GeorgeHellas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα, είδα σήμερα στο ιμέλ μου αυτό το μήνυμα από ελτα. Ανοίγοντας το πρόσεξα ότι η διεύθυνση, μάλλον, δεν είναι των ΕΛΤΑ. Σκαμ είναι? Δεν έχω κάνει πουθενά κλικ στα λινκ.
fredd0 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 σε τεχνολογικο και καλα φορουμ ρωτα αν ιμειλ απο τα ελτα με αποστολεα [email protected] ειναι σκαμ γυρισαμε στο 1993 4
GeorgeHellas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, panagiotis54 είπε περιμενεις κατι απο ελτα? όχι και για αυτό μου κίνησε τη περιέργια. 1 λεπτό πριν, fredd0 είπε σε τεχνολογικο και καλα φορουμ ρωτα αν ιμειλ απο τα ελτα με αποστολεα [email protected] ειναι σκαμ γυρισαμε στο 1993 Δεν τα κοιτάνε όλοι, οπότε θεωρώ, καλό να προβάλλονται τέτοια "βλακειούλες" γιατί πολλοί την πατάνε, όπως διαβάζεις και συχνά εδώ μέσα.
NikosKallithea Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, fredd0 είπε σε τεχνολογικο και καλα φορουμ ρωτα αν ιμειλ απο τα ελτα με αποστολεα [email protected] ειναι σκαμ γυρισαμε στο 1993 Δεν διαβαζουν τιποτα, το ανεβαζουν και περιμένουν να τους το διαβάσουμε εμείς 😄
czarjuly Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Μέχρι σήμερα η μόνη ειδοποίηση που στέλνουν τα ΕΛΤΑ ηλεκτρονικά είναι sms στο κινητό όταν έχουν κάτι που πρέπει να πληρώσεις τελωνείο και το παρακρατουν στα καταστήματα τους
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Γνωστο παραπλανητικο μηνυμα για να μας τα παρουν !!! Την πρωτη φορα ρωτησα τα παιδια μου που παραγγελνουν τακτικα μεσω internet .Φυσικα πηρα αρνητικη απαντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα