VaggelisKoutou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 καλησπερα, εκανα πριν καποιο καιρο συνδεση στη cosmote 100αρα και μου δωσαν το speedport. πριν απο λιγο διαστημα ειχα αγορασει ενα asus ac750 και ημουν παρα πολυ ευχαριστημενος με τη καλυψη του wifi. παρατηρησα οτι δε γινεται να αλλαξω το speedport με το asus. τι μπορω να κανω. ειναι χαλια το speedport....
gorge18 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, VaggelisKoutou είπε καλησπερα, εκανα πριν καποιο καιρο συνδεση στη cosmote 100αρα και μου δωσαν το speedport. πριν απο λιγο διαστημα ειχα αγορασει ενα asus ac750 και ημουν παρα πολυ ευχαριστημενος με τη καλυψη του wifi. παρατηρησα οτι δε γινεται να αλλαξω το speedport με το asus. τι μπορω να κανω. ειναι χαλια το speedport.... Να κανεις bridge το asus?
VaggelisKoutou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 κατι μου ειχε πει ενας γνωστος μου. μπορεις να μου εξηγησεις με καποιον τροπο ή καποιο χρησιμο λινκ να το μελετησω ? ευχαριστω πολυ!
gorge18 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 14/9/2022 στις 12:14 ΜΜ, VaggelisKoutou είπε κατι μου ειχε πει ενας γνωστος μου. μπορεις να μου εξηγησεις με καποιον τροπο ή καποιο χρησιμο λινκ να το μελετησω ? ευχαριστω πολυ! Φανταζομαι αυτο σου κανει https://www.asus.com/support/FAQ/1043884/
VaggelisKoutou Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 ημουν afk τοσο καιρο...το ψαξα και το δικο μου router δεν εχει extender mode η access point mode. ουτε δηλαδη για bridge η κατι. κριμα. 2 μηνες χρηση τσαμπα 50 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα