Προς το περιεχόμενο

Dune: Awakening [Open-world survival MMO][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μονο Dune που εχω παιξει ειναι το Battle for Arrakis στο megadrive... Παιζει να ηταν και το πρωτο real time strategy μου..  Λιγο offtopic βεβαια...συνεχιστε..

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχε μεγάλο update το παιχνίδι, έλειπα για 10 μέρες Σουηδία και δεν είχα μπει καθόλου, ευτυχώς είχα γεμίσει ενέργεια την βάση μου και όλα είναι καλά δεν έχασα τίποτα.
Δεν μπόρεσα να διαβάσω όλο το πρώτο βιβλίο, μόνο όσο πετούσα προς τα εκεί και δεν με "ενοχλούσαν" οι συνάδελφοι που καθόντουσαν δίπλα μου. Μετά στην Σουηδία έβρεχε και έριχνε χαλάζι τις πιο πολλές μέρες και δεν είχα όρεξη για να διαβάσω γενικά αν και οι 30 σελίδες που διάβασα ήταν αρκετά καλές και μου κράτησαν το ενδιαφέρον.
Τώρα γλυκοκοιτάω το https://www.skroutz.gr/s/50042877/Lego-Creator-Dune-Atreides-Royal-Ornithopter-gia-18-Eton-10327.html το είδα σε ένα κατάστημα από κοντά αλλά η τιμή ήταν αρκετά πιο πάνω από εδώ, το επίσημο lego store το έχει 179.99€ και οι Σουηδικές κορώνες σε Ευρώ το βγάζαν κοντά στα 200€
Αχ τι μου έκανε το παιχνίδι! Έχω να πιάσω lego από όταν ήμουν 12 και τώρα είμαι 41 χαχα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...