Panoskoopa Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα . Ενδιαφέρομαι για ναργιλέ τσέπης ; Ηλεκτρονικό τσιγάρο ; Μιας χρήσεως με γεύσεις και χωρίς νικοτίνη. τι έχετε να μου προτείνετε ; έχω δει μάρκες όμως Vapy- vape pro - el shisha - ak Eχετε εμπειρία από αυτά ; Είναι όντως χωρίς νικοτίνη ή περιέχει ελάχιστο ; επίσης η διάρκεια είναι όσο λένε ;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Panoskoopa είπε Καλησπέρα . Ενδιαφέρομαι για ναργιλέ τσέπης ; Ηλεκτρονικό τσιγάρο ; Μιας χρήσεως με γεύσεις και χωρίς νικοτίνη. τι έχετε να μου προτείνετε ; έχω δει μάρκες όμως Vapy- vape pro - el shisha - ak Eχετε εμπειρία από αυτά ; Είναι όντως χωρίς νικοτίνη ή περιέχει ελάχιστο ; επίσης η διάρκεια είναι όσο λένε ; Είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα ο ναργιλές έχει αρκετά περισσότερο μπελά (κάρβουνα, καθαρισμός, ότι γεύση έχει δοκιμάσει χωρίς ναργιλέ χωρίς νικοτίνη, ήταν επιεικώς απαράδεκτη και σε απόδοση γεύσεις αλλά και σε διάρκεια) Από την άλλη το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πιο plug and play βάζεις υγρό και μια φορά την βδομάδα (ανάλογα τη χρήση βέβαια) αλλαγή στην αντίσταση, εδώ υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία σε γεύσεις (ότι γεύσεις βλέπεις στα καταστήματα είναι χωρίς νικοτίνη και προσθέτει ο χρήστης ανάλογα της προτιμήσεις του), αν πας στη λύση του ηλεκτρονικού κοίτα κάποιο μοντέλο με μπαταρία 18650 (σε αυτά με ενσωματωμένη μπαταρία στις περισσότερες περιπτώσεις χάλασε η μπαταρία πάει για πέταμα)
Panoskoopa Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Ενδιαφέρομαι για τσέπης , μια χρήσεως .
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Panoskoopa είπε Ενδιαφέρομαι για τσέπης , μια χρήσεως . Ναι μεν υπάρχουν ναργιλεδες travel αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση μιας χρήσης Αν εννοείς κάτι σαν το παρακάτω https://vapormania.gr/aroma-king-ηλεκτρονικός-ναργιλές-μίας-χρήσης Είναι ένα ψευτο ηλεκτρονικό τσιγάρο που απλά βγάζει αρκετό ντουμανι, μου είχαν δώσει δώρο με αγορά υγρών που είχα κάνει, τζούρες δεν μέτρησα αλλά σίγουρα δεν ήταν το 500 αρι που έλεγε στην συσκευασία, ίσως Καμία 300 άρια, όσο ρουφαγες μειωνόταν και η απόδοση της γεύσεις αλλά κυρίως και το ντουμανι που έβγαζε ειδικά μετά από καμιά 200 τζούρες, οριακά έβγαζε καπνό τσιγάρου, φίλος που ξανά πήρε είχε παρόμοια εμπειρία, και καμιά σχέση με κάπνισμα ναργιλέ, ακόμα και "καπνών" χωρίς νικοτίνη
Panoskoopa Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Θέλω να αποφύγω την έννοια του γεμίσματος ,φόρτισης γ αυτό κυρίως . . Θα δω λοιπον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα