Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Sachs στο συγκεκριμένο αμάξι (9N/9N3) είναι ότι πιο κοντά υπάρχει στο εργοστασιακό. Τα KYB είναι ένα τσακ πιο δεμένο. Bilstein B6 (κίτρινα) / B8 (για χαμήλωμα) ακόμα πιο δεμένο, αλλά κοπανάει σα διάολος! Τα'χα βάλει εγώ (στο 9Ν3) και το μετάνιωσα. Bilstein B4 ( μαύρα ) είναι απλά σκουπίδι, δεν αξίζουν.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/8/2022 στις 1:37 ΜΜ, μπαρμπαγιωργος είπε

Οέο

Δεν εχω γνώμη οπότε περιμένω εσάς να μου πείτε.

Polo 9n το αμαξι

Sachs, αν θέλεις να έχεις ότι πιο κοντινό στο μανισιο. Και τα KYB  πάνω κάτω το ίδιο είναι για το 9n.

Ρωτησε και στην αντιπροσωπεία, αν έχουν παρόμοια τιμή τα μανισια, που και αυτά Sachs θα είναι

Δημοσ.

Φαρδύ ελατήριο και κοπάνημα είναι απλά για γέλια. Ειδικά αν το αμορτισέρ το παίρνεις με το δικό του ελατήριο (πχ bilstein b8 pro που στην ουσία είναι το κίτρινο με δικό του ελατήριο χαμηλώματος ζυγισμένο). Κοπάνημα συζητάμε με coilover μόνο, αααααντε και με κάνα προοδευτικό. 

Δημοσ.
Στις 28/8/2022 στις 10:19 ΜΜ, μπαρμπαγιωργος είπε

Τι σημαίνει πρώτης τοποθέτησης 

αυτα που ερχονται απο το εργοστασιο οταν περνεις το αμαξι καινουριο. τα ελαστικα π.χ. δεν εχουν καμια σχεση - συνηθως -  με αυτα που πουλιουνται στο εμποριο.

Δημοσ.
Στις 30/8/2022 στις 8:57 ΜΜ, NTC Labs είπε

αυτα που ερχονται απο το εργοστασιο οταν περνεις το αμαξι καινουριο. τα ελαστικα π.χ. δεν εχουν καμια σχεση - συνηθως -  με αυτα που πουλιουνται στο εμποριο.

Για τα ελαστικά , τι εννοείς δεν έχουν καμία σχέση; Δηλαδή; Το ίδιο ελαστικό εργοστασιακό σε σχέση με του εμπορίου , ποιες είναι οι διαφορες; Ρωτάω γιατί έχω primacy 4 από εργοστασιακά, και έλεγα πάλι στο ίδιο μήπως πάω. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, djpolyvios είπε

Για τα ελαστικά , τι εννοείς δεν έχουν καμία σχέση; Δηλαδή; Το ίδιο ελαστικό εργοστασιακό σε σχέση με του εμπορίου , ποιες είναι οι διαφορες; Ρωτάω γιατί έχω primacy 4 από εργοστασιακά, και έλεγα πάλι στο ίδιο μήπως πάω. 

τα πρωτης τοποθετησης εχουν παραπανω ειδη γομας πανω και καποιες φορες και σχεδιασμο συγκεκριμενο για το αμαξι που ερχονται απο το εργοστασιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, NTC Labs είπε

τα πρωτης τοποθετησης εχουν παραπανω ειδη γομας πανω και καποιες φορες και σχεδιασμο συγκεκριμενο για το αμαξι που ερχονται απο το εργοστασιο.

Αστικός μύθος κατ’ εμέ στην περίπτωση του ελαστικού αν μιλάμε για αμάξια της σειράς.

Αν μιλούσαμε για κάτι πιο ιδιαίτερο που απαιτούσε ειδική μέριμνα (πχ μια Bugatti Chiron) πιθανόν και να ισχύει.

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Γνωρίζει κάποιος κάτι;

Τι να γνωρίζει;Είναι σετ Sachs για VW

Δημοσ.
4 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Γνωρίζει κάποιος κάτι;

Τι ακριβώς; 

Αυτός είναι ο κωδικός για το 9N/9N3. 

Κι εγώ αυτά ζήτησα τις προάλλες, στα πλαίσια της ξεκαγκουροποίησης. Καημένα Β6... 😢

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Haldol είπε

Τι ακριβώς; 

Αυτός είναι ο κωδικός για το 9N/9N3. 

Κι εγώ αυτά ζήτησα τις προάλλες, στα πλαίσια της ξεκαγκουροποίησης. Καημένα Β6... 😢

8 ώρες πριν, jmmys είπε

Τι να γνωρίζει;Είναι σετ Sachs για VW

Υπάρχουν με μπλε ετικέτα υπάρχουν με κόκκινη και με άσπρη 

Όσοι έχετε προτείνει τα Σακς, ποια εννοείτε από τα 3 διαθέσιμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sachs Advantage (Κόκκινα) = Ελαφρώς σκληρότερα από τα μπλε. 

Sachs Super Turing (Μπλε) = Σαν τα μαμά. 

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος τα μπλε και τα κόκκινα σαν σειρά - ετικέτα έχουν σταματήσει (ότι υπάρχει σε στοκ) και όλα πλέον βγαίνουν με λευκή ετικέτα και διαφορετικές διαβαθμίσεις. 

Μπες στον κατάλογο της εταιρείας βάλε το αυτοκίνητο που θες και θα σου βγάλει τι και πως. 

Επεξ/σία από liakinen
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...