Greengreen Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Πολυ “dark” αυτη η δασκαλα… 4 ώρες πριν, Dark_panel είπε Μεχρι να παρεις εσυ πτυχιο, οι αναγνωρισεις μπορει να γινονται και μεσα σε μια εβδομαδα. Δεν θελω να δινω μαθηματα. Πτυχιο εχω, μεταπτυχιακο. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2022 από Greengreen
Dark_panel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 57 λεπτά πριν, Greengreen είπε Δεν θελω να δινω μαθηματα. Πτυχιο εχω, μεταπτυχιακο. Τι εννοεις δε θες να δινεις μαθηματα;; Για το πτυχιο ή μετα για την αναγνωριση;; Κανεις δε δινει πλεον μαθηματα για αναγνωριση..ισως μονο κατι γιατροι, με πτυχιο Βουλγαριας/Ρουμανιας.
velociraptoras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 27 λεπτά πριν, Dark_panel είπε Τι εννοεις δε θες να δινεις μαθηματα;; Για το πτυχιο ή μετα για την αναγνωριση;; Κανεις δε δινει πλεον μαθηματα για αναγνωριση..ισως μονο κατι γιατροι, με πτυχιο Βουλγαριας/Ρουμανιας. και μηχανικοί ή απόφοιτοι άλλων σχολών που εδω ειναι 5 χρόνια και σε χωρες του εξωτερικού 3 ή 4
airtrelomike13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, Dark_panel είπε Νηπιαγωγος..😅 Αν καποιος αισθανεται 5 χρονων, οκ τοτε να βοηθησω δεν εχει σημασια. Εισαι Δασκαλα. Οπως η Εμμανουελα
Dark_panel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, velociraptoras είπε και μηχανικοί ή απόφοιτοι άλλων σχολών που εδω ειναι 5 χρόνια και σε χωρες του εξωτερικού 3 ή 4 Aυτοι λογικο να δωσουν, αν παιρνουν πτυχια σε 1-2 χρονια λιγοτερο απ τους δικους μας. Στα μεταπτυχιακα ομως κανεις δε δινει μαθηματα, απ οσο ξερω απο γνωστους μου κιολας. Εξαλλου, πλεον με το νεο συστημα, δεν ξερω κ αν αυτοι που τελειωνουν σχολες μηχανικων σε λιγοτερο χρονο, αν θα δινουν μαθηματα..ισως να παψουν να εξεταζονται..θα δειξει στην πραξη. Αυτο που δεν ξερω ακομα σιγουρα ειναι αν με πτυχια κολλεγιων μπορει καποιος να διοριστει σε σχολειο. Πχ αν καποιος κανει μαστερ στην Ειδικης Αγωγη σε κολλεγιο, μετα θα μπορει να διοριστει σε α-βαθμια ή β-βαθμια? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα