Προς το περιεχόμενο

Δεύτερη γραμμή τηλ στο ίδιο ρουτερ


e1995kati

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας γίνετε στο ίδιο ρουτερ της γουιντ στο phone 2 να βάλω καινούργιο αριθμό με κάποια έξτρα χρέωση? Το σπίτι είναι 3οροφο και στο ισόγειο θέλω άλλο νούμερο....δεν θέλω να πάω σε sip πάροχο γιατί είναι πολύ ακριβοί??? Απ' την wind μου είπαν να βάλω καινουργια σύνδεση δηλ αλλά 26 ευρώ....και δεν ξέρω αν τα ρολόγια έχουν διαθεσιμότητα δηλ κάποιο κενό ζευγος χαλιών.....έχει κάνει κανείς κάτι αντίστοιχο....μου είπαν αναγκάστηκα τα νούμερα είναι με νέα σύνδεση....δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό στο voip ομως

Θέλω απ' τα ενσωματωμένα λεπτά να καλώ....η αν αγοράσω τηλ κέντρο έστω με το ίδιο νούμερο μπορώ να κάνω καμιά πατέντα ώστε να δρομολογούνται οι κλήσεις εκεί που θέλω?

Θέλω απ' τα ενσωματωμένα λεπτά να καλώ....η αν αγοράσω τηλ κέντρο έστω με το ίδιο νούμερο μπορώ να κάνω καμιά πατέντα ώστε να δρομολογούνται οι κλήσεις εκεί που θέλω? Κάτι τέτοιο ας πούμε https://www.skroutz.gr/s/17279569/Tele-MS-108-Τηλεφωνικό-Κέντρο-PSTN.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχήν το κόστος κλήσεων από τους VoIP παρόχους είναι μικρότερο έναντι των παραδοσιακών. Απλά στους δεύτερους έχουμε συνήθως κάποιο προπληρωμένο πακέτο "δωρεάν" κλήσεων. Το βάζω σε εισαγωγικά διότι τίποτα δεν είναι δωρεάν, αφού πληρώνουμε πάγιο για όλες τις υπηρεσίες.

Εξ όσον γνωρίζω μόνο σε Cosmote μπορεί να έχουμε 2ο κανάλι φωνής (ή και με επιπλέον αριθμό) με κόστος +6€ στο πάγιο και +1,5€ για κάθε επιπλέον αριθμό. Οι άλλοι μόνο σε επαγγελματικές συνδέσεις το διαθέτουν.

Επιπλέον σε Wind/Nova αναγκαστικά η τηλεφωνία δουλεύει μόνο στην συσκευή τους και δεν μπορεί να ρυθμισθεί άλλη σύνδεση κάποιου VoIP παρόχου.

Οπότε η μόνη λύση που σου μένει είναι είναι να πάρεις την τηλεφωνία ως αναλογική από μία θύρα PHONE του Router και να την φέρεις στην είσοδο ενός PSTN PBX όπως αυτό που αναφέρεις. Ωστόσο πάλι θα έχεις έναν μόνο τηλεφωνικό αριθμό άρα μία μόνο κλήση ανά πάσα στιγμή, ασχέτως πόσα τηλέφωνα θα συνδέονται στο κέντρο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλω απ' τα ενσωματωμένα λεπτά να καλώ....η αν αγοράσω τηλ κέντρο έστω με το ίδιο νούμερο μπορώ να κάνω καμιά πατέντα ώστε να δρομολογούνται οι κλήσεις εκεί που θέλω? Κάτι τέτοιο ας πούμε https://www.skroutz.gr/s/17279569/Tele-MS-108-Τηλεφωνικό-Κέντρο-PSTN.html αυτό που θέλω για να μην με ενοχλούν συγγενείς είναι να γίνετε η κλήση να χτυπάει πάνω και αν θέλουν να μιλήσουν με εμένα να μπορεί ο πατέρας μου με ένα πλήκτρο να ανακατευθύνει την κλήση σε μενα αυτό είναι εφικτό?

Σε wind σαν ιδιοτης μπορούν να μου δώσουν εταιρικό?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...