να φυγεις 1
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 1400 είναι εκβιασμος και δεν το εκανα γι αυτο. 3
archer100 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε 1400 είναι εκβιασμος και δεν το εκανα γι αυτο. Καθολου εκβιασμος, πιστεψε με υπαρχουν ατομα που παιρνουν αυτα τα λεφτα και αρκετα παραπανω. Δεν ξερεις ποσο μπορει να αξιζεις για την εταιρια σου, πιθανο πολλες εκατονταδες χιλιαδες η εκατομμυρια καθε χρονο. Πες του πως ενας απο τους λογους που θες να πας στις πωλησεις ειναι πως θελεις να βγαλεις πολλα λεφτα απο στοχους, μπονους, κλπ για να ταισεις την οικογενεια σου. Πως εχεις φιλο πωλητη που βγαζει 2000 το μηνα. Τιποτε απο ολα αυτα δεν ειναι μεμπτο. Αν αξιζεις για την εταιρια, σου μπορει να στα δωσει και να ειστε και οι 2 ευχαριστημενοι απο το ντιλ. Αν αρνηθει, αποχαιρετας ευγενικα και πας παρακατω. Αν σου φαινεται ανηθικος ο μισθος των 1400 για υπευθυνο παραγωγης, εμενα μου φαινεται εντελως ανηθικος ο μισθος των 900 για τετοια δουλεια. 2 2
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Liverpool89 είπε 1400 είναι εκβιασμος και δεν το εκανα γι αυτο. Θυμαμαι την περιπτωση σου. Εχεις χρονια προυπηρεσια στη βιομηχανια και φαινεσαι εργατικος και σωστος. Εργαζομενοι σαν εσενα δεν βρισκονται ευκολα οποτε κανενας εκβιασμος τα 1400 δεν θα ηταν. Γενικα να ζητας ενα 20% παραπανω απο οσα πραγματικα θελεις γιατι παντα στην προταση ο εργοδοτης θα σου ριξει ενα ψαλιδι. Καλη επιτυχια στη νεα δουλεια! 2
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Πολυ μπερδεμα. Πολυ που φυγανε από την τωρινη δουλειά που μαι τωρα, ο εργοδοτης τους ελεγε εγω δεν σε κραταω με το ζόρι πανε κανε αυτο που θέλεις. Εμενα μου ειπε δεν θελω να φύγεις, βρηκα ένα ατομο που μπορει να καταλαβει αυτο που θα του πω, ναι μερικες φορες λεω πραγματα σε σενα που δεν ειναι για σενα αλλα καπου πρεπει να τα πω. Αυτο εμενα δεν μου αρεσε. Δεν εχω μου τονιζε κανενα παραπονο απο την δουλεια σου, θελω να το σκεφτεις και να μεινεις εδω. Καλα τα λογια, τις πραξεις φοβαμαι.
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Εμενα μου ειπε δεν θελω να φύγεις, βρηκα ένα ατομο που μπορει να καταλαβει αυτο που θα του πω, ναι μερικες φορες λεω πραγματα σε σενα που δεν ειναι για σενα αλλα καπου πρεπει να τα πω. Αυτο εμενα δεν μου αρεσε. Δεν εχω μου τονιζε κανενα παραπονο απο την δουλεια σου, θελω να το σκεφτεις και να μεινεις εδω. Δεν χρωστας τιποτα σε κανεναν, βρηκες κατι που φαινεται καλυτερο και ειπες γεια χαρα. Τωρα που κολλαει αυτο που σου ειπε δεν εχω παραπονο απο εσενα?Εφυγες γιατι ειχες εσυ παραπονο και βρηκες κατι καλυτερο! Αφεντικο παλιας κοπης, μακρυα!
lyda94 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Πολυ μπερδεμα. Πολυ που φυγανε από την τωρινη δουλειά που μαι τωρα, ο εργοδοτης τους ελεγε εγω δεν σε κραταω με το ζόρι πανε κανε αυτο που θέλεις. Εμενα μου ειπε δεν θελω να φύγεις, βρηκα ένα ατομο που μπορει να καταλαβει αυτο που θα του πω, ναι μερικες φορες λεω πραγματα σε σενα που δεν ειναι για σενα αλλα καπου πρεπει να τα πω. Αυτο εμενα δεν μου αρεσε. Δεν εχω μου τονιζε κανενα παραπονο απο την δουλεια σου, θελω να το σκεφτεις και να μεινεις εδω. Καλα τα λογια, τις πραξεις φοβαμαι. Ναι, γιατί όταν τον χάνεις τον άλλον, καταλαβαίνεις τι είχες! Φυσικά, δεν έχει παράπονο από εσένα αφού κάνεις σωστά τη δουλειά σου! Αλλά...πως όταν οι γυναίκες έχουμε νεύρα, ξεσπάμε στους άντρες μας? Έτσι ήταν και αυτός! Αλλά πόσο να αντέξει ο υπάλληλος με αυτή τη συμπεριφορά όταν αυτός είναι σωστός? Δεν του χρωστάς κάτι, βρήκες κάτι καλύτερο, αντίο! Να πρόσεχε και να έκανε τις παρατηρήσεις σε αυτούς που όντως έφταιγαν! Δεν θα μας τρελαίνουν εμάς, επειδή ξύπνησαν στραβά! Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από lyda94 2
logokrimenos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Εγώ θα του ζητούσα ένα καθαρό 1200άρι και αν το έδινε θα καθόμουν. Απλά θα άλλαζα mentality και θα εφάρμοζα γραψαρχιδίνη όταν τον έπιαναν τα τρελά του. Ίσα ίσα με αυτό που σου είπε εννοεί να μην δίνεις και πολύ σημασία στο τι λέω, εγώ έτσι έχω μάθει να δουλεύω και δεν είναι προσωπικό.
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω κολλαω με την αλλη δουλειά, δεν είμαι τυπος που θα κρεμασει τον αλλον. Μου προσφερε 1050€ και 100€ βενζινη για να κατσω σημερα. Τι να πω στην αλλη δουλεια? Που και αυτοι μου δινανε κουπονια και μετα κανανε αλλη αντιπροταση. Υ.γ: μου ειπε εγω τα λεω εκεινη την ωρα αλλα δεν εχω κατι προσωπικο ουτε κακία, μετα τα ξεχναω. Και σημερα αυτο μου έλεγε πηγα μεσα για να μιλησουμε παλι. Εχω και στο περιμενε την αλλη δουλειά που αυτα τα λεφτα δεν τα δινει. Ουτε σε ενα χρονο, εφοσον δεν ειναι το αντικείμενο μου καθαρα. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από Liverpool89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα