Ducatista Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Παιδιά θελω να αλλάξω δολάρια Αυστραλίας που είναι πιο συμφέρον;;
panostza Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Όπου βρεις καλύτερη ισοτιμία και λιγότερα έξοδα. Βασικά εκτός και αν έχεις πολλά, πήγαινε στην τράπεζα που χρησιμοποιείς γιατί αλλού θα σου ζητήσουν πολλά χαρτιά από την αρχή.
Ducatista Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, panostza είπε Όπου βρεις καλύτερη ισοτιμία και λιγότερα έξοδα. Βασικά εκτός και αν έχεις πολλά, πήγαινε στην τράπεζα που χρησιμοποιείς γιατί αλλού θα σου ζητήσουν πολλά χαρτιά από την αρχή. Οχι δεν είναι πολλα 300 δολάρια Αυστραλίας είναι απλά αυτό θέλω να ξέρω που έχουν τα λιγότερα έξοδα γιατί και το ποσό δεν είναι μεγάλο!
panostza Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Λογικά κάποια από τις μεγάλες τράπεζες θα είναι η φθηνότερη, κοίτα ισοτιμίες και έξοδα. Απλά αν δεν είσαι πελάτης με πλήρη στοιχεία δεν γίνεται, επομένως για €2-3 διαφορά στα έξοδα/ισοτιμίες (δε νομίζω να έχουν παραπάνω) δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να πας να περιμένεις με όλη τη χαρτούρα για να δημιουργηθεί μερίδα ενημερωμένη για να κάνεις τη δουλειά. Αν εσύ δεν έχεις θέμα να περιμένεις κοιτάς ισοτιμίες και έξοδα και πας όπου είναι καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα