Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, nefos78 είπε

θέλω επίσημα να μου πει κάποιος πως με 18 ώρες λειτουργίας θα " Η εταιρεία αναφέρει πως καταγράφεται η θερμοκρασία σώματος κατά τη διάρκεια της νύχτας ώστε να προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τον κύκλο ωορρηξίας, τις οποίες αξιοποιεί για να βελτιώσει τις δυνατότητα παρακολούθησης του εμμηνορροϊκού κύκλου" όταν θα το φοράς και την ημέρα.

edit: είχα το 6 και το σούταρα για την αυτονομία....ποτέ ξανά δέσμιος της "μπαταρίας". 

Γιατί πολύ απλά το φορτίζεις για μισή ώρα και το έχεις διαθέσιμο όλο το βράδυ αν δεν θέλεις να το βγάζεις. Όπως κάνεις και με το κινητό σου.

• Like 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, billdanos είπε

Γιατί πολύ απλά το φορτίζεις για μισή ώρα και το έχεις διαθέσιμο όλο το βράδυ αν δεν θέλεις να το βγάζεις. Όπως κάνεις και με το κινητό σου.

και η ενεργειακή κρίση πάει περίπατο...

ο λόγος που έφυγα από το ¨κινητό" οικοσύστημα της apple γιατί σε σταθερά χρησιμοποιώ mac και πλέον το κινητό το φορτίζω κάθε δεύτερη ημέρα....

• Super Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nefos78 είπε

και η ενεργειακή κρίση πάει περίπατο...

ο λόγος που έφυγα από το ¨κινητό" οικοσύστημα της apple γιατί σε σταθερά χρησιμοποιώ mac και πλέον το κινητό το φορτίζω κάθε δεύτερη ημέρα....

Καλά δε μιλάμε και για θερμοσίφωνα...  😛 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, great είπε

και εγω στο 6 ειμαι και δεν νομιζω να αλλαζω

αλλα δεν βλεπω μεγεθος,

τι ειναι τα μοντελα 40 ? 41 ? 44 ? 

40 & 44 είναι τα SE

41 & 45 τα 8

και 49mm το Ultra

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιο σπουδαίο νέο κατά τη γνώμη μου είναι οτι θα υποστηρίζει international roaming. Πρακτικά αυτό σημαίνει οτι θα δούμε το cellular model να δουλεύει και στην Ελλάδα, αν κάποιος έχει πλάνο εξωτερικού. Μέχρι τώρα δεν έπαιζε. 

Επεξ/σία από kyrios_patatas
Δημοσ.

Όποιος ενδιαφέρεται -εν όψει της τιμής των 559 ευρώ στην οποία θα έρθει το Apple Watch 8- να προλάβει το Apple Watch 7 45mm από τα επίσημα κανάλια πώλησης (iStorm και μεγάλες αλυσίδες), καλό είναι να σπεύσει. Το αγόρασα σήμερα από κατάστημα iStorm, και μου είπαν ότι αύριο Σάββατο (10/9) είναι η τελευταία μέρα της τιμής προσφοράς στα 449 ευρώ. Από Δευτέρα πάει ξανά στα 479, δηλαδή όσο είχε την πρώτη μέρα της περσινής του κυκλοφορίας...

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Dead-Poet είπε

Όποιος ενδιαφέρεται -εν όψει της τιμής των 559 ευρώ στην οποία θα έρθει το Apple Watch 8- να προλάβει το Apple Watch 7 45mm από τα επίσημα κανάλια πώλησης (iStorm και μεγάλες αλυσίδες), καλό είναι να σπεύσει. Το αγόρασα σήμερα από κατάστημα iStorm, και μου είπαν ότι αύριο Σάββατο (10/9) είναι η τελευταία μέρα της τιμής προσφοράς στα 449 ευρώ. Από Δευτέρα πάει ξανά στα 479, δηλαδή όσο είχε την πρώτη μέρα της περσινής του κυκλοφορίας...

435 1ο διαθεσιμο σκρουτζ

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

435 1ο διαθεσιμο σκρουτζ

Προφανώς και γνωρίζω ότι στα σκρουτζομάγαζα υπάρχει και φθηνότερο, απλώς εγώ ανέφερα ειδικά την έκπτωση που θα λήξει αύριο στα επίσημα κανάλια πώλησης, για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν από εκεί.

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά υπάρχουν κάποιοι που, όταν είναι να αγοράσουν κάτι ακριβό και κυρίως μη επισκευάσιμο (όπως είναι το Apple Watch), προτιμούν τα επίσημα κανάλια πώλησης για να έχουν εξασφαλισμένη τη διετή εγγύηση. Και στο κάτω-κάτω, τη διαφορά των 14 ευρώ (που θα υφίσταται μέχρι και αύριο) μεταξύ τιμής σκρουτζομάγαζου και τιμής επίσημου καναλιού, δεν τη λες και απαγορευτική αν είναι να έχεις το κεφάλι σου πιο ήσυχο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το marketing προηγείται της τεχνολογίας και υπαγορεύει κάθε χρόνο την παρουσίαση νέου μοντέλου.

Κάθε χρόνο και νέο μοντέλο, με ήσσονος σημασίας αλλαγές, δηλαδή τίποτα σπουδαίο  πέρα από την αλλαγή του αριθμού. Apple watch 5,6,7,8...  

Προσωπικά θεωρώ ότι η μεγάλη αλλαγή θα είναι η καλή διάρκεια μπαταρίας και η αλλαγή σχεδίασης ώστε να μην γρατζουνίζεται  το γυαλί στις γωνίες.

Επεξ/σία από stsp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...