Προς το περιεχόμενο

Αγορά τηλεόρασης για γονείς 50-55" <400€


xristosp59

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά, χρειαζόμαστε μία τηλεόραση για το σπίτι των γονιών μου μέχρι 50-55 ιντσών και μέχρι το πολύ πολύ 400€.

Να έχει σχετικά καλά χρωματάκια και αντιθέσεις, δεν περιμένω και πάρα πολλά σε αυτήν την τιμή αλλά ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε.

Τώρα εφαρμογές και τέτοια δεν έχει πολύ σημασία, κανα youtube να μπούνε, βαριά βαριά netflix. Αν παίρνει kodi με addons δεκτο κι αυτό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού έχεις μικρο μπατζετ ξέρεις ότι δεν εχείς πολλές απαιτήσεις απο ποιότητα οπότε προτιμότερι είναι το μέγεθος. Επίσεις πιο safe επιλογή τόσο σε θέμα ποιότητας εικόνας όσο και κατασκευής είναι οι γνωστές μάρκες. Θα σου πρότεινα το smart  κομμάτι ειδικά για kodi κλπ να το έκανε ένα tv box αλλά εκεί ανεβάζεις λιγο το συνολικό κόστος. Άρα καταλήγουμε στην πιο οικονομική 55" που μπορείς να βρεις ανάμεσα σε Samsung (την προτιμάς για καλύτερη αντίθεση ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού)  LG (την προτιμάς αν δεν κάθονται όλοι ακριβώς απένατνι απ την TV καλυτερες γωνίες θέασης) TCL (την πρωτιμάς αν θες οποσδήποτε android/kodi χωρίς boxaki) Hisense (την πρωτιμάς για την χαμηλωτερη συνήθως τιμή). Η μόνη 50" κόντα στο budget σου που θα σου πρότεινα σαν αξιόλογο step up απ τις 55" που μπορεις να βρεις στα 400ε είναι η  Hisense 50U7QF

 
Επεξ/σία από alexzorb
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...