Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει δυνατότητα να βγει ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης απ'το ένα τηλέφωνο και να αντικατασταθεί σε αλλο? Και τα δύο κινητά είναι το ίδιο μοντέλο. 

Επεξ/σία από Aggelos468
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Aggelos468 είπε

Υπάρχει δυνατότητα να βγει ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης απ'το ένα τηλέφωνο και να αντικατασταθεί σε αλλο? Και τα δύο κινητά είναι το ίδιο μοντέλο. 

Oχι. Μονο οι sd cards , αν υποστηριζει το κινητο , μπαινουν και βγαινουν. Τιποτα αλλο.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, mphxths είπε

Oχι. Μονο οι sd cards , αν υποστηριζει το κινητο , μπαινουν και βγαινουν. Τιποτα αλλο.

Μάλλον δεν με κατάλαβες.  Το ένα από τα δύο μου κινητά έχει βλάβη στη πλακέτα και δεν ανοίγει. Έχω μέσα αρχεία που δεν θέλω να τα χάσω.  Εάν τα δώσω σε έναν τεχνικό δηλαδή,  δεν θα μπορέσει να βγαλει τον χώρο αποθήκευσης απ το χαλασμένο κινητό και να τον βάλει στο άλλο που λειτουργεί κανονικά (απ ότι γνωρίζω είναι ένα τσιπ επάνω στην πλακετα ή συνδέεται με αυτήν) 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chios είπε

Τεχνικά μπορεί να είναι εφικτό αυτό που θες, αλλά δύσκολο να βρεις τεχνικό εδώ να στο κάνει.

Λογικά μόνο καταστήματα τύπου ired θα με εξυπηρετησουν? Γιατί δεν θέλω να χάσω τα αρχεία απ το κινητό μου

Δημοσ.

Τεχνικα μπορει να ειναι εφικτο , αλλα σε πρακτικο επιπεδο ειναι πολυ δυσκολο. Μιλαμε για τσιπακια με πολλες επαφες (micro balls) , σε πολυ μικρες διαστασεις. Και πες οτι τα κολλησες ολα σωστα , μπορει να μην αναγνωριστει σωστα στην νεα συσκευη. Μικρη πιθανοτητα αλλα υπαρχει.

Θες εξιδικευμενα εργαλεια και τεχνικο , που δεν θα την κανει την εργασια για ψιχουλα.

• Like 2
Δημοσ.

Και ποιος σου λεει οτι το προβλημα ΔΕΝ ειναι στο τσιπακι της μνημης;;;. Και επισης οτι το νεο κινητο θα δεχτει την νεα μνημη απροβληματιστα;;

• Like 1
Δημοσ.

Λάβε υπόψιν και το γεγονός ότι η εσωτερική μνήμη είναι κρυπτογραφημένη οπότε και αλλού να μπει δε θα τη διαβάζει. οπότε η λύση είναι τα αρχεια πάντα στην sd card και τακτικό backup σε άλλα μεσα.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Aggelos468 είπε

Μάλλον δεν με κατάλαβες.  Το ένα από τα δύο μου κινητά έχει βλάβη στη πλακέτα και δεν ανοίγει. Έχω μέσα αρχεία που δεν θέλω να τα χάσω.  Εάν τα δώσω σε έναν τεχνικό δηλαδή,  δεν θα μπορέσει να βγαλει τον χώρο αποθήκευσης απ το χαλασμένο κινητό και να τον βάλει στο άλλο που λειτουργεί κανονικά (απ ότι γνωρίζω είναι ένα τσιπ επάνω στην πλακετα ή συνδέεται με αυτήν) 

Ξέχνα το,δεν τα έχεις αλλού τα αρχεία που χρειάζεσαι;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mphxths είπε

Τεχνικα μπορει να ειναι εφικτο , αλλα σε πρακτικο επιπεδο ειναι πολυ δυσκολο. Μιλαμε για τσιπακια με πολλες επαφες (micro balls) , σε πολυ μικρες διαστασεις. Και πες οτι τα κολλησες ολα σωστα , μπορει να μην αναγνωριστει σωστα στην νεα συσκευη. Μικρη πιθανοτητα αλλα υπαρχει.

Θες εξιδικευμενα εργαλεια και τεχνικο , που δεν θα την κανει την εργασια για ψιχουλα.

Τουλάχιστον γνωρίζεις εάν γίνεται να σωθούν τα αρχεία και ότι είχε μεσα με κάποιο τρόπο? 

2 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε

Και ποιος σου λεει οτι το προβλημα ΔΕΝ ειναι στο τσιπακι της μνημης;;;. Και επισης οτι το νεο κινητο θα δεχτει την νεα μνημη απροβληματιστα;;

Όταν το πήγα για σέρβις,  μου είπε ότι έχει βλάβη ή πλακέτα και δεν επισκευαζεται

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mphxths είπε

Δεν τα κολλανε σε αλλη συσκευή, υπάρχουν ειδικά οργανα που τα διαβάζουν.

Αντιπροσωπείες κυρίως ή παει εξωτερικο, αλλα οπως καταλαβαινεις το κοστος ειναι μεγαλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...