gtsoui Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Το μονο Dune που εχω παιξει ειναι το Battle for Arrakis στο megadrive... Παιζει να ηταν και το πρωτο real time strategy μου.. Λιγο offtopic βεβαια...συνεχιστε.. 3
comfuzio Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Είχε μεγάλο update το παιχνίδι, έλειπα για 10 μέρες Σουηδία και δεν είχα μπει καθόλου, ευτυχώς είχα γεμίσει ενέργεια την βάση μου και όλα είναι καλά δεν έχασα τίποτα. Δεν μπόρεσα να διαβάσω όλο το πρώτο βιβλίο, μόνο όσο πετούσα προς τα εκεί και δεν με "ενοχλούσαν" οι συνάδελφοι που καθόντουσαν δίπλα μου. Μετά στην Σουηδία έβρεχε και έριχνε χαλάζι τις πιο πολλές μέρες και δεν είχα όρεξη για να διαβάσω γενικά αν και οι 30 σελίδες που διάβασα ήταν αρκετά καλές και μου κράτησαν το ενδιαφέρον. Τώρα γλυκοκοιτάω το https://www.skroutz.gr/s/50042877/Lego-Creator-Dune-Atreides-Royal-Ornithopter-gia-18-Eton-10327.html το είδα σε ένα κατάστημα από κοντά αλλά η τιμή ήταν αρκετά πιο πάνω από εδώ, το επίσημο lego store το έχει 179.99€ και οι Σουηδικές κορώνες σε Ευρώ το βγάζαν κοντά στα 200€ Αχ τι μου έκανε το παιχνίδι! Έχω να πιάσω lego από όταν ήμουν 12 και τώρα είμαι 41 χαχα 2
comfuzio Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου Και το roadmap του παιχνιδιού, πηγή: https://duneawakening.com/news/developer-update-roadmap-and-future-plans/ Και μερικά βασικά: Quote -Improved Player Logging – One of the key frustrations we see is the lack of information and clarity around why certain items/objects/vehicles are gone. We will increase the information in your logs so that you have a better idea of what is going on. For example, listing the names of people who take things from chests in your base. -Vehicle Salvaging System – We’re working on a vehicle salvaging system that will allow you to recover lost vehicles. -Cobalt Paste/Vehicle Inventory – We’re adjusting the volume of the infamous cobalt paste and adding more slots to the -Assault Ornithopter vehicle inventory. We will be adding a cargo container that can be carried by the Carrier Ornithopter. -Instanced Deep Desert Loot – The constant camping and queuing of the Deep Desert Testing Stations leads to a frustrating experience where people arrive at an empty Testing Station. We’re going to change these to be more in line with the rest of the game. -Offline Notifications about important events – We understand that not everybody can or wants to log in to check power/taxes constantly in the game. We would like to create a notification service that sends you the status of your base via email. This one is squarely aimed at you, Ben. Ναι το player logging είναι καλό, δεν έχω αυτό το πρόβλημα μιας που είμαστε μικρή ομάδα και να πάρουν κάτι τα παιδιά, φίλοι είμαστε δεν τρέχει κάστανο, άσχετο το ότι δεν παίζει κανείς τους, μόνο εγώ. Αλλά στον 2ο server που είμαι και είναι μεγάλο guild υπάρχει ο φόβος -γιατί έχει γίνει- να μπει κάποιος σήμερα και το βράδυ να αδειάσει την βάση. Ναι το cobalt paste θέλει να μειωθεί αρκετά στα οχήματα, διαφορετικά θέλει ομάδα ολόκληρη με 2 buggy, 1 στο αλουμίνιο και το άλλο για erythrite. Οκ αν είναι μεγάλο level το cutteray στο buggy και έχουμε τελειώσει το planetologist quest line και μπουν τα skill points εκεί, ίσως με μια γύρα να είναι αρκετά τα πράγματα. Και το instanced deep desert loot χρειάζεται, έβλεπα χθες σε stream που κάνανε ολόκληρο αγώνα να πάνε σε μια βάση, δεν βρήκαν ψυχή αλλά ούτε και loot. Τώρα τα offline notifications ναι οκ αλλά γιατί email; γιατί να μην κάνουν ένα app όπως έχει το rust; Το καλό είναι ότι το πρώτο expansion+DLC έρχεται τον Σεπτέμβριο, είδαν μάλλον την μεγάλη πτώση σε παίκτες και το βγάλαν πιο νωρίς. Βέβαια το ξανά λέω, να έχει παίκτες δεν είναι και ότι καλύτερο, οκ δεν μας πειράζει όταν πάμε να κάνουμε loot, ίσως να είναι και πιο καλά να τα έχουν καθαρίσει οι άλλοι παίκτες και εμείς απλά να μαζέψουμε το loot μας, αλλά είναι πρόβλημα αν θέλουμε να πάρουμε αλουμίνιο ή erythrite ή jasmium ειδικά που θέλει rad suit + iodine pill. Απλά δεν είναι καλό από την άποψη ότι θα αρχίσουν να κλείνουν servers αν δεν έχουν κόσμο
comfuzio Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου Και Steam Deck Support! https://store.steampowered.com/news/app/1172710/view/515218419125060463?l=english Μαζί και το changelog για το σημερινό patch: https://duneawakening.com/news/dune-awakening-1-1-20-0-patch-notes/#11250h
Tobajara Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου On 02/08/2025 at 15:05, comfuzio said: Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τόσα πολλά παιχνίδια Dune To Dune 2 θεωρείται κομβικό Real Time Strategy και πρόδρομος των Command and Conquer, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία του gaming και σχετικά παραγνωρισμένο γιατί ακολούθησαν C&C, Warcraft, Starcraft κλπ. 3
comfuzio Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου https://bit.ly/DuneAwakeningFreeTrial Quote the Dune: Awakening Free Trial is available now until August 24th! • Play for free for 10 hours • Explore the entirety of Hagga Basin • Keep your progress if you buy the game • Free Trial characters will play on dedicated Free Trial servers • Get rewards when you buy the game
comfuzio Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 22 minutes ago, lucanis said: Τελικά σε κονσόλες θα βγει; Το έχουν σε roadmap αλλά για το 2026 αν δεις πιο πάνω που έβαλα φωτογραφία. Αλλά έτσι όπως φαίνεται είναι για το τέλος του 2026. Ελπίζω να κάνω λάθος βέβαια 1
comfuzio Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) έχει κανείς το κανονικό video από gamescom για το Dune; δεν το βρίσκω κάπου, μόνο από άλλους χρήστες με σχόλια Edit: το βρήκα, δεν ξέρω γιατί δεν το έβγαζε ενώ είναι up εδώ και ώρες Επεξ/σία 21 Αυγούστου από comfuzio
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου Α ξεκινήσαμε στους 2 μόλις μήνες κυκλοφορίας του παιχνιδιού τα πληρωτά dlc...α ρε funcom αθάνατη! Πάλι καλά τα chapters θα ναι δωρεάν!
comfuzio Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου Αν και συμφωνώ ότι είναι νωρίς για τα πληρωτά DLC, η διαφορά στην τιμή (επίσημο steam) ήταν μόλις 10€ για να τα έχει όλα μέσα από ότι κατάλαβα. Δεν είναι κάτι τραγικό με λίγα λόγια, αρκεί βέβαια να έχουν βάθος γιατί τώρα που το πήρα στο main steam account μου και παίζω έχοντας το ornithopter από το level 1, το main story βγαίνει σε λίγες ώρες, κάτι που όταν άρχισα μόνος με το alt account και έψαχνα υλικά και έτρεχα δεξιά-αριστερά-πάνω-κάτω, μου είχε πάρει μέρες για να μην πω βδομάδες! Ειδικά να κάνω το ornithopter που έψαχνα Industrial Pumps και να μην δίνει με τίποτα το παιχνίδι! Ήθελα πόση ώρα να πάω με buggy στο βουνό αυτό και ενώ ήθελα μόλις 8 για τα φτερά, μάζευα ελάχιστες! Και η παρέα με πούλησε, δεν είναι ότι θα τους έβαζα να κάνουν ζημιά, αλλά ας κάνανε και αυτοί loot, σίγουρα θα τα βγάζαμε τα pumps από την πρώτη επίσκεψη. Θέλω να δω πόσο περιεχόμενο θα δώσουν τώρα που και καλά όλοι οι παίκτες θα έχουν από 1 ornithopter και θα πετάνε. Αν θα είναι πάλι ας πούμε μιας μέρας υπόθεση ή αν θα έχει ένα κάποιο βάθος...γιατί το επόμενο chapter θα έρθει το 2026 και πολύ φοβάμαι ότι ο κόσμος θα την κάνει και πάλι άμεσα (που το ξαναλέω κακό δεν είναι)
seithan Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Comfuzio, φοβάμαι ότι είσαι ο μοναδικός, ο "τελευταίος των Μοϊκανών" που ασχολείται με το Dune 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα