gregdais Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Για σας θα ήθελα να με βοηθήσετε όσοι ξέρετε σχετικά με το P800.Λοιπόν το κινητό αυτό το αγόρασα μεταχειρισμένο σε πολλή καλή τιμή με τα πάντα του συνοδευόμενα ,αλλά με το εξής πρόβλημα .Η οθόνη του (η ζελατίνα ή μεμβράνη) δεν ξέρω πώς ακριβώς λέγεται, είχε ένα βαθούλωμα και επηρέαζε το Touch Screen . Το δούλεψα το κινητό για ένα μήνα περίπου αλλά μου είχε σπάσει τα νεύρα διότι η μπαταρία του δεν κράταγε πολύ , σχεδόν μισή μέρα μόνο και αυτό κατά την γνώμη μου οφείλονταν στο ότι το βαθούλωμα ήταν προς τα μέσα της μεμβράνης και πατούσε συνέχεια το Touch Screen από μόνο του , άναβε το φως της οθόνης συνέχεια , χτυπούσε τηλέφωνο και το σήκωνε μόνο του , έβλεπα επαφές και καλούσε μόνο του γενικά το calibration του ήταν χάλια λόγω της γρατσουνιάς στην μεμβράνη . Το άνοιξα το κινητό μόνος μου (δεν είμαι άσχετος αλλά ούτε ειδικός) μπας και φέρω με οποιοδήποτε τρόπο την μεμβράνη στα ίσα της αλλά τίποτα και έτσι από τα νεύρα μου την ξεκόλλησα και την πέταξα. Το πήγα το κινητό στον Γερμανό και μου είπαν πως την μεμβράνη αυτή την αλλάζει μόνο η Sony Ericsson και θέλει πάνω από 50 ευρώ !!! Επειδή διάφορα ακούγονται από τον Γερμανό και δεν ισχύουν θα ήθελα να ρωτήσω εσάς αν είναι αλήθεια και αν συμφέρει να το φτιάξω (κατά τα αλλά το κινητό είναι λειτουργικότατο) και πόσο κοστίζει και αν υπάρχει και πιο φτηνή λύση. Σας ευχαριστώ και συγνώμη που για το τεράστιο Post.
MetallicA Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Genikotera, an anoikseis to kinhto monos sou h kalutera an to anoiksei kapoios mh eksousiodothmenos apo Sony Ericsson xaneis automata thn egguhsh tou thlefwnou sou. Apo ekei kai pera afou to eleksoun to kinhto sou tha sou poun kai timh, h opoia den prokeitai na allaksei. Ektos an to pas esu se kanena, diko sou mh eksousiodothmeno service kai sto ftiaksei fthnotera. An k den pisteuw oti aksizei mias k meta apo episkeuh apo eksouiodothmeno service ths SE exeis kai 3mhnh egguhsh. Anyway, esu apofasizeis...
gregdais Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 oraio nick MetallicA Ride the lightning for ever!!! thanks! tha dwsw to polu 50 euro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.