bep1995 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα, εδώ και 2-3 χρόνια χρησιμοποιώ το Kaspersky internet security με φθηνά 6μηνα κλειδιά των 2-3 ευρώ από διάφορα sites. Το θέμα είναι ότι με τα 2 τελευταία που αγόρασα αφού πέρασε το 6μηνο ανανεώθηκε αυτόματα για έναν επιπλέον χρόνο χωρίς φυσικά να έχω πληρώσει. Για καλό και για κακό τα έχω σβήσει από το Kaspersky και αγόρασα νέα. Η αγορά έγινε από το kinguin και σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν να μιλήσω με την υποστήριξη της ίδιας της Kaspersky. Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα. 1. Αν το αφήσω έτσι όπως είναι και απλός κάθε φορά που συμβαίνει να σβήνω το κλειδί και να αγοράζω νέο θα έχω κάποιο θέμα εννοώντας νομικό ;; 2. Αν επικοινωνήσω με τη Kaspersky πιστεύετε ότι έχω κάποιο θέμα λόγο του ότι το κλειδί είναι από την "μαύρη αγορά" ;;
kormos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, bep1995 είπε Καλησπέρα, εδώ και 2-3 χρόνια χρησιμοποιώ το Kaspersky internet security με φθηνά 6μηνα κλειδιά των 2-3 ευρώ από διάφορα sites. Το θέμα είναι ότι με τα 2 τελευταία που αγόρασα αφού πέρασε το 6μηνο ανανεώθηκε αυτόματα για έναν επιπλέον χρόνο χωρίς φυσικά να έχω πληρώσει. Για καλό και για κακό τα έχω σβήσει από το Kaspersky και αγόρασα νέα. Η αγορά έγινε από το kinguin και σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν να μιλήσω με την υποστήριξη της ίδιας της Kaspersky. Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα. 1. Αν το αφήσω έτσι όπως είναι και απλός κάθε φορά που συμβαίνει να σβήνω το κλειδί και να αγοράζω νέο θα έχω κάποιο θέμα εννοώντας νομικό ;; 2. Αν επικοινωνήσω με τη Kaspersky πιστεύετε ότι έχω κάποιο θέμα λόγο του ότι το κλειδί είναι από την "μαύρη αγορά" ;; Προφανώς κάποιος που είχε το ίδιο κλειδί (ουσιαστικά ήταν πολλαπλών αδειών) το ανανέωσε και γι αυτό ενημερώθηκε και σε εσένα... 1. Θεωρητικά επειδή έχεις ένα τυπικό παραστατικό συναλλαγής και γνωρίζοντας την επίσημη αξία του, είναι κάπου στη μέση η "ευθύνη"... 2. Μην τα μπλέξεις...ασ το ως έχει! Μφχ
bep1995 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 14 hours ago, kormos said: Προφανώς κάποιος που είχε το ίδιο κλειδί (ουσιαστικά ήταν πολλαπλών αδειών) το ανανέωσε και γι αυτό ενημερώθηκε και σε εσένα... 1. Θεωρητικά επειδή έχεις ένα τυπικό παραστατικό συναλλαγής και γνωρίζοντας την επίσημη αξία του, είναι κάπου στη μέση η "ευθύνη"... 2. Μην τα μπλέξεις...ασ το ως έχει! Μφχ Ρεαλιστικά δηλαδή δεν πιστεύεις ότι θα έχω κάποιο θέμα αν το αφήσω ως έχει, σβήνοντας δηλαδή κάθε φορά το κλειδί που τυχαίνει να κάνει από μόνο του auto renew ;; Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα με πιάσουν !!
kormos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, bep1995 είπε Ρεαλιστικά δηλαδή δεν πιστεύεις ότι θα έχω κάποιο θέμα αν το αφήσω ως έχει, σβήνοντας δηλαδή κάθε φορά το κλειδί που τυχαίνει να κάνει από μόνο του auto renew ;; Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα με πιάσουν !! Δεν θεωρώ πως η λέξη που χρησιμοποιείς αρμόζει σε αυτό που είναι υπαρκτό γιατί δεν κάνεις κάτι περίεργο. Ευθύνεται καθαρά και μόνο ο ίδιος και ο αρχικός πωλητής που μοίρασε το ίδιο "κλειδί". Εσένα δεν "θα σε πιάσει" κανείς Το (ας το βαφτίσουμε έτσι) χειρότερο σενάριο είναι να μπει στο πανελ διαχείρησης, να μην γνωρίζει αν είναι δική του η συσκευή και απλά "να σε κάνει ρημουβ" 1
9-11 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 [Για να μην ανοίγω νέο νήμα/την οικονομία συζήτησης/consolidation κ.λπ.] Έληξε η άδεια του Kaspersky Internet Security σε computer που εποπτεύω/διαχειρίζομαι (ανήκει σε συγγενή). Μπήκα στα γνωστά κλειδάδικα να τσεκάρω προσφορές, περιηγήθηκα σε eBay και επισκέφτηκα το επίσημο site της Kaspersky σε Ευρώπη, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία. Ως πιο συμφέρουσα προσφορά κρίνω αυτή ενός Αυστραλιανού eBay store με άψογα στατιστικά (χιλιάδες πωλήσεις & 100% positive ratings = εγγύηση πως το κλειδί δεν θα γίνει blacklisted στα καλά καθούμενα). https://www.ebay.com/itm/265416673379 Αφορά license διάρκειας 2 ετών για 3 συσκευές που πρέπει υποχρεωτικά να ενεργοποιηθεί σε Αυστραλία ή Νέα Ζηλανδία κάτι που σημαίνει πως για το activation -και μόνον αυτό- θα χρειαστεί VPN με servers σε αυτές τις χώρες (για όσους δεν διαθέτουν και δεν θέλουν να πληρώσουν για δουλειά ενός λεπτού, υπάρχει το UrbanVPN που είναι δωρεάν) Με τιμή τα AU$24,79 (σημερινή ισοτιμία, λίγο λιγότερο από €16), υπερέχει κάθε άλλης προσφοράς αναλογικά. Αναζητώ λοιπόν 2 Insomniacs προκειμένου να μοιραστούμε το κόστος (Κατά προτίμηση παλαιά μέλη) Αν πρόκειται να ανανεώσετε/επεκτείνετε τη συνδρομή σας και θέλετε να εξοικονομήσετε €4,5 ~ €5, γράψτε εδώ να κανονίσουμε τα διαδικαστικά (ποιος θα κάνει την παραγγελία, πως θέλετε να καταβληθεί το ποσό κ.λπ.) Θα περιμένω έως το βράδυ της Δευτέρας. [Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον από μέλη του forum μέχρι τότε, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα 😋 και θα σκάσω €10,28 στην Kinguin]
andreas1gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 9-11 είπε [Για να μην ανοίγω νέο νήμα/την οικονομία συζήτησης/consolidation κ.λπ.] Έληξε η άδεια του Kaspersky Internet Security σε computer που εποπτεύω/διαχειρίζομαι (ανήκει σε συγγενή). Μπήκα στα γνωστά κλειδάδικα να τσεκάρω προσφορές, περιηγήθηκα σε eBay και επισκέφτηκα το επίσημο site της Kaspersky σε Ευρώπη, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία. Ως πιο συμφέρουσα προσφορά κρίνω αυτή ενός Αυστραλιανού eBay store με άψογα στατιστικά (χιλιάδες πωλήσεις & 100% positive ratings = εγγύηση πως το κλειδί δεν θα γίνει blacklisted στα καλά καθούμενα). https://www.ebay.com/itm/265416673379 Αφορά license διάρκειας 2 ετών για 3 συσκευές που πρέπει υποχρεωτικά να ενεργοποιηθεί σε Αυστραλία ή Νέα Ζηλανδία κάτι που σημαίνει πως για το activation -και μόνον αυτό- θα χρειαστεί VPN με servers σε αυτές τις χώρες (για όσους δεν διαθέτουν και δεν θέλουν να πληρώσουν για δουλειά ενός λεπτού, υπάρχει το UrbanVPN που είναι δωρεάν) Με τιμή τα AU$24,79 (σημερινή ισοτιμία, λίγο λιγότερο από €16), υπερέχει κάθε άλλης προσφοράς αναλογικά. Αναζητώ λοιπόν 2 Insomniacs προκειμένου να μοιραστούμε το κόστος (Κατά προτίμηση παλαιά μέλη) Αν πρόκειται να ανανεώσετε/επεκτείνετε τη συνδρομή σας και θέλετε να εξοικονομήσετε €4,5 ~ €5, γράψτε εδώ να κανονίσουμε τα διαδικαστικά (ποιος θα κάνει την παραγγελία, πως θέλετε να καταβληθεί το ποσό κ.λπ.) Θα περιμένω έως το βράδυ της Δευτέρας. [Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον από μέλη του forum μέχρι τότε, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα 😋 και θα σκάσω €10,28 στην Kinguin] Να ρωτήσω; Η «Standard» πια έκδοση είναι;;; Η απλή; η internet ή η Total;;; Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2022 από andreas1gr
9-11 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 “Standard” = Διάδοχος του Internet Security. Λάθος η μετονομασία κατά τη γνώμη μου, δεν υπήρχε λόγος, περισσότερο μπερδεύει τον κόσμο. Το ίδιο ισχύει και για την αλλαγή του system tray icon από το κλασικό κοκκινόμαυρο K σε αυτό το generic πράσινο (Και δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής, το τρέχον εικονίδιο δεν διακρίνεται εύκολα ενώ το παλιό ξεχώριζε) Τα extra που περιλαμβάνει η έκδοση Total προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο...
theo11 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, 9-11 είπε [Για να μην ανοίγω νέο νήμα/την οικονομία συζήτησης/consolidation κ.λπ.] Έληξε η άδεια του Kaspersky Internet Security σε computer που εποπτεύω/διαχειρίζομαι (ανήκει σε συγγενή). Μπήκα στα γνωστά κλειδάδικα να τσεκάρω προσφορές, περιηγήθηκα σε eBay και επισκέφτηκα το επίσημο site της Kaspersky σε Ευρώπη, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία. Ως πιο συμφέρουσα προσφορά κρίνω αυτή ενός Αυστραλιανού eBay store με άψογα στατιστικά (χιλιάδες πωλήσεις & 100% positive ratings = εγγύηση πως το κλειδί δεν θα γίνει blacklisted στα καλά καθούμενα). https://www.ebay.com/itm/265416673379 Αφορά license διάρκειας 2 ετών για 3 συσκευές που πρέπει υποχρεωτικά να ενεργοποιηθεί σε Αυστραλία ή Νέα Ζηλανδία κάτι που σημαίνει πως για το activation -και μόνον αυτό- θα χρειαστεί VPN με servers σε αυτές τις χώρες (για όσους δεν διαθέτουν και δεν θέλουν να πληρώσουν για δουλειά ενός λεπτού, υπάρχει το UrbanVPN που είναι δωρεάν) Με τιμή τα AU$24,79 (σημερινή ισοτιμία, λίγο λιγότερο από €16), υπερέχει κάθε άλλης προσφοράς αναλογικά. Αναζητώ λοιπόν 2 Insomniacs προκειμένου να μοιραστούμε το κόστος (Κατά προτίμηση παλαιά μέλη) Αν πρόκειται να ανανεώσετε/επεκτείνετε τη συνδρομή σας και θέλετε να εξοικονομήσετε €4,5 ~ €5, γράψτε εδώ να κανονίσουμε τα διαδικαστικά (ποιος θα κάνει την παραγγελία, πως θέλετε να καταβληθεί το ποσό κ.λπ.) Θα περιμένω έως το βράδυ της Δευτέρας. [Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον από μέλη του forum μέχρι τότε, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα 😋 και θα σκάσω €10,28 στην Kinguin] Γεια χαρα,ενδιαφερομαι για 2 συσκευες.Αν δεν εχεις αντιρρηση σου στελνω τα χρηματα μου στελνεις την αδεια
9-11 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, theo11 είπε Γεια χαρα,ενδιαφερομαι για 2 συσκευες.Αν δεν εχεις αντιρρηση σου στελνω τα χρηματα μου στελνεις την αδεια ΟΚ. Προτού όμως κάνω την αγορά στο eBay (θα μπορούσαμε να το κάνουμε και αντίστροφα: να αγοράσεις εσύ την άδεια και να σου στείλω εγώ το ποσό που αναλογεί μέσω Revolut), θα ήθελα να επιβεβαιώσεις πως κατανόησες τις οδηγίες χρήσης (sorry που επιμένω, αλλά διαφορετικά μπορεί να μπλέξουμε) και συγκεκριμένα όσα σχετίζονται με VPN. Για να γίνει το activation θα πρέπει οπωσδήποτε το σύστημα να βλέπει IP από Αυστραλία ή Νέα Ζηλανδία. ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σύστημα, όχι μόνο ο browser με κάποιο addon. Αν είσαι εξοικειωμένος με VPN (ιδανικά έχεις ήδη συνδρομή σε κάποιον provider), προχωράω κανονικά.
theo11 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, 9-11 είπε ΟΚ. Προτού όμως κάνω την αγορά στο eBay (θα μπορούσαμε να το κάνουμε και αντίστροφα: να αγοράσεις εσύ την άδεια και να σου στείλω εγώ το ποσό που αναλογεί μέσω Revolut), θα ήθελα να επιβεβαιώσεις πως κατανόησες τις οδηγίες χρήσης (sorry που επιμένω, αλλά διαφορετικά μπορεί να μπλέξουμε) και συγκεκριμένα όσα σχετίζονται με VPN. Για να γίνει το activation θα πρέπει οπωσδήποτε το σύστημα να βλέπει IP από Αυστραλία ή Νέα Ζηλανδία. ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σύστημα, όχι μόνο ο browser με κάποιο addon. Αν είσαι εξοικειωμένος με VPN (ιδανικά έχεις ήδη συνδρομή σε κάποιον provider), προχωράω κανονικά. Δεν εχω λογαριασμο στο ebay οποτε θα με βολευε να κανεις εσυ την αγορα.Καλα κανεις και επιμενεις για vpn κτλ αλλα ξερω δεν υπαρχει προβλημα.Απο το αυστραλιανο της γνωστης προσφορας αγοραζω καθε 2 χρονια.Για τα χρηματα θα με βολευε εθνικη η τηλεφωνικα,οποτε στειλε μου πμ οτι σε βολευει και προχωρα.Σε ευχαριστω
andreas1gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, 9-11 είπε “Standard” = Διάδοχος του Internet Security. Λάθος η μετονομασία κατά τη γνώμη μου, δεν υπήρχε λόγος, περισσότερο μπερδεύει τον κόσμο. Το ίδιο ισχύει και για την αλλαγή του system tray icon από το κλασικό κοκκινόμαυρο K σε αυτό το generic πράσινο (Και δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής, το τρέχον εικονίδιο δεν διακρίνεται εύκολα ενώ το παλιό ξεχώριζε) Τα extra που περιλαμβάνει η έκδοση Total προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο... 3 ώρες πριν, theo11 είπε Γεια χαρα,ενδιαφερομαι για 2 συσκευες.Αν δεν εχεις αντιρρηση σου στελνω τα χρηματα μου στελνεις την αδεια Μιας και το “Standard” είναι ο Διάδοχος του «Internet Security» τότε γιατί να κάνεις αγορά από το eBay που είναι πολύ πιο ακριβό (25$) και όχι από εδώ για να πληρώσεις μόνο 18,5$ ;;;;;;
taskon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Και εγώ από saveonit το πήρα πριν 3 χρόνια περίπου και είμαι μια χαρά. Χρηστικές πληροφορίες 1. Βάλε ισχύουσα διεύθυνση Αυστραλίας για να σου έρθει ο κωδικός στο λεπτό. Αν βάλεις άσχετα θα περιμένεις 1-2 μέρες ώσπου να σου σταλεί ο κωδικός. Ισχύουσα Διεύθυνση Αυστραλίας googlare και θα βρεις. Όν/μο ότι σου κατέβει, δεν παίζει ρόλο. 2. Και η εγκατάσταση του κλειδιού πρέπει να γίνει από ΙΡ Αυστραλίας με vpn προφανώς. Υπήρχε και σχετικό τόπικ ούτε εδώ μέσα αν ψάξεις θα το βρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα