George b Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 καλησπέρα θελω να ρωτησω..ειναι ενα οχημα το οποιο ειναι σε ακινησια αλλα δεν ειναι στο ονομα μου και θελω να κανω αρση για να το μεταφερω στο ονομα μου. για να γινει αρση ακινησίας χρειάζεται τέλη κυκλοφορίας και ενεργό ασφαλιστηριο..πρεπει να εκδοθει το ασφαλιστηριο στο ονομα του πρωην ιδιοκτητη και μετα να γινει αρση ακινησιας και μετα να γινει η μεταβιβαση ή το ασφαληστηριο θα γινει στο ονομα μου ακομα και αν το οχημα δεν ειναι στο ονομα μου και μετα θα γινει η μεταβίβαση?
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Το ασφαλησρηριο στο ινιμα του παλιου δικοκτητη και μετα σε σενα .Αν υπαρχει υποχρεωση ΚΤΕΟ πρεπει να γινει εντος 15 ημερων απο την αρση ακινησιας.
stylish Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Με την αρση της ακινησίας πρέπει να πληρωθούν και τα τέλη των προηγούμενων ετών; Όχι, σωστά;
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, stylish είπε Με την αρση της ακινησίας πρέπει να πληρωθούν και τα τέλη των προηγούμενων ετών; Όχι, σωστά; Τα τρέχοντα τέλη.Εκτός αν χρώσταγε πριν το βγάλει ακινησία. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα