Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, thawthimble είπε

Εχεις δικιο φιλε μου,αλλα επειδη ξερω οτι την πιστωτικη δεν θα τη χειριστω σωστα,επιλεγω αυτο τον τροπο.

Γιατί να μη τη χειριστείς με σωστό τρόπο?

Άτοκες δόσεις θα είναι. Απλά θα πληρώνεις μόνο ολόκληρο το ποσό των δόσεων και δε θα δώσεις το καπέλο που έχει το πλάνο δόσεων. Αν την έχεις μόνο γι αυτή τη χρήση είναι τρομερή βοήθεια. Ουτε ενα λεπτό παραπάνω δε πρόκειται να πληρώσεις.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά,

Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται κάτι αν καθυστερήσω μια δόση από το πλάνο δόσεων ? Μέχρι στιγμής είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου προς τον Κωτσόβολο και πάντα πληρώνω νωρίτερα.

Πχ η πληρωμή είναι για 26/1, αλλά εγώ θέλω να πληρώσω 31/1 ή 1/2.

Θα πάρουν κάποιο τηλέφωνο, θα κινηθούν με κάποιο τρόπο ή υπάρχει περιθώριο μερικών ημερών?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
Στις 5/1/2024 στις 9:01 ΜΜ, juanito1 είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά,

Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται κάτι αν καθυστερήσω μια δόση από το πλάνο δόσεων ? Μέχρι στιγμής είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου προς τον Κωτσόβολο και πάντα πληρώνω νωρίτερα.

Πχ η πληρωμή είναι για 26/1, αλλά εγώ θέλω να πληρώσω 31/1 ή 1/2.

Θα πάρουν κάποιο τηλέφωνο, θα κινηθούν με κάποιο τρόπο ή υπάρχει περιθώριο μερικών ημερών?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κανένα πρόβλημα…

• Like 1
Δημοσ.

Τηλεφωνο μπορει να γινει , ετσι για υπενθυμιση.Αλλα μεχρι εκει , τιποτα αλλο δεν προκειται να γινει οσες δοσεις και να χρωστας , οτι ποσο και να  αφορα.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 7/1/2024 στις 7:01 ΜΜ, ppmarkos είπε

Δεν πληρώνεις κάτι παραπάνω. Μέχρι και 10 μέρες καθυστερηση δεν έχεις καμία ενόχληση. 

Ναι το ιδιο ακριβώς μου ειπε και μια υπαλληλος του κωτσοβολου

Έχω κάνει πολλά πλάνα με τον Κωτσόβολο. Πείρα ένα ψυγείο χθες με πλανο 4 δόσεων (413 ευρώ το ψυγείο). Έλεγε άτοκα. Αλλα μόλις μπήκα στο TBI μου είχε έξτρα κοστούμι 60 ευρώ τόκους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...