Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ποστάρει το κείμενο αυτό και στο capital.gr αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. Το ποστάρω και εδώ just in case που υπάρχει κάποιος που γνωρίζει να απαντήσει

Εδώ και περίπου ένα χρόνο κάνω demo trading μέσω της FXCM και της πλατφόρμας Tradingview και με τα αποτελέσματα που βλέπω έχω σκοπό να ξεκινήσω πλέον trading σε FOREX με real account.

Η Tradingview προσφέρει δυνατότητα να δίνεις εντολές μέσω της πλατφόρμας της στον browser (δυστυχώς όχι μέσω του android app) επι του παρόντος στους ακόλουθους brokers:

Pepperstone
FXCM
OKX
Capital.com
FTX
TradeStation
EasyMarkets

Θα ήθελα εάν κάποιος είναι active trader σε FOREX από Ελλάδα και έχει εμπειρία από τους παραπάνω brokers να μου πει την εμπειρία του και τι προβλήματα αντιμετώπισε/αντιμετωπίζει από αυτούς  (π.χ. σε κατάθεση/απόσυρση χρημάτων, φορολογικά θέματα, πάγωμα λογαριασμού, αξιοπιστία  κλπ). Εάν χρησιμοποιεί και την Tradingview ακόμη καλύτερα.

ΥΓ. Δε χρειάζεται να αναφερθείτε σε γενικούς κινδύνους του FOREX ή τη διαφορά Demo/Real account γενικά. Τα γνωρίζω. Οι specific Κίνδυνοι, η αξιοπιστία και ιδιοσυγκρασίες των brokers με ενδιαφέρουν οπότε όποια εμπειρία έχετε να μοιραστείτε με ενδιαφέρει (και ειδικότερα για την FXCM)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...