Amaretos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας, θα αλλαξω μαλλον συντομα κινητο, ειμαι ακομα με το Mi Mix 2 απο το 2017, το οποιο δουλευει αψογα ακομα, κανενα προβλημα, απλα η μπαταρια του μετα απο τοσες φορτισεις τα εχει παιξει δεν κραταει καθολου, και θελω να πω και σε μια καλυτερη οθονη, νομιζω μετα απο 5 χρονια πρεπει Λοιπον ειμαι αναμεσα σε Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 5G Dual Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G NFC Dual εδω και το comparison τους https://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=35343818%2C35236387 Η τιμη ειναι αρκετα κοντα, οποτε δεν τιθεται θεμα να διαλεξω λογο κοστους, να διευκρινησω οτι 1ον δεν με ενδιαφερει η φωτογραφια, εχω mirorless για αυτες τις δουλειες, και ουτε τοσο πολυ η μπαταρια, δουλευω απο το σπιτι, και γενικα μιλαω πολυ λιγο στο κινητο. Η αληθεια ειναι οτι γερνω προς το Pro+ γιατι καπου πηρε το αυτι μου οτι ο Mediatek ειναι αρκετα καλος, ισχυει οντως? Και βλεπω οτι ειναι μοντελο του 2021 σε σχεση με το αλλο που λεει 2022 ( με βαση το σκρουτζ) καλα μικρο το κακο φανταζομαι. Οποτε με βαση τις αναγκες μου τι θα μου προτεινατε, οπως καταλαβαινετε δεν αλλαζω κινητα συχνα δεν με "καιει" την δουλεια μου θελω να κανω και αν πανε ολα καλα θα κρατησω και το επομενο μου για οσο με καλυπτει? Ειναι οντως καλυτερος ο Mediatek? Εχουν καποια αλλη σημαντικη διαφορα που μου ξεφευγει? Ευχαριστώ. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2022 από Amaretos
JustAnotherZombie Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Αρχικα σαν τιμες φιλε δες και απο εδω, μιλαμε ενα 100ρικο λιγοτερα https://www.bestprice.gr/cat/806/mobile-phones/f/1_21896/xiaomi.html?q=redmi+note+11+pro&qo=xiaomi+redmi+note+11+pro&qid=9XQEU574ZLt Ειναι σχεδον ιδια τα κινητα, προσωπικα θα πηγαινα με το Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5, οχι το plus. Ειδικότερα, για την ερωτηση σου, ο Snapdragon ειναι σαφως καλυτερος : https://versus.com/en/mediatek-dimensity-920-vs-qualcomm-snapdragon-695-5g, το Pro εχει 500mah παραπανω μπαταρια τα οποια σε βαθος χρονου θα βοηθησουν να κρατησεις παραπανω την μπαταρια-κινητο και τα 67w ειναι υπερκετα-γρηγορη φορτιση. Καθαρα και μονο αποψη μου, ΜΑΚΡΙΑ απο οχι Snapdragon...
Amaretos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, JustAnotherZombie είπε Αρχικα σαν τιμες φιλε δες και απο εδω, μιλαμε ενα 100ρικο λιγοτερα https://www.bestprice.gr/cat/806/mobile-phones/f/1_21896/xiaomi.html?q=redmi+note+11+pro&qo=xiaomi+redmi+note+11+pro&qid=9XQEU574ZLt Ειναι σχεδον ιδια τα κινητα, προσωπικα θα πηγαινα με το Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5, οχι το plus. Ειδικότερα, για την ερωτηση σου, ο Snapdragon ειναι σαφως καλυτερος : https://versus.com/en/mediatek-dimensity-920-vs-qualcomm-snapdragon-695-5g, το Pro εχει 500mah παραπανω μπαταρια τα οποια σε βαθος χρονου θα βοηθησουν να κρατησεις παραπανω την μπαταρια-κινητο και τα 67w ειναι υπερκετα-γρηγορη φορτιση. Καθαρα και μονο αποψη μου, ΜΑΚΡΙΑ απο οχι Snapdragon... Ωπ εντυπωσιακο... τι φαση γιατι τοση διαφορα στην τιμη, θεωρουσα οτι και τα 2 site εχουν τα ιδια μαγαζια μεσα , μαλλον εχω λαθος Οκ για τον επεξεργαστη το κραταω θενκς, αν καποιος μπορει να βοηθησει παραπανω ευπροσδεκτος
JustAnotherZombie Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 40 λεπτά πριν, Amaretos είπε Ωπ εντυπωσιακο... τι φαση γιατι τοση διαφορα στην τιμη, θεωρουσα οτι και τα 2 site εχουν τα ιδια μαγαζια μεσα , μαλλον εχω λαθος Οκ για τον επεξεργαστη το κραταω θενκς, αν καποιος μπορει να βοηθησει παραπανω ευπροσδεκτος Δες και του μαρινακη το shopflix, που και που εχει και εκει αρκετα φτηνα πραγματακια αλλα, οχι, 9/10 που βλεπω best price ειναι πολυ φτηνοτερα (δες πχ pixel 6a, samsung a53 κτλ), τρομακτικη διαφορα! Το μονο "αρνητικο" ειναι οτι αν δεν ειναι γνωστα τα μαγαζια μην σ φανε τα λεφτα αλλα, τα περισσοτερα ειναι ΟΚ+απλα επιλεγεις για 2-3 παραπανω ευρω αντικαταβολη και εχεις το κεφαλι σου ησυχο ++αν και δεν σε νοιαζει, με επεξεργαστες snapdragon βαζεις παντου gcam και εχεις more than enough καμερα στο κινητο ++ 6 λεπτά πριν, daPro είπε Ακόμα να φτιάξουν app του bprice? Ειναι λιγο παρατημενο και ειναι κριμα γιατι εχει πολυ πραγμα.
Amaretos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Καλα ετσι και αλλιως κατα 99% προτιμω να πεταγομαι με το μηχανακι οπου και να ειναι ειναι εντος Αθηνας ωστε να μην μπλεκω, το παιρνω απο το εκαστοτε μαγαζι. Ωστε οπως καταλαβαινω οι περισσοτεροι λετε να πω στο απλο και οχι στο +.
GATE123 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Γιατί δεν κάνεις "στροφή" και να κοιτάξεις και κανένα Realme που θα έχεις και εγγύηση και service και είναι και καλύτερο από θέμα διαφημίσεις και πιο καθαρό λειτουργικό?
Amaretos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Να σου πω την αληθεια τοσα χρονια εχω xiaomi και για την χρηση που κανω ειμαι σουπερ ευχαριστημενος, οπως και η γυναικα και ο μεγαλος γιος, γενικα μας εχει βολεψει ολους εχουμε και τα mi account, δεν ειμαι και κανα αρρωστακι με το κινητο , την δουλεια μου απλα θελω να κανω, ειμαι και καποιας ηλικιας 45. Δεν αντιλεγω οτι μπορει να ειναι καλυτερο ενα realme σε αυτα τα χρηματα, αλλα δεν θελω να αλλαξω το χαζο miui 1
GATE123 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, Amaretos είπε Να σου πω την αληθεια τοσα χρονια εχω xiaomi και για την χρηση που κανω ειμαι σουπερ ευχαριστημενος, οπως και η γυναικα και ο μεγαλος γιος, γενικα μας εχει βολεψει ολους εχουμε και τα mi account, δεν ειμαι και κανα αρρωστακι με το κινητο , την δουλεια μου απλα θελω να κανω, ειμαι και καποιας ηλικιας 45. Δεν αντιλεγω οτι μπορει να ειναι καλυτερο ενα realme σε αυτα τα χρηματα, αλλα δεν θελω να αλλαξω το χαζο miui Ok πάσο. Αντιπρόταση..... https://www.bestprice.gr/item/2157367214/xiaomi-poco-x4-pro-5g-256gb.html 1
Amaretos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, GATE123 είπε Ok πάσο. Αντιπρόταση..... https://www.bestprice.gr/item/2157367214/xiaomi-poco-x4-pro-5g-256gb.html Ναι το εχω δει και αυτο, στο γιο μου εχω παρει X3 pro σουπερ κινητακι, αν ειχε amoled οθονη θα πηγαινα σε αυτο, αλλα δεν... Δεν θελω να σας πρηζω απλα επειδη εχετε περισσοτερες γνωσεις προσπαθω να καταληξω τι ειναι καλυτερα απο αυτα τα 2 για εμενα Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2022 από Amaretos
GeorgeTrzs Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Amaretos είπε Ναι το εχω δει και αυτο, στο γιο μου εχω παρει X3 pro σουπερ κινητακι, αν ειχε amoled οθονη θα πηγαινα σε αυτο, αλλα δεν... Δεν θελω να σας πρηζω απλα επειδη εχετε περισσοτερες γνωσεις προσπαθω να καταληξω τι ειναι καλυτερα απο αυτα τα 2 για εμενα AMOLED έχει το Poco X4 pro... μάλλον εσύ λες για το X3 Pro... Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2022 από GeorgeTrzs
JustAnotherZombie Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Amaretos είπε Καλα ετσι και αλλιως κατα 99% προτιμω να πεταγομαι με το μηχανακι οπου και να ειναι ειναι εντος Αθηνας ωστε να μην μπλεκω, το παιρνω απο το εκαστοτε μαγαζι. Ωστε οπως καταλαβαινω οι περισσοτεροι λετε να πω στο απλο και οχι στο +. Πολλα μαγαζια ειναι της κακης ωρας και δεν το υποστηριζουν (ενω πχ λενε εδρα Ομονοια)....
Amaretos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 40 λεπτά πριν, GeorgeTrzs είπε AMOLED έχει το Poco X4 pro... μάλλον εσύ λες για το X3 Pro... χμ indeed εχεις δικιο πως δεν το ειχα δει 2
Amaretos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δεν εχει NFC ομως, το θελω οποτε μενω στο αρχικο διλημα
GATE123 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 40 λεπτά πριν, Amaretos είπε Δεν εχει NFC ομως, το θελω οποτε μενω στο αρχικο διλημα Το Xiaomi Poco X4 Pro έχει NFC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα