KAKADI Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GQPhDFBI είπε Καλησπέρα παιδιά. H αγορά της οθόνης για εμένα έχει να κάνει με τον τρόπο που βολεύει τον καθένα να δουλέψει. Τα ειπες ολα.. Δεν χρειαζεται τιποτα αλλο.. Απαξ και σε καλυπτει εσενα κατι στις 27 ιντσες τελειωνει το θεμα. Εμενα προσωπικα που δεν παταω σπιτι δε με καλυπτει. Επισης αδυνατω να με σκεφτω καθισμενο σε γραφειο στον ελευθερο χρονο μου μιας και ειμαστε ερασιτεχνες. Αναλογα τον τροπο ζωης του καθενα και τα θελω του. Τωρα τα υπολοιπα περι παιχνιδιων, μονο γελιο προκαλουν... Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2022 από KAKADI 1
sakis444 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, decentintocerberon είπε εγω που δουλεψα σε ι3 πελάτη εμεινα με το στομα ανοιχτο παντως ! δε καταλαβα διαφορά απο το δικο μου pc με amd 2700. Επίσης να κάνω κι ένα σχόλιο απο προσωπική μου εμπειρία ,χρόνια ακούω μεταλ μουσική και είμαι φαν τον Iron maiden . Οσο ακουγα τα cd τους χαζευα τα εξωφυλλα ,θεωρουσα πως τα ειχα παρατηρησει όλα. Μεχρι που επεσε στα χέρια μου ενα βινυλιο "Fear of the dark' και χαζευοντας το εξωφυλλο επαθα σοκ "ηταν αυτό εδω ,είναι αυτο εκει ". Γυρνωντας στο σπίτι και πιανοντας το cd ξαναδα το εξωφυλλο "ααα ναι εδω ειναι αλλα δε το βλεπεις ". Που θέλω να καταλήξω , δε κρινω τις φωτογραφίες μου και δε τις επεξεργάζομαι σε οθονη ταμπλετ-φορητου η/υ γιατι σίγουρα δε θα τις εκτιμήσω οσο τις αξίζει. Θα αφιερώσω μιση ωρα να τις επεξεργαστω στην οθονη του υπολογιστη μου . Επίσης για μένα όσο ευχαριστηση μου δίνει η βολτα με τη φωτογραφική μηχανη άλλο τόσο μου δίνει και η εκ νεου βολτα στο pc στην μεγάλη οθονη Που να πιάσεις το εξώφυλλο του somewhere in time (LP) δηλαδή. Θα παρατηρείς λεπτομέρειες για ώρες 😎😂😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα