amterasou Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα αν μπορει καποιος να μου προτειενει καποιο build γυρω στα 600 650 ευρω,και κατα προτιμηση απο e-shop.Σκεφτομαι να βαλω τον Ryen 5 5600g.Ευχαριστω
nickol-us Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μπορούν πολλοί να σε βοηθήσουν, ξεκινά να βοηθάς πρώτα εσύ. Πες λίγες λεπτομέρειες όπως πχ το χρήση κάνεις, γιατί σκέφτεσαι τον 5600g, αν έχεις κάποια οθόνη και τι ανάλυση κτλ. Χοντρικά, στα 550-600 παίρνεις αυτή τη στιγμή αρκετά καλό σύστημα(αρκεί να περάσεις τα Windows μόνος νε κάποιο κλειδί), μιλώντας πάντα για τιμές / διαθεσιμότητες eshop
amterasou Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 υπαρχει οθονη 1080 εχω διαβασει καλα σχολια γενικα και γι αυτο αναφερω αυτον.Αν υπαρχει κατι καλυτερο ευχαριστως γενικα το θελω για χαλαρο gaming και προγραμματα σχεδιασμου οπως π.χ (corel)
leros2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, amterasou είπε υπαρχει οθονη 1080 εχω διαβασει καλα σχολια γενικα και γι αυτο αναφερω αυτον.Αν υπαρχει κατι καλυτερο ευχαριστως γενικα το θελω για χαλαρο gaming και προγραμματα σχεδιασμου οπως π.χ (corel) χαλαρό gaming δεν λέει κάτι Ανάφερε 2-3 παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν και θέλεις να μπορείς να παίζεις 2
hln3 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Με αυτό το budget καλύτερα να στήσεις μόνος σου. Χωράει μια 6500 ΧΤ που πατάει κάτω τα ενσωματωμένα αν πάρεις τα κομμάτια απο διαφορετικά καταστήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα