Προς το περιεχόμενο

Dune: Awakening [Open-world survival MMO][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, seithan said:

Comfuzio, φοβάμαι ότι είσαι ο μοναδικός, ο "τελευταίος των Μοϊκανών" που ασχολείται με το Dune :(

Εδώ ναι, έχω ingame παρέα στον server της MadameDiablo :D

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, comfuzio είπε

Εδώ ναι, έχω ingame παρέα στον server της MadameDiablo :D

Madamediablo (την μπέρδεψα με άλλο άτομο)! Την έμαθα πριν κάτι μήνες! Έχω να παίξω κάνα μήνα, οπότε πάνε οι βάσεις, πάνε όλα 😅, θα μπω από περιέργεια τώρα μόλις συνδέσω την νέα ψυκτρα να δω τι γίνεται.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ.
15 hours ago, xtrmsnpr said:

Madamediablo τα σπάει! Την έμαθα πριν κάτι μήνες! Έχω να παίξω κάνα μήνα, οπότε πάνε οι βάσεις, πάνε όλα 😅, θα μπω από περιέργεια τώρα μόλις συνδέσω την νέα ψυκτρα να δω τι γίνεται.

Παρακολουθείς κανονικά ή κάνεις αυτό που ανέβασαν στο discord;

Spoiler

image.png.6fb5f03afcc922281b8bee5ffda5babb.png

Είχε μείνει τίποτα από την βάση σου; λογικά όχι. Τουλάχιστον είχες πάει σε τράπεζα στην πόλη τα λεφτά;
Αν δεν έχεις τίποτα και θες να αρχίσεις έλα ή σε μένα που θα κάνω νέα βάση ή στης Madame

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Παρακολουθείς κανονικά ή κάνεις αυτό που ανέβασαν στο discord;

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.6fb5f03afcc922281b8bee5ffda5babb.png

Είχε μείνει τίποτα από την βάση σου; λογικά όχι. Τουλάχιστον είχες πάει σε τράπεζα στην πόλη τα λεφτά;
Αν δεν έχεις τίποτα και θες να αρχίσεις έλα ή σε μένα που θα κάνω νέα βάση ή στης Madame

Σπανίως μπαίνω σε discords των streamer. Μόνο μπαίνω να ρίξω μια ματιά το στριμ της.
Δεν μπήκα στο παιχνίδι :P δε ξέρω τί έχει γίνει.

Δημοσ.
22 minutes ago, xtrmsnpr said:

Σπανίως μπαίνω σε discords των streamer. Μόνο μπαίνω να ρίξω μια ματιά το στριμ της.
Δεν μπήκα στο παιχνίδι :P δε ξέρω τί έχει γίνει.

Και το βλέπεις χωρίς postit έτσι;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, comfuzio είπε

Δες την φωτογραφία στο spoiler πιο πάνω

ααα loooooooooooooooooool :P 

την μπέρδεψα με άλλο άτομο εν τω μεταξύ

• Haha 1
Δημοσ.

Έχει μπει ένα event σήμερα στο Hagga Basin, κάτι κανόνια σε διάφορα σημεία που ρίχνουν διαστημόπλοια και έχει γεμίσει sandworms ο χάρτης!
Έχει 3 quests να κάνουμε σχετικά που τα παίρνουμε από τις μεγάλες πόλεις (Harko/Arrakeen) έξω από την τράπεζα σε ένα npc με το λευκό φως/λογότυπο.
Τα κανόνια όταν πάμε έχουν από 1 ως 2 mobs για προστασία, καλό είναι να έχουμε και τα quest που θέλουν να φάμε 25 από αυτά και έχουν ένα lootbox με πολύ καλό respawn time, εκεί έχει χαζό loot αλλά έχει και κάτι κουτάκια τα οποία τα δίνουμε στο npc που πήραμε τα quests (CHOAM merchant) και παίρνουμε κάποια skins, δεν είναι πολλά, αν θυμάμαι καλά 5 το σύνολο; από 20 ως 35 κουτάκια ζητάει το καθένα αλλά είναι σχετικά εύκολο να βγουν, εγώ απλά έκανα κάποια άλλα quests και μάζεψα 24 για πλάκα! Από solaris νομίζω 27.000 πρέπει να έβγαλα και από τα 3 quest+loot boxes.
Μετά όπως είπα πέφτουν διαστημόπλοια και πέφτουν σαν βροχή, διάβασα αλλά δεν το είδα ο ίδιος, ότι ανοίγουν από την πίσω πλευρά σε 2 σημεία και έχουν loot, πιθανά να πάνε 3 επίπεδα μέσα. Δεν ξέρω τι δίνουν ακόμα

Δημοσ.
3 hours ago, xtrmsnpr said:

Οι τύποι έχουν βγάλει ένα patch, το 1.1.25.0, και έχουν βγάλει 5 hotfixes για το patch αυτό ως τώρα 😝. Στα ποσά hotfixes θεωρείται νέα έκδοση λογισμικού? 😝

Το αστείο είναι ότι τα μεγάλα patches που λύνανε προβλήματα κτλ ήταν ~1.1gb και αυτά τα hot fixes 1.9~2.2gb τι στο καλό κάνουν ρε γμτ;

Πάντως μου έχει μειωθεί αρκετά το freezing που είχα κατά διαστήματα όταν άλλαζε regions το παιχνίδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...