Gulik Δημοσ. Πέμπτη στις 05:16 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:16 μμ 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Το Black Flag ειναι επικουρα παιδια. Το ξανα αγορασα για steam την gold εκδοση πριν κανα μηνα και θα παρω και το remake αν βγαλουν. Προσωπικα απολαυσα και unity με την ολη Γαλλικη επανασταση αλλα και το origins με τις πυραμιδες και κατι σε πιο RPG κλιμα. Το odyssey τεραστιο χωρις να πω οτι δεν μου αρεσε απλα κουραστικο αν πας για 100% και syndicate/rogue ενα κλικ κατω απο τα unity black flag μιας και ειναι στο ιδιο μοτιβο απλα με περισσοτερους μηχανισμους. Τριλογια ezio το 3 και valhalla shadows δεν εχω παιξει ακομα. Για το Mirage δεν μας είπες 😁
Arkin Δημοσ. Πέμπτη στις 05:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:18 μμ Μόλις τώρα, Gulik είπε Για το Mirage δεν μας είπες 😁 Ναι το ξεχασα και αυτο το εκανα 100% σε 5 6 μερες μου αρεσε απλα ηταν περισσοτερο σαν DLC παρα σαν ενα κανονικο AC παιχνιδι. Πχ στο origins η στο odyssey τα 2 μεγαλα DLC που εχουν με πηραν περισσοτερες ωρες απο ολοκληρο το mirage. Στα 15 ευρω ειναι μια χαρα στην επισημη τιμη του ομως οχι. Και σαν πιο stealth εδωσε αυτο που ηθελαν οι fans που μπουχτισαν απο valhalla και το ολο RPG gameplay. Στα θετικα και η ελληνικη εξαιρετικη μεταφραση απο την ομαδα assassinscreedgreece. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα