Morosis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα φιλε,πριν 2 μηνες πεταξα φουρνο κτλπ κ αγορασα ατμομαγειρα με τριπλο οροφο(κανεις ρυζι,λαχανικα, αυγα ολα μαζι) κ air fryer της xiaomi για κρεατα-πατατες τηγανιτες..Οτι καλυτερο κ οικονομικοτερο κ πιστεψε με τα φαγητα βγαινουν πιο γευστικα απο οτι φουρνο κ ματι-κατσαρολα,μπορεις να κοιταξεις για τετοιον συνδιασμο Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2022 από Morosis
papoys1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Εμεις χρησιμοποιούμε κουζίνα υγραερίου χρόνια. Εχω τη φιάλη στο μπαλκόνι δίπλα πάντα γεμάτη εφεδρική να μη μείνει στη μέση το μαγείρεμα. Μια χαρα βολευόμαστε παλαιότερα δε με απασχολούσε και τόσο αλλά τώρα με το ρεύμα στο θεό σίγουρα θα έχουμε μεγάλο κέρδος αφού το υγραέριο είναι το μοναδικό που εχει κρατησει χαμηλή τιμη. Το καλό με μας είναι ότι γεμίζω τις φιάλες σε πρατήριο καυσίμων με πολύ χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τις έτοιμες γεμισμένες. Αν εχει κάποιος ακρες και το κάνει συμφέρει πάρα πολύ 1
tollisth Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Χυτρα ταχύτητας είναι φοβερή η εξοικονόμηση που κανει και κάποιες έχουν εξάρτημα για μαγείρεμα στον ατμο επίσης οταν μαγειρεύεις στον φούρνο δεν τον ανοίγεις συνέχεια και το κλείνεις 10-15 λεπτά ποιο νωρίς ανάλογα το φούρνο και το φαγητό επειδή κραταει την θερμότητα για αυτό το χρονικό οριο 1
Masterios999 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Πάρε μια ψησταρια υγραεριου με φουνο και με ματι και καθάρισες. Ο φούρνος της κουζινας μεσα στο σπίτι το καλοκαιρι ειναι απαράδεκτος, πέρα του ότι καίει ζεσταίνει το σπίτι και για να το κρυώσεις θέλεις αλλα τοσα στα κλιματιστικά. Εγω τον εχω κοψει χρονια τωρα ειμαι επαρχια δυστηχως και σε κανενα μηνα δεν θα αντεχετε για πολυ εξω ωρα 18 ώρες πριν, Morosis είπε Καλησπερα φιλε,πριν 2 μηνες πεταξα φουρνο κτλπ κ αγορασα ατμομαγειρα με τριπλο οροφο(κανεις ρυζι,λαχανικα, αυγα ολα μαζι) κ air fryer της xiaomi για κρεατα-πατατες τηγανιτες..Οτι καλυτερο κ οικονομικοτερο κ πιστεψε με τα φαγητα βγαινουν πιο γευστικα απο οτι φουρνο κ ματι-κατσαρολα,μπορεις να κοιταξεις για τετοιον συνδιασμο τον ατμομαγειρα τον γνωριζω απλα ειναι περιορισμενες οι επιλογες για μαγειρεμα,air fryer το σκεφτομουνα για αγορα σε ευχαριστω για την ιδεα 12 ώρες πριν, tollisth είπε Χυτρα ταχύτητας είναι φοβερή η εξοικονόμηση που κανει και κάποιες έχουν εξάρτημα για μαγείρεμα στον ατμο επίσης οταν μαγειρεύεις στον φούρνο δεν τον ανοίγεις συνέχεια και το κλείνεις 10-15 λεπτά ποιο νωρίς ανάλογα το φούρνο και το φαγητό επειδή κραταει την θερμότητα για αυτό το χρονικό οριο εννοειτε η χυτρα ειναι σωτηρια αν και την εμαθα τωρα τελευταια πραγματικα μισος χρονος μαγειρεματος ευχαριστω για την προταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα