Προς το περιεχόμενο

Dune: Awakening [Open-world survival MMO][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 hours ago, xtrmsnpr said:

87% θετικές

τόσο παράξενοι είμαστε? :P 

Ντάξει η μάζα δεν έχει πάντα δίκαιο, το ίδιο θα πω και για το switch2 που πουλάει τρελά, είμαστε μάλλον έξω από το target group τους

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ παίζω καμιά βδομάδα (ελάχιστα) και ακόμη είμαι στο tutorial  οργανώνω το καταφύγιο και μαθαίνω πως να κατασκευάζω τα αντικείμενα τα όπλα και τα οχήματα σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος αλλά με χαλάει αυτό <φτιάξε το κάθε αντικείμενο μόνος σου> θα μου άρεσε να είχε την απλότητα του Outlaws παράδειγμα.

Δημοσ.

Δεν έχω παίξει ποτέ survival games. Γενικά δεν με τραβούσαν  καθόλου, εκτός αυτού δεν το είχα πολύ με crafting και αν πεθάνεις χάνεις τα πάντα. ΟΜΩΣ λέω μιας Dune αγαπαω με μισή καρδιά να του δώσω μια ευκαιρία. Το παιχνίδι είναι αρρώστια έχω πάθει τσοτσο όπως λένε και οι νεολαιοι. Μετά από δεν θυμάμαι πόσα χρόνια πήρα 2 μέρες άδεια κολλημένες με ΣΚ και κάηκα.  Δεν έχω εμπειρία να το συγκρίνω με οτιδήποτε άλλο όμως είναι απολαυστικό, ατμοσφαιρικό, τεράστιος χάρτης, ωραίο content πολύ ξύλο όχι σε σημείο να σπας όμως χειριστήρια. Και έχει και σκουλήκια. 

Δημοσ.

Είπα να αρχίσω και εγώ, βέβαια δεν το αγόρασα στο main account μου αλλά πήρα από κλειδάδικο έναν λογαριασμό όταν ήταν σε αρκετά καλή τιμή.
Έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με την beta που είχα παίξει, έχει ακόμα κάποια bugs αλλά έχει πλάκα.
Σπαστικό ότι δεν μπορώ να κάνω δικό μου server, έχω dedicated servers και στο σπίτι και στην hetzner και θα ήθελα να κάνω host μόνος μου, αυτό που στέλνει για ενοικίαση με το ζόρι είναι αρνητικό.
Europe/Icarus ο server, δεν έχω προχωρήσει πολύ, ότι έφτιαξα το sandbike και κοιτάω για νέα βάση που ζητάει. Λίγο στραβό αυτό που σου λέει σαν quest να χάσεις την αρχική σου βάση ενώ το παιχνίδι υποστηρίζει να έχουμε αρκετές βάσεις...
βέβαια υπάρχει παράκαμψη σε αυτό αλλά και πάλι δεν θα έπρεπε quest να σε βάζει να χάσεις την βάση σου

• Like 1
Δημοσ.

Παίζει κανείς στον ίδιο server; Υπάρχουν clans/guilds;
Έχω πάει 44 level χωρίς τίποτα τρελό και είμαι σε φάση που φτιάχνω το buggy και επειδή βλέπω ότι είναι πιο εύκολο να ανέβεις αν είσαι σε group είπα να ψαχτώ αλλά δεν ξέρω πως πάει, πρέπει να είμαστε όλοι στον ίδιο server; Μας βάζει σε κοινό Instance άσχετα σε ποιον server είμαστε;
Και τέλος, κοιτούσα για prive αλλά πολύ ακριβός για 6 slots. Πολύ άσχημο που δεν αφήνει selfhosting

Δημοσ.
On 04/07/2025 at 14:33, comfuzio said:

Παίζει κανείς στον ίδιο server; Υπάρχουν clans/guilds;
Έχω πάει 44 level χωρίς τίποτα τρελό και είμαι σε φάση που φτιάχνω το buggy και επειδή βλέπω ότι είναι πιο εύκολο να ανέβεις αν είσαι σε group είπα να ψαχτώ αλλά δεν ξέρω πως πάει, πρέπει να είμαστε όλοι στον ίδιο server; Μας βάζει σε κοινό Instance άσχετα σε ποιον server είμαστε;
Και τέλος, κοιτούσα για prive αλλά πολύ ακριβός για 6 slots. Πολύ άσχημο που δεν αφήνει selfhosting

Στον Epsilon server εχει ελληνικο Guild , και αρκετους ελληνες. 

Αν εισαι στον ιδιο server, μπορεις να κανεις group με αλλον  σε διαφορετικο instance.

Δημοσ.
On 07/07/2025 at 08:33, TitanX said:

Στον Epsilon server εχει ελληνικο Guild , και αρκετους ελληνες. 

Αν εισαι στον ιδιο server, μπορεις να κανεις group με αλλον  σε διαφορετικο instance.

Μπα δεν με βλέπω να ξεκινάω πάλι σε άλλον server.
Έφτασα 75 level χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, αρκετά πιο καλό από το conan και αν έχει αρκετά κοινά είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι.
Αρκετά καλό xp έχει και με απλό exploration, θέλει βέβαια να πας κοντά σε εχθρούς για να πιάσει ότι ανακαλύφθηκε η βάση/περιοχή αλλά δίνει καλό xp.
Έπεσα και μια φορά από το sandworm, έχασα τα πάντα, sandbike lvl2 και ότι όπλα είχα, πιο πολύ με πείραξε που έχασα τα λεφτά κοντά 55.000 solani παρά όλα τα άλλα που έχασα.
Έχω ξεκλειδώσει το ιπτάμενο αλλά τα υλικά που ζητάει δεν πρόκειται να τα μαζέψω ποτέ!

Για το κόστος της βάσης ρωτάς;
Έχω δει κάτι τεράστιες κατασκευές από παίκτες, υποθέτω μόνο ως ομάδα μπορούν να τα συντηρίσουν αυτά.
Μόνος που έπαιζα μέχρι ένα σημείο οκ βγαίνει να έχεις μια μικρή βάση, τώρα είμαι στις 3, έχω κρατήσει την αρχική για φίλους και γνωστούς που αρχίζουν τώρα να έχουν βοήθεια με νερό και πόρους αλλά την πιο καλή βάση μου την έχω στην 2η περιοχή και τώρα άρχισα μια ακόμα στην 3η περιοχή για το "Carbon Ore", με 2 βάσεις θέλει ανά περίοδο 5.000 solani

Δημοσ.

Σε solo play πάνω από 3 χιλιάδες tax είναι ασύμφορο. Εκτός άμα κάποιος παίζει κάθε μέρα και καίγεται, που εγώ δεν είμαι. Το guild αν εξαιρέσεις ότι παίζει να σε βοηθήσουν με κάνα resource  δεν νομίζω ότι έχει άλλη διαφορά. Οι περισσότεροι που είναι με guild φαρμαρουν μόνοι τους. 

Δημοσ.
3 hours ago, TitanX said:

Σε solo play πάνω από 3 χιλιάδες tax είναι ασύμφορο. Εκτός άμα κάποιος παίζει κάθε μέρα και καίγεται, που εγώ δεν είμαι. Το guild αν εξαιρέσεις ότι παίζει να σε βοηθήσουν με κάνα resource  δεν νομίζω ότι έχει άλλη διαφορά. Οι περισσότεροι που είναι με guild φαρμαρουν μόνοι τους. 

Νομίζω ότι βγαίνουν κουτσά-στραβά. Όσο πιο μεγάλο level είσαι τόσα πιο πολλά λεφτά βγάζεις.
Εγώ το πρόβλημα που έχω τώρα δεν είναι τα λεφτά αλλά ότι δεν έχω τους πόρους για να κάνω το cutterer MK3 για να μπορώ να βγάλω Αλουμίνιο, όταν το καταφέρω αυτό μετά έχω καλά όπλα και armors να φτιάξω και θα μπορώ να πάω solo 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρουμε αν θα βγει και σε κονσόλες κάποια στιγμή;

Επεξ/σία από lucanis
Δημοσ.

Το buggy είναι game changer από ότι είδα, πριν από λίγο το έφτιαξα, μου πήρε καιρό γιατί η 2η βάση που έκανα είναι μακριά από τα πάντα και για να βγάλω erythrite ήθελε κανά 10λεπτο με το sandbike και να μαζέψω ελάχιστο (περί τα 25 ανά πηγή).
Τώρα με το buggy πάω μια και βγάζω 200 από 1 και μόνο, έκανα πριν μια γύρα και ήρθα με 3000!
Εκεί που είχα νερό για γεμίσω πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, μόλις έβαλα να κάνω craft cobalt paste έφυγε όλα άμεσα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου το πήρανε δώρο (δυστυχώς) και 13 ώρες τώρα στο παιχνίδι προσπαθώ να το κάνω να μου αρέσει και να βρω λόγο ύπαρξης του παιχνιδιού γενικά.
Θα μπορούσε απλώς να ήταν ένα τεράστιο open world single player παιχνίδι. 
Είμαι level 25 και λέω ε και;

Οι φίλοι μου που μου το πήραν παίζουν εδώ

image.png.e9059e65251d5a388cccab28e76dd4fa.png

αλλά είναι τέρμα low ο πληθυσμός και δε βλέπεις σχεδόν κανέναν ποτέ. Οπότε θα τους εγκαταλείψω και θα μπω σε σερβερ με πολύ κόσμο γιατί είναι τέρμα αδιάφορο έτσι.

Επίσης κάπου ώπα με το intro, κάθε φορά να παίζει και να πρέπει να το κάνεις skip...Εκτός και αν υπάρχει κάπου επιλογή που το κλείνει και δεν την έχω βρει.

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...