Προς το περιεχόμενο

Pixel 6 και iphone 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετοιμάζομαι να παραγγείλω ένα απο τα 2.

Ενώ θέλω να πάρω το iphone, σκέφτομαι ότι χρησιμοποιώ πολλά χρόνια android και θα ξεβολευτώ.

Καμιά γνώμη;

Δημοσ.

Mιας και κάτοχος Pixel 6, θα σου πω απλά ότι με το iPhone θα τα έχεις όλα out of the box, ενώ στην χώρας μας δυστυχώς με το Pixel 6 δεν θα έχεις κάποιες βασικές λειτουργίες (5G που ίσως μελλοντικά το δώσουν οι πάροχοι και VoLTE) αν δεν ασχοληθείς με άλλες διαδικασίες. Από την άλλη με το iPhone υπάρχει η πιθανότητα να βαρεθείς το iOS και να μην σου κάνει αίσθηση μετά από λίγο καιρό. Το λέω αυτό επειδή γράφεις πως είσαι χρόνια στο Android. Οπότε η δοκιμάζεις iPhone, η πας σε κάποιο άλλο Android, αν δεν σε αποτρέπουν οι παραπάνω ελλείψεις των Google Pixels στην χώρας μας.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο android ειχα παει σε iphone,ποτε ξανα apple..Οτι χειροτερο,ναι δεν κολλαγε με τπτ+απιστευτα γρηγορο+αψογα video αλλα η apple σε ωθει σε ακριβα ακουστικα-φορτιστες,για να μεταφερεις ενα αρχειο σε Pc θα σ βγει η πιστη με itunes που μια βρισκει το κινητο μια δεν το βρισκει,προβλημα με ακουστικο+μικροφωνο,το ανοιγμα με fingerprint 1/4 φορες δεν επιανε..Android τοσο απλο κ ευχρηστο,τοσες εφαρμογες κ περισσοτερες επιλογες σε κινητα,προσωπικη αποψη παντα  ! 

Επεξ/σία από Morosis
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και τα Pixel δεν έχουν  service στην Ελλάδα.

10 ώρες πριν, TheDay2012 είπε

Ετοιμάζομαι να παραγγείλω ένα απο τα 2.

Ενώ θέλω να πάρω το iphone, σκέφτομαι ότι χρησιμοποιώ πολλά χρόνια android και θα ξεβολευτώ.

Καμιά γνώμη;

Γιατί θες να πας σε αυτά αφού έχεις συνηθίσει σε Android? 

Κάποιο άλλο τηλέφωνο Android δεν σου κάνει?

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Και τα Pixel δεν έχουν  service στην Ελλάδα.

Γιατί θες να πας σε αυτά αφού έχεις συνηθίσει σε Android? 

Κάποιο άλλο τηλέφωνο Android δεν σου κάνει?

Αυτά τα 2 ξεχώρισα. Το 6 μου κάνει σαν τιμή.

Και το s21 fe έχει ενδιαφέρουσα τιμή.

Αν έχεις καμιά ιδέα, ανοικτός είμαι. Μπάτζετ όχι όμως πάνω απο iphone 13. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, TheDay2012 είπε

Αυτά τα 2 ξεχώρισα. Το 6 μου κάνει σαν τιμή.

Και το s21 fe έχει ενδιαφέρουσα τιμή.

Αν έχεις καμιά ιδέα, ανοικτός είμαι. Μπάτζετ όχι όμως πάνω απο iphone 13. 

https://www.jmctech.gr/product/realme-gt-2-5g-dual-sim-12gb-ram-256gb-paper-green-eu/?ref=bestprice.gr 

https://www.jmctech.gr/product/samsung-galaxy-s22-ultra-s908-5g-dual-sim-8gb-ram-128gb-burgundy-de/?ref=bestprice.gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...