Προς το περιεχόμενο

Dune: Awakening [Open-world survival MMO][PC] - 10 Ιουν 2025

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου το πήρανε δώρο (δυστυχώς) και 13 ώρες τώρα στο παιχνίδι προσπαθώ να το κάνω να μου αρέσει και να βρω λόγο ύπαρξης του παιχνιδιού γενικά.
Θα μπορούσε απλώς να ήταν ένα τεράστιο open world single player παιχνίδι. 
Είμαι level 25 και λέω ε και;

Οι φίλοι μου που μου το πήραν παίζουν εδώ

image.png.e9059e65251d5a388cccab28e76dd4fa.png

αλλά είναι τέρμα low ο πληθυσμός και δε βλέπεις σχεδόν κανέναν ποτέ. Οπότε θα τους εγκαταλείψω και θα μπω σε σερβερ με πολύ κόσμο γιατί είναι τέρμα αδιάφορο έτσι.

Επίσης κάπου ώπα με το intro, κάθε φορά να παίζει και να πρέπει να το κάνεις skip...Εκτός και αν υπάρχει κάπου επιλογή που το κλείνει και δεν την έχω βρει.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

image.png.b99a03a7d0011d5b723c36c7e20dee93.png
Εμείς (βασικά το λέω χαριστικά το εμείς γιατί τεχνικά είμαστε 3 άτομα, πρακτικά είμαι solo) παίζουμε εδώ.
Κουτσά-στραβά έχω φτάσει 143 level και έκανα πέραν από το Sandbike, Buggy, Scout Ornithopter και τώρα το Assault Ornithopter.
Το παιχνίδι έχει πολύ farming σε mats, σε αυτό βοηθάει τρελά το buggy το οποίο κάνει mining πιο μεγάλες ποσότητες και κουβαλάει τρελές ποσότητες.
Σε αυτόν τον server που είμαι εγώ έχει activity, βλέπω συνέχεια νέες βάσεις και κόσμο να πάει-έρχεται αλλά από ότι κατάλαβα από το λίγο που έπαιξα στην Deep Desert, εκεί είναι όλος ο χαβαλές. Εκεί για να πας, πας με ornithopter στο τέρμα του χάρτη και σε πετάει στο world map όπου μπορείς να ταξιδέψεις στις άλλες πόλλες, σε διάφορα story-driven events αλλά και στην Deep Desert.
Εκεί αν κατάλαβα καλά είναι open pvp area και η βάση που κάνεις αν και κοστίζει τα μισά σε πόρους μετά από κάθε sand storm είναι για 6 λεπτά ευάλωτη σε επιθέσεις, οπότε όσοι έχουν βάση εκεί, την έχουν μόνο και μόνο για να farmάρουν και μετά γυρνάνε πίσω.

Εδώ δεν έχω περάσει πολύ χρόνο καθώς είμαι πολύ πίσω σε gear (αυτά παθαίνεις αν περιμένεις την παρέα η οποία δεν έρχεται ποτέ). Τώρα που το πήρα απόφαση πως είμαι solo και έχω τα μέσα, φτιάχνω το gear μου. Το βασικό είναι να μην έχει κανείς μόνο 1 gear γιατί παίζει καλό wipe από το sand worm. Αν δω ότι εκεί δεν μπορώ να κάνω farm τα mats που έχει, τότε θα πάω για prive server.

24 minutes ago, xtrmsnpr said:

Μου το πήρανε δώρο (δυστυχώς) και 13 ώρες τώρα στο παιχνίδι προσπαθώ να το κάνω να μου αρέσει και να βρω λόγο ύπαρξης του παιχνιδιού γενικά.
Θα μπορούσε απλώς να ήταν ένα τεράστιο open world single player παιχνίδι. 
Είμαι level 25 και λέω ε και;

Οι φίλοι μου που μου το πήραν παίζουν εδώ

image.png.e9059e65251d5a388cccab28e76dd4fa.png

αλλά είναι τέρμα low ο πληθυσμός και δε βλέπεις σχεδόν κανέναν ποτέ. Οπότε θα τους εγκαταλείψω και θα μπω σε σερβερ με πολύ κόσμο γιατί είναι τέρμα αδιάφορο έτσι.

Επίσης κάπου ώπα με το intro, κάθε φορά να παίζει και να πρέπει να το κάνεις skip...Εκτός και αν υπάρχει κάπου επιλογή που το κλείνει και δεν την έχω βρει.

Αν μπεις στον server που είμαι εγώ, την αρχική βάση την έχω για deletion, αν θες στην δίνω μέχρι να φτάσεις ξανά εκεί κοντά στα ~20 και να έρθεις στην παρέα μας, αν και θα είμαστε μόνο 2 για αρχή, ο @kourt71724 μας πούλησε άσχημα

21 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Την ιδια απορια εχω και εγω τοσο καιρο που βλεπω κοσμο να παιζει. Τι κανεις μες τον κοσμο? 

Δες εδώ:

Δεν τα έχω ζήσει αυτά αλλά υπάρχει δυνατότητα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Την ιδια απορια εχω και εγω τοσο καιρο που βλεπω κοσμο να παιζει. Τι κανεις μες τον κοσμο? 

Τι να σου πω, δεν έχω καταλάβει, ίσως γιαυτό και έχασε πάνω από το 50% του πληθυσμού του το παιχνίδι σε ένα μήνα μέσα.
Έχει quests οκ τα κάνω, αλλά ε και; Θα μπορούσε και sp να το έπαιζα έτσι. Τρέμω στη σκέψη τί θα γίνει με τα dlc και πόσο content δεν έδωσαν για να δώσουν στο μέλλον!

Επίσης οι κλάσεις είναι τέρμα άκυρες! Μπορείς όποτε θες να αλλάξεις. Έγινα Bene Gesserit, και δεν έχει καμία διαφορά με τις άλλες παρά στα skills, όλοι θα πυροβολάνε με αυτόματα και θα μαχαιρώνουν, wtf? Τί παίζεις mentat τί planetologist το ίδιο και το αυτό. Εκεί ήταν που ξενέρωσα πάρα πολύ.

Τα μοντέλα των npc είναι απαίσια, μόνο των παικτών τα λες οκ, και το άπειρο grind που ζητάει. Τα άπειρα bugs που έχει ευτυχώς τα φιξάρουν σχετικά γρήγορα.
Ας πούμε στις 7/7 έγινε ο κακός χαμός στο παιχνίδι και ακόμα τα μπαλώνουν!

Τα καλά του παιχνιδιού είναι η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, με την έρημο, το μπαχάρι, τις σκουλικαντέρες, τα δαιδαλώδη κτίρια και τη μουσική. Ειδικά μέσα σε τεράστια σπήλαια και εργαστήρια είναι τρομεροί οι φωτισμοί.
Και το βράδυ με τις περιπόλους κτλ, πολύ όμορφο σκηνικό.
Το base building είναι ΠΟΛΥ καλό, επιτέλους σε survival παιχνίδι.

1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Spoiler

image.png.b99a03a7d0011d5b723c36c7e20dee93.png
Εμείς (βασικά το λέω χαριστικά το εμείς γιατί τεχνικά είμαστε 3 άτομα, πρακτικά είμαι solo) παίζουμε εδώ.
Κουτσά-στραβά έχω φτάσει 143 level και έκανα πέραν από το Sandbike, Buggy, Scout Ornithopter και τώρα το Assault Ornithopter.
Το παιχνίδι έχει πολύ farming σε mats, σε αυτό βοηθάει τρελά το buggy το οποίο κάνει mining πιο μεγάλες ποσότητες και κουβαλάει τρελές ποσότητες.
Σε αυτόν τον server που είμαι εγώ έχει activity, βλέπω συνέχεια νέες βάσεις και κόσμο να πάει-έρχεται αλλά από ότι κατάλαβα από το λίγο που έπαιξα στην Deep Desert, εκεί είναι όλος ο χαβαλές. Εκεί για να πας, πας με ornithopter στο τέρμα του χάρτη και σε πετάει στο world map όπου μπορείς να ταξιδέψεις στις άλλες πόλλες, σε διάφορα story-driven events αλλά και στην Deep Desert.
Εκεί αν κατάλαβα καλά είναι open pvp area και η βάση που κάνεις αν και κοστίζει τα μισά σε πόρους μετά από κάθε sand storm είναι για 6 λεπτά ευάλωτη σε επιθέσεις, οπότε όσοι έχουν βάση εκεί, την έχουν μόνο και μόνο για να farmάρουν και μετά γυρνάνε πίσω.

Εδώ δεν έχω περάσει πολύ χρόνο καθώς είμαι πολύ πίσω σε gear (αυτά παθαίνεις αν περιμένεις την παρέα η οποία δεν έρχεται ποτέ). Τώρα που το πήρα απόφαση πως είμαι solo και έχω τα μέσα, φτιάχνω το gear μου. Το βασικό είναι να μην έχει κανείς μόνο 1 gear γιατί παίζει καλό wipe από το sand worm. Αν δω ότι εκεί δεν μπορώ να κάνω farm τα mats που έχει, τότε θα πάω για prive server.

Μη νομίζεις και μεις 3 άτομα είμαστε, τώρα τους άφησα και παίζω μόνος, αλλά και πριν μόνοι ουσιαστικά κάναμε τα quests μας. Στο μέλλον σε σερβερ με low pop για ΜΜΟ θα υπάρξει πρόβλημα στα πάντα.
Και τον δικό σου όλα low τα βγάζει τώρα, δε ξέρω πως θα είναι μετά. Εκεί παίζουν οι φίλοι μου είναι 24/7 low, δε βλέπεις ψυχή να πεις μια κουβέντα.
Είναι πολύ κρίμα ότι δε μπορούμε να χτίσουμε τον δικό μας dedicated, αλλά και να τον χτίσουμε έτσι άδειοι όπως είναι τόσοι servers δε θα αλλάζουν πολλά, παρά μόνο ότι θα έχεις τα δικά σου rules. Βασικά μπορούμε, αλλά πρέπει να δώσουμε λεφτά σε hosting εταιρίες, και μεις τι θα φτιάξαμε τα μηχανάκια μας;

Σε άλλα νέα, μιας και ήμουν μόνο level 25, τα παράτησα όλα, καλά δεν είχα και πολλά, και έφτιαξα νέο χαρακτήρα στον
Pax - Sietch Tabr, που ήδη έγραφε medium-high.
Μη σας ξεγελάει που γράφει queue, το βγάζει πάντα στιγμιαία όποτε κάνω join ακόμα και τον άλλον τον τέρμα low, για 1-2", δε περιμένεις.

Spoiler

1640900388_.jpg.552d60a36b7a5f4c8d16fc465ac8820f.jpg

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
19 minutes ago, xtrmsnpr said:

Τι να σου πω, δεν έχω καταλάβει, ίσως γιαυτό και έχασε πάνω από το 50% του πληθυσμού του το παιχνίδι σε ένα μήνα μέσα.
Έχει quests οκ τα κάνω, αλλά ε και; Θα μπορούσε και sp να το έπαιζα έτσι. Τρέμω στη σκέψη τί θα γίνει με τα dlc και πόσο content δεν έδωσαν για να δώσουν στο μέλλον!

Επίσης οι κλάσεις είναι τέρμα άκυρες! Μπορείς όποτε θες να αλλάξεις. Έγινα Bene Gesserit, και δεν έχει καμία διαφορά με τις άλλες παρά στα skills, όλοι θα πυροβολάνε με αυτόματα και θα μαχαιρώνουν, wtf? Τί παίζεις mentat τί planetologist το ίδιο και το αυτό. Εκεί ήταν που ξενέρωσα πάρα πολύ.

Τα μοντέλα των npc είναι απαίσια, μόνο των παικτών τα λες οκ, και το άπειρο grind που ζητάει. Τα άπειρα bugs που έχει ευτυχώς τα φιξάρουν σχετικά γρήγορα.

Τα καλά του παιχνιδιού είναι η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, με την έρημο, το μπαχάρι, τις σκουλικαντέρες, τα δαιδαλώδη κτίρια και τη μουσική

Μη νομίζεις και μεις 3 άτομα είμαστε, τώρα τους άφησα και παίζω μόνος, αλλά και πριν μόνοι ουσιαστικά κάναμε τα quests μας. Στο μέλλον σε σερβερ με low pop για ΜΜΟ θα υπάρξει πρόβλημα στα πάντα.
Και τον δικό σου όλα low τα βγάζει τώρα, δε ξέρω πως θα είναι μετά. Εκεί παίζουν οι φίλοι μου είναι 24/7 low, δε βλέπεις ψυχή να πεις μια κουβέντα.
Είναι πολύ κρίμα ότι δε μπορούμε να χτίσουμε τον δικό μας dedicated, αλλά και να τον χτίσουμε έτσι άδειοι όπως είναι τόσοι servers δε θα αλλάζουν πολλά, παρά μόνο ότι θα έχεις τα δικά σου rules. Βασικά μπορούμε, αλλά πρέπει να δώσουμε λεφτά σε hosting εταιρίες, και μεις τι θα φτιάξαμε τα μηχανάκια μας;

Σε άλλα νέα, μιας και ήμουν μόνο level 25, τα παράτησα όλα, καλά δεν είχα και πολλά, και έφτιαξα νέο χαρακτήρα στον
Pax - Sietch Tabr, που ήδη έγραφε medium-high.
Μη σας ξεγελάει που γράφει queue, το βγάζει πάντα στιγμιαία όποτε κάνω join ακόμα και τον άλλον τον τέρμα low, για 1-2", δε περιμένεις.

Hide contents

1640900388_.jpg.552d60a36b7a5f4c8d16fc465ac8820f.jpg

Ναι ρε γμτ έχω εδώ 2 xeon 1U servers μέσα στο rack με raid controllers και αρκετή ram, με 1000/500 FTTH...γιατί να μην με αφήνουν να το κάνω host εδώ στο σπίτι;
Και οι τιμές για rental είναι εξωφρενικές και αυτό για αστεία 6 slots, ναι οκ εδώ δεν μπορώ να μαζέψω τους άλλους 2 οπότε είναι μάλλον αρκετές οι 6 θέσεις αλλά η τιμή πολύ κακή

Δημοσ.

Γενικά δεν παίζει ρόλο το population στους servers καθώς είναι το PvE κομμάτι τους, όλοι οι server πχ "Icarus" έχουν κοινό Deep Desert και εκεί είναι που παίζει ρόλο. Ίσα που είναι καλύτερα να βρεις χαμηλό population μπας και κάνεις βάση κάπου καλά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, comfuzio είπε

Γενικά δεν παίζει ρόλο το population στους servers καθώς είναι το PvE κομμάτι τους, όλοι οι server πχ "Icarus" έχουν κοινό Deep Desert και εκεί είναι που παίζει ρόλο. Ίσα που είναι καλύτερα να βρεις χαμηλό population μπας και κάνεις βάση κάπου καλά

Θα μάθουμε αν καταφέρω να φτάσω εκεί και δε το παρατήσω το παιχνίδι. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι για ΜΚΟ θες κόσμο.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
2 minutes ago, xtrmsnpr said:

Θα μάθουμε αν καταφέρω να φτάσω εκεί και δε το παρατήσω το παιχνίδι. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι για ΜΚΟ θες κόσμο.

Ναι απλά δεν είναι κλασικό MMO, φαντάσου ότι είναι μια ομπρέλα Deep Desert και κάτω από αυτήν είναι πάρα πολλοί Hagga Basin servers. Τα Hagga Basin είναι PvE και μόνο και ψιλόsolo κατάσταση, ναι οκ μπορείς να κάνεις πάρτυ και να κάνεις μερικά testing stations πχ και ναι, λέει πάρα πολύ να κάνεις raid βάση από mob με ομάδα γιατί ΟΛΟΙ θα πάρουν loot.
Μετά πας στο Deep Desert, εκεί δεν έχει κανόνες για καλό ή για κακό (φαίνεται και στο video που έβαλα πιο πάνω).
Από ότι διάβασα ακόμα και private server να πάρει κανείς είναι ΜΟΝΟ Hagga Basin και τίποτα άλλο!
Αν νοικιάσουμε server θα είναι απλά για την βάση και τίποτα άλλο, και πάλι αυτός ο server θα πρέπει να μπει κάτω από κάποιον official "Deep Desert" server 

Δημοσ.

Πάντως δεν τα πάει άσχημα για παιχνίδι που δεν είναι δωρεάν.
image.png.c95ab7e52c401ae8dfd1e7b4c2ccb9e6.png

Spoiler

να μην θυμηθώ το άλλο mmo που έχασε το 93% της βάσης παικτών του στο ίδιο διάστημα και με το ζόρι πιάνει 17.000.

Τρίτη βράδυ, καλοκαίρι και έχει 69.267 κόσμο, δεν το λες κακό.
Εκτίμηση δεν μπορώ να κάνω για το πόσοι θα μείνουν και πόσοι θα την κάνουν, δεν βρωμάει ψοφίμι όπως το άλλο μια φορά.
Έχει θεματάκια, βλέπω ότι δουλεύουν ενεργά για την συντήρηση του και έχει περιεχόμενο που θα έρθει με άλλα DLC, θετικό ότι δεν έχει pay 2 win ή γενικότερα in-game store.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Πάντως δεν τα πάει άσχημα για παιχνίδι που δεν είναι δωρεάν.
image.png.c95ab7e52c401ae8dfd1e7b4c2ccb9e6.png

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

να μην θυμηθώ το άλλο mmo που έχασε το 93% της βάσης παικτών του στο ίδιο διάστημα και με το ζόρι πιάνει 17.000.

Τρίτη βράδυ, καλοκαίρι και έχει 69.267 κόσμο, δεν το λες κακό.
Εκτίμηση δεν μπορώ να κάνω για το πόσοι θα μείνουν και πόσοι θα την κάνουν, δεν βρωμάει ψοφίμι όπως το άλλο μια φορά.
Έχει θεματάκια, βλέπω ότι δουλεύουν ενεργά για την συντήρηση του και έχει περιεχόμενο που θα έρθει με άλλα DLC, θετικό ότι δεν έχει pay 2 win ή γενικότερα in-game store.

'Oχι καθόλου κακό. Εγώ μίλησα για κόσμο στους low pop servers και ότι δεν τους θέλω αυτούς :P και ότι προτιμώ να βλέπω κόσμο.
Είναι απορίας άξιο όμως που είναι όλοι αυτοί που παίζουν το παιχνίδι, γιατί σε όλα τα regions αυτή τη στιγμή δείχνει όλους τους servers σε low, και μόνο Ευρώπη είναι medium 2 servers. Μάλλον σε prive θα παίζουν ε;

Δημοσ.

Εγώ παίζω στον epsilon και είναι high populated. Αλλά και πάλι δεν βλέπω κόσμο πολύ γύρω μου. Σε κάνα δυο μήνες βλέπω συγχωνεύσεις servers

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον δεν το εξηγώ σωστά.

e577c836822d16f3a6e97f17d7c477d46d43b630
όπου βλέπετε Deep Desert είναι ο "κόσμος" main server για μένα είναι ο "Icarus", όπου βλέπετε Hagga Basin είναι πχ ο Sietch Jacurutu που παίζω.
image.png.0d4f9d72ce434fb1838a2c2d13df474a.png
αν ενοικιαστεί ένας private server, ο χρήστης πρέπει να διαλέξει την Deep Desert (Κόσμο/World) όπου θα ανήκει πχ "Icarus" στην περίπτωση μου.
Για να δείτε κόσμο θα πρέπει να πάτε στο Deep Desert που είναι Shared με 100άδες Hagga Basin servers, και private και public.
Γι'αυτό λέω δεν έχει σημασία το population που έχει ο server που είμαστε σαν Hagga Basin καθώς αυτό είναι η "παιδική χαρά" του παιχνιδιού, το PvE κομμάτι με τα low end materials. Εκεί που θα δείτε κόσμο και δράση είναι στο Deep Desert όπου έχουν ταυτόχρονα πρόσβαση όλοι όσοι είναι κάτω από την "Icarus" ομπρέλα. Ο server που είμαι αν και είναι low, έχει συνέχεια κίνηση, νέες βάσεις, επεκτάσεις κτλ
Χθες που πήγα να farmάρω στην radiation zone πχ δεν έβρισκα πόρους και αυτό είναι το ενοχλητικό

Δημοσ.
11 ώρες πριν, comfuzio είπε

Χθες που πήγα να farmάρω στην radiation zone πχ δεν έβρισκα πόρους και αυτό είναι το ενοχλητικό

Αυτό πως έγινε? Το παιχνίδι έχει πολύ γρήγορο respawn time σε εχθρούς και resources. Τόσα πολλά κοράκια έχει εκεί?

Δημοσ.
24 minutes ago, xtrmsnpr said:

Αυτό πως έγινε? Το παιχνίδι έχει πολύ γρήγορο respawn time σε εχθρούς και resources. Τόσα πολλά κοράκια έχει εκεί?

Δεν ξέρω ο συγκεκριμένος πόρος είναι δύσκολο να τον μαζέψεις, θέλει να έχεις radiation suit και iodine pills αλλιώς πεθαίνεις (η ζώνη στα αριστερά στον χάρτη). Δεν είναι δλδ ότι μπορείς να πας εκεί και να campάρεις, είναι λίγα που βγαίνουν και έχεις λίγο χρόνο πριν δεις τα ραδίκια ανάποδα

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει τώρα που έχει περάσει μήνας και που έχουν σταματήσει κάποιοι παίκτες, εκεί που έχω την βάση μου, λίγο πριν ήταν μια άλλη βάση από πριν αρχίσω εγώ να παίζω και πάντα ήταν κλειστή.
Χθες περνάω από έξω και ανοίγει η πόρτα...στην αρχή δεν μπήκα γιατί λέω μπορεί να είναι παγίδα, να μπω, να είναι μέσα παίκτης και να την κλείσει/κλειδώσει και απλά να πέσω μέσα στην βάση του και να χάσω το inventory μου.
Κάποια στιγμή βάζω το εργαλείο που βλέπεις κόσμο και το βλέπω καθαρό, μπαίνω και είναι ΟΛΑ ξεκλείδωτα!
Long story short, έφερα το Buggy και φόρτωσα τα πάντα! Κοντά στα 80.000 solani, αρκετά mats (πολύ λίγα high level).
Η βάση δεν είχε owner και είχε να την κάνω claim, όπως και ένα sandbike που είχε μέσα.
Τώρα μπορώ να υποθέσω ή quitάρησε ο παίκτης ή την εγκατέλειψε για να κάνει νέα βάση κάπου αλλού και δεν μπήκε στον κόπο να μαζέψει τα πράγματα από μέσα.
Αλλά τώρα κοιτάω ενεργά άλλες βάσεις, ειδικά αν είναι ξεχασμένες!
Επίσης η βάση αυτή είχε power cells μόνο για λίγες ώρες ακόμα, σήμερα πχ μετά από μερικά sandstorms θα έπαυε να υπάρχει.
Συμβουλή; Αν αρχίσετε τώρα το παιχνίδι και βλέπετε πόρτες από βάσεις να ανοίγουν, αφού δείτε ότι δεν είναι κανείς μέσα, μπείτε και δείτε αν είναι ξεκλείδωτα τα storage boxes. Ποτέ δεν ξέρετε...μπορεί να πάρετε μερικά πραγματάκια δωρεάν!
Αν πάλι ανοίγει η πόρτα αλλά είναι κλειδωμένα τα πράγματα μέσα, τότε δεν μπορεί να γίνει κάτι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...