Προς το περιεχόμενο

Όλες οι ανακοινώσεις από το συνέδριο D23 2022 της Disney


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και τα περισσότερα νέα και ανακοινώσεις για το κινηματογραφικά σύμπαντα της Marvel και του Star Wars είναι γνωστά από την έκθεση Comic-Con που πραγματοποιήθηκε στο San Diego και την εκδήλωση Star Wars Celebration, εντούτοις επέστρεψαν και το περασμένο Σαββατοκύριακο στο συνέδριο-έκθεση D23 2022 της Disney.

1η ημέρα

Η 1η ημέρα του συνεδρίου ξεκίνησε δυναμικά με αρκετές «πρώτες επαφές» και ανακοινώσεις, και βεβαίως πολλά teasers και clips για τις επερχόμενες κινηματογραφικές ταινίες και κινούμενα σχέδια της, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν δημιουργίες των Disney Animation Studios και Pixar.

Hocus Pocus 2

Το συγκεκριμένο sequel με τις τρεις μάγισσες «βρισκόταν στα σκαριά» εδώ και καιρό και η Disney επιτέλους έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο «κανονικό» trailer της ταινίας Χόκους Πόκους: Οι Τρεις Μάγισσες 2 λίγες ημέρες πριν κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία Disney+ στις 30 Σεπτεμβρίου. Την ταινία έχει σκηνοθετήσει η Anne Fletcher ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τις Bette Midler, Kathy Najimy και Sarah Jessica Parker.

Disenchanted

Σχεδόν 15 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας, η Giselle (που ενσαρκώνει η Amy Adams) επιστρέφει με το sequel που έχει τον τίτλο Disenchanted. Στην ταινία η ηρωίδα από το Enchanted είναι πλέον μητέρα, αλλά δεν ζει πλέον μία ακριβώς παραμυθένια ζωή, με αποτέλεσμα να κάνει μία μάλλον άτυχη ευχή.

The Little Mermaid

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer της ταινίας The Little Mermaid με την Halle Bailey στον ρόλο της Ariel, η οποία πλαισιώνεται από τους Melissa McCarthy στον ρόλο της μάγισσας Ursula,  Javier Bardem (King Triton) και Jonah Hauer-King (Prince Eric).

Peter Pan & Wendy

Peter_Pan___Wendy_Teaser_Digital_KeyArt_v5_lg.webp

Η Disney αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μία νέα ταινία Peter Pan, με τον Jude Law να ενσαρκώνει τον Captain Cook, η οποία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στην υπηρεσία Disney+ κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

Mufasa: The Lion King

To prequel της γνωστής ταινίας κινουμένων σχεδίων Lion King ετοιμάζεται επίσης, με τον Barry Jenkins, τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη του Moonlight. Αν και η εταιρεία δεν αποκάλυψε και πολλά, οι Billy Eichner και Seth Rogen πρόκειται να επιστρέψουν «στα μικρόφωνα» για τους ρόλους των Timon και Pumbaa.

Η Pixar επίσης έκανε ορισμένες σημαντικές ανακοινώσεις, μεταξύ των οποίων είναι οι ταινίες Elemental, Elio, Inside Out 2, Iwájú, Strange World και Wish.

Elemental

Με την ταινία Elemental, η Pixar δίνει ανθρώπινη μορφή στα στοιχεία της φύσης. Η ιστορία ακολουθεί τη ζωή ενός κοριτσιού που είναι φτιαγμένο από φωτιά και έχει την ονομασία Ember και ενός αγοριού με το όνομα Wade που είναι φτιαγμένο από νερό, και που ερωτεύονται παρά τις… διαφορές τους και την μηδενική πιθανότητα να καταφέρουν να είναι μαζί. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα «ακούσουμε» και θα δούμε τους Leah Lewis (Ember) και Mamoudou Athie (Wade) με την ταινία να αναμένεται να κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στις 16 Ιουνίου του 2023.

Elio

ELIO_ONLINE_USE_valeriekao_d23_03.pub16.webp

Η Pixar ανακοίνωσε την ταινία «Elio» επίσης, η οποία ακολουθεί έναν νεαρό απόκληρο που γίνεται ξαφνικά ο διαγαλαξιακός πρεσβευτής της Γης. Την μητέρα του Elio υποδύεται η America Ferrera. Η ταινία πρόκειται να φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την Άνοιξη του 2024.

Inside Out 2

InsideOut2_jk_alt2_59b_W_on_BK_Fin.webp

Η Riley και ο ιδιαιτέρως πολύπλοκος συναισθηματικός της κόσμος επιστρέφουν στο sequel μίας από της πλέον αγαπημένης κινηματογραφικής ταινίας της Pixar της τελευταίας δεκαετίας. Την ταινία θα σκηνοθετήσει η Kelsey Mann και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το Καλοκαίρι του 2024.

Iwájú

IWAJU_ONLINE_USE__D23_Image_6K_RGB.webp

Η ταινία Iwájú αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Disney Animation Studios και του παναφρικανικού animation studio Kugali και λαμβάνει χώρα σε μία φανταστική εκδοχή του Lagos, στην Νιγηρία. Η ταινία πρόκειται να κάνει την εμφάνιση της στο Disney+ κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

Strange World

STRANGE_WORLD_ONLINE_USE_290.0_078.00_0053.webp

Η Disney Animation Studios ετοιμάζει μία ακόμη διαγαλαξιακή περιπέτεια κινουμένων σχεδίων που ακολουθεί την ιστορία μίας περίεργης οικογένειας καθώς επιχειρεί να εξερευνήσει εξωγήινους κόσμους σε άλλους γαλαξίες. Η πρεμιέρα της στους κινηματογράφους αναμένεται τον Νοέμβριο του 2023.

Wish

WISH_ONLINE_USE__FirstLook16x9_RGB.webp

Η Asha είναι ένα νεαρό κορίτσι, το οποίο κάνει μία ευχή σε ένα αστέρι. Αυτό που δεν περίμενε ωστόσο είναι να κατέβει το αστέρι στη… Γη για να τη συντροφεύσει. Η Disney εισάγει ένα νέο στυλ κινουμένων σχεδίων με τη συγκεκριμένη ταινία που συνδυάζει τις νερομπογιές με CG animation (Computer Graphics). Αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Νοέμβριο του 2023.

2η ημέρα

Η 2η ημέρα του συνεδρίου D23 ήταν και η πιο ενδιαφέρουσα -τουλάχιστον για τους λίγο μεγαλύτερους σε ηλικία- καθώς είχε ανακοινώσεις της Marvel μεταξύ άλλων.

Werewolf By Night

Στις 7 Οκτωβρίου και στο Disney+ πρόκειται να κάνει πρεμιέρα κάτι… διαφορετικό από αυτό που μας έχει συνηθίσει η Marvel: η ταινία Werewolf By Night. Πρόκειται για ένα «Halloween Special» στο οποίο εμφανίζεται ο Man Thing. Πρωταγωνιστούν οι Gael García Bernal και Laura Donnelly.

Secret Invasion

Η Marvel Studios έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του Secret Invasion, με τον Samuel L. Jackson να επιστρέφει στον ρόλο του Nick Fury, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με μία σέχτα από Skrulls που εισβάλει στη Γη. Μαζί με τον Samuel L. Jackson επιστρέφουν και οι Cobie Smulders και Don Cheadle ενώ θα δούμε και τους Kingsley Ben-Adir (One Night in Miami), Olivia Colman (The Favourite) και Emilia Clarke (Game of Thrones).

Armor Wars

Μετά το Secret Invasion έρχεται το Armor Wars, στο οποίο θα δούμε τον Don Cheadle στον ρόλο του Rhodey.

Σε άλλα νέα, στη σειρά Ironheart θα βρεθούν αντιμέτωποι οι Ironheart και The Hood, που ενσαρκώνουν οι ηθοποιοί Dominique Thorne και Anthony Ramos αντίστοιχα. Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι ο σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας Fantastic Four θα είναι ο Matt Shakman (Wandavision, It’s Always Sunny in Philadelphia).

Επίσης μάθαμε ότι ο Tim Blake Nelson επιστρέφει ως The Leader (έκανε την εμφάνιση του στο The Incredible Hulk του 2008) στο Captain America: New World Order, που θα είναι η 4η ταινία Captain America. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Julius Onah και τον Captain America θα ενσαρκώσει ο Anthony Mackie ως Sam Wilson καθώς η ιστορία εκτυλίσσεται στον μετά-Avengers κόσμο.

image_2022_09_10_154802886.webp

Η Marvel επίσης αποκάλυψε και το βασικό καστ της επερχόμενης ταινίας Thunderbolts. Την ομάδα των Thunderbolts θα αποτελούν οι Bucky Barnes (Sebastian Stan), Yelena Belova (Florence Pugh), Red Guardian (David Harbour), Taskmaster (Olga Kurylenko), Ghost (Hannah John-Kamen), U.S. Agent (Wyatt Russell) και Valentina (Julia Louis-Dreyfus). Μπορείτε να φανταστείτε τους Thunderbolts ως την «Suicide Squad» στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να μαντεψουμε λιγο στο πητερ παν η τινκερ μπελ θα ειναι μαυρη ή λατινα?

o πητερ παν θα ειναι κινεζος ή κονγκολεζος?

Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο κακος θα ειναι λευκος

 

 

  • Like 7
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι μανία είναι αυτή με τις ανακοινώσεις; 100 χρόνια τώρα η Disney γιατί δεν έκανε; Το κάνουν για να κρατάνε ζεστούς τους μετόχους γιατί ξέρουν ότι τα προϊόντα τους είναι κακής ποιότητας; Το κάνουν επειδή το έκανε μόδα η Marvel; Να μη μιλήσουμε για την PIXAR, η οποία μετά από 15 χρόνια σχεδόν αριστουργημάτων το ένα ακριβώς πίσω από το άλλο, τα τελευταία 10 χρόνια οι ταινίες τις είναι απαράδεκτες. Αν και η disney μετά τη χρυσή της εποχή, για αρκετά χρόνια έβγαζε μέτριες ταινίες μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 80'.

  • Like 1
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 λεπτά πριν, stamstergios είπε

Τι μανία είναι αυτή με τις ανακοινώσεις; 100 χρόνια τώρα η Disney γιατί δεν έκανε; Το κάνουν για να κρατάνε ζεστούς τους μετόχους γιατί ξέρουν ότι τα προϊόντα τους είναι κακής ποιότητας; Το κάνουν επειδή το έκανε μόδα η Marvel; Να μη μιλήσουμε για την PIXAR, η οποία μετά από 15 χρόνια σχεδόν αριστουργημάτων το ένα ακριβώς πίσω από το άλλο, τα τελευταία 10 χρόνια οι ταινίες τις είναι απαράδεκτες. Αν και η disney μετά τη χρυσή της εποχή, για αρκετά χρόνια έβγαζε μέτριες ταινίες μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 80'.

Προσπαθούν να κρατήσουν ζεστούς τους συνδρομητές που βλέπουν να προστίθεται κάτι καινούργιο μια φορά το μήνα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλέον, είναι όλα αδιάφορα. 
δεν βρίσκω λογο να κάθομαι να πληρώνω μλκς. 
 

έλεος πια, με τα σκατο μηνύματα του. 
εχουν κουράσει. 

Επεξ/σία από markos9
  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κριμα τόσα πολλά λεφτά να πηγαίνουν σε σκουπιδοπαραγωγες. Αλλά αφού αυτά καταναλώνουμε…

Αρχιζω να πιστευω ότι το στριμινγκ κατέστρεψε τον καλο κινηματογράφο, ιδιαίτερα για τα μεγάλα στούντιο. Ποσότητα εις βάρος της ποιότητας. Ακόμα και οι καλές σειρές νερώνουν το τελικό αποτέλεσμα για να βγάλουν με το στανιό 8-10 ωριαία επεισόδια. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 λεπτά πριν, chrisxkar είπε

δεν παιζεις με BLM εκτος και αν θες να καουν τα στουντιο και την οπρα να τσιριζει την επομενη ημερα.


It’s all about the money

 
Black Lives Matter Blm GIF by Creative Courage

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tους Thunderbolts τους φτιαχνει ο General Ross/Thunderbolt Ross/Red Hulk.
O William Hurt που τοσα χρονια ηταν ο General Ross του MCU απεβιωσε προσφατα.
Δεν μπορω να καταλαβω τι θελουν να κανουν,ετσι ξαφνικα θα βαλουν καποιον αλλο για Red Hulk;
Θα στησουν Thunderbolts χωρις Red Hulk;
Θα παιζουν ολοι οι αλλοι και θα επικαλεστουν αλλο ιδρυτη των Thunderbolts;

Thunderbolt-Ross-Red-Hulk.jpg

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...