Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι η πρωτη μου αγορα,με πλανο δοσεων χωρις πιστωτικη.650 ευρω και η πρωτη δοση εχει λιγες μερες ακομα για να την δωσω. Ηθελα πολυ ομως και μια δευτερη αγορα με τον ιδιο τροπο. Εχω κανει την διαδικασια και αναμενω (σε αναμμένα κάρβουνα με full αγχος) για την εγκριση απο την τραπεζα μου. Η δευτερη κοστιζει 2200.Θα εγκριθει η φωτογραφικουλα μου; 🥲 Δεν χρωσταω πουθενα,δουλευωντας 3 χρονια κοντα στην ιδια εταιρια με φορολογικο 9.600.Ελπιζω να εγκριθει και να μην υπαρξει προβλημα.

Επεξ/σία από thawthimble
Διορθωση
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thawthimble είπε

Ειναι η πρωτη μου αγορα,με πλανο δοσεων.650 ευρω και η πρωτη δοση εχει λιγες μερες ακομα για να την δωσω. Ηθελα πολυ ομως και μια δευτερη αγορα με τον ιδιο τροπο. Εχω κανει την διαδικασια και αναμενω (σε αναμμένα κάρβουνα με full αγχος) για την εγκριση απο την τραπεζα μου. Η δευτερη κοστιζει 2200.Θα εγκριθει η φωτογραφικουλα μου; 🥲

Ανάλογα το εκκαθαριστικό σου, δεν είμαστε μαντες να ξέρουμε τι βγάζεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Inuyasha είπε

Ανάλογα το εκκαθαριστικό σου, δεν είμαστε μαντες να ξέρουμε τι βγάζεις

9.600

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Μισό λεπτό να κατεβάσω τον καφέ απο το γκαζάκι και θα στον πω.

🥲

• Sad 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, thawthimble είπε

Ειναι η πρωτη μου αγορα,με πλανο δοσεων.650 ευρω και η πρωτη δοση εχει λιγες μερες ακομα για να την δωσω. Ηθελα πολυ ομως και μια δευτερη αγορα με τον ιδιο τροπο. Εχω κανει την διαδικασια και αναμενω (σε αναμμένα κάρβουνα με full αγχος) για την εγκριση απο την τραπεζα μου. Η δευτερη κοστιζει 2200.Θα εγκριθει η φωτογραφικουλα μου; 🥲 Δεν χρωσταω πουθενα,δουλευωντας 3 χρονια κοντα στην ιδια εταιρια με φορολογικο 9.600.Ελπιζω να εγκριθει και να μην υπαρξει προβλημα.

συνήθως μέχρι 2.000 χιλιάρικα είναι, έχω την εντύπωση ότι δεν θα εγκριθεί :(

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Raylan είπε

συνήθως μέχρι 2.000 χιλιάρικα είναι, έχω την εντύπωση ότι δεν θα εγκριθεί :(

Ελπιζω να βγεις λαθος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thawthimble είπε

Ελπιζω να βγεις λαθος.

μακάρι να βγω λάθος και να πάρεις την φωτογραφική σου και να βγάζεις ωραίες φωτογραφίες..

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχω και γω την εντύπωση οτι δε θα εγκριθεί. Το ετήσιο εισόδημα σου φαίνεται αρκετά μικρό για οποιαδήποτε τράπεζα να σου δώσει πίστωση. Νομίζω η πιο ευέλικτη με το ετήσιο εισόδημα είναι η Εθνική οπού οριακά δέχεται εισοδήματα 10k για πιστώσεις. Αλλά με αυτή την λογική ήδη δεν θα σου είχε δώσει η τράπεζα πιστωτική? Αν δε σου έχει δώσει τότε είναι καλό δείγμα οτι μάλλον δεν θα εγκριθείς. Τώρα αν η τράπεζα σου είναι στην Εθνική μπορεί να είσαι πολύ οριακά και με λίγη τύχη να εγκριθείς. Ενημέρωσε μας όταν μάθεις. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ModernAthenian είπε

Έχω και γω την εντύπωση οτι δε θα εγκριθεί. Το ετήσιο εισόδημα σου φαίνεται αρκετά μικρό για οποιαδήποτε τράπεζα να σου δώσει πίστωση. Νομίζω η πιο ευέλικτη με το ετήσιο εισόδημα είναι η Εθνική οπού οριακά δέχεται εισοδήματα 10k για πιστώσεις. Αλλά με αυτή την λογική ήδη δεν θα σου είχε δώσει η τράπεζα πιστωτική? Αν δε σου έχει δώσει τότε είναι καλό δείγμα οτι μάλλον δεν θα εγκριθείς. Τώρα αν η τράπεζα σου είναι στην Εθνική μπορεί να είσαι πολύ οριακά και με λίγη τύχη να εγκριθείς. Ενημέρωσε μας όταν μάθεις. 

Στην Alpha Bank ειμαι. Οκ θα μαθω Δευτερα με Τριτη φανταζομαι.Θα σου πω.

Δημοσ.

Στην Alpha Bank ειμαι. Οκ θα μαθω Δευτερα με Τριτη φανταζομαι.Θα σου πω.

Χμμμ. Έχεις πιστωτική στην Alpha? Νομίζω δεν είναι τόσο ευέλικτη όσο η Εθνική με αυτά. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Ακόμα δεν έχεις πληρώσει ούτε μια δόση και κάνεις αίτηση για νέο δάνειο;Προσεξε γιατί εύκολα ξεφευγει το πράγμα.

Εχεις δικιο,αλλα ηταν μια εξαιρεση. Δεν μου αρεσει να χρωσταω. Πρωτη φορα θα ειναι.

Μόλις τώρα, ModernAthenian είπε

Χμμμ. Έχεις πιστωτική στην Alpha? Νομίζω δεν είναι τόσο ευέλικτη όσο η Εθνική με αυτά. 

Οχι οχι με χρεωστικη ειμαι. Πλανο δοσεων χωρις πιστωτικη κανω.Συγγνωμη αν σε μπερδεψα.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι οχι με χρεωστικη ειμαι. Πλανο δοσεων χωρις πιστωτικη κανω.Συγγνωμη αν σε μπερδεψα.

Το κατάλαβα αυτό. Εκείνο που ουσιαστικά ρωτάω είναι αν έχεις προσπαθήσει να βγάλεις πιστωτική στην Alpha κ έφαγες άκυρο. Αν ναι τότε οι πιθανότητες να εγκριθείς τώρα νομίζω είναι λίγες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ModernAthenian είπε

Το κατάλαβα αυτό. Εκείνο που ουσιαστικά ρωτάω είναι αν έχεις προσπαθήσει να βγάλεις πιστωτική στην Alpha κ έφαγες άκυρο. Αν ναι τότε οι πιθανότητες να εγκριθείς τώρα νομίζω είναι λίγες.

Οχι ποτε δεν ειχα ή θελω να εχω πιστωτικη. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thawthimble είπε

Οχι ποτε δεν ειχα ή θελω να εχω πιστωτικη. 

Οπότε ένας καλός τρόπος για να μάθεις και τώρα τι θα γίνει είναι να κάνεις online αίτηση για πιστωτική. Θα έχεις άμεση απάντηση. Αν εγκριθεί τότε είναι σχεδόν σίγουρο θα σου εγκριθεί και αυτό για τον Κωτσόβολο. Την ακυρώνεις μετά αφού δεν θέλεις πιστωτικές. 

Και γω την περίοδο που ήμουν αποκλεισμένος από πιστώσεις έτσι έκανα για να πάρω μια εικόνα ώσπου μια μέρα η Εθνική μου ενέκρινε την σημερινή μου πιστωτική. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...