skiabox Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Παιδιά εδώ και ώρες έχω ένα χελιδωνι στο σαλόνι να κόβει βόλτες με ανοιχτή μπαλκονόπορτα και δεν φεύγει με τίποτα. Καμια ιδέα; Αναγκαστηκα να κλείσω την πόρτα του σαλονιού για να μην γυρνάει σε ολόκληρο το σπίτι.
greekfragma Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 αν ανάψεις το φως του μπαλκονιού και σβήσεις τα φώτα του σαλονιού θα βρει προσανατολισμό προς το φως.
tsofras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, skiabox είπε Παιδιά εδώ και ώρες έχω ένα χελιδωνι στο σαλόνι να κόβει βόλτες με ανοιχτή μπαλκονόπορτα και δεν φεύγει με τίποτα. Καμια ιδέα; Αναγκαστηκα να κλείσω την πόρτα του σαλονιού για να μην γυρνάει σε ολόκληρο το σπίτι. Είναι στο πάτωμα? Δεν μπορείς να πετάξεις κανά σεντόνι από πάνω και να το πιάσεις να το αφήσεις έξω?
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, skiabox είπε Παιδιά εδώ και ώρες έχω ένα χελιδωνι στο σαλόνι να κόβει βόλτες με ανοιχτή μπαλκονόπορτα και δεν φεύγει με τίποτα. Καμια ιδέα; Αναγκαστηκα να κλείσω την πόρτα του σαλονιού για να μην γυρνάει σε ολόκληρο το σπίτι. Σβησε τα φώτα στο δωμάτιο και άναψε το φως στο μπαλκόνι.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Κλειστο σε ενα δωματιο με παραθυρο/πατζουρι , αναψε φως εξω και σβησε φωτα μεσα στο δωματιο. Αν χρειαστει δημιουργησε του τεχνητο εμποδιο και στριμωξε το προς το παραθυρο , πχ ενα σεντονι υψωμενο ως το ταβανι με 2 σκουποξυλα και σιγα σιγα το μετακινειτε (θελει 2 ατομα) προς το παραθυρο.
skiabox Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Έκανα ότι μου είπατε παιδιά.Μπήκα στο σαλόνι έκλεισα το φως και έχω ανάψει το φως του μπαλκονιού. Τωρα που μπήκα στο σαλόνι δεν το είδα, αλλά έτσι νόμισα και πριν καμία ώρα, ότι είχε φύγει και απλά αυτό ξεκουράζονταν κάπου και εμφανίστηκε κάνα μισάωρο αφού είχα κλείσει όλα τα παράθυρα. Θα το αφήσω έτσι κάνα 5ωρο, δηλαδή κλειστή πόρτα σε σκοτεινό σαλόνι με ανοικτή μπαλκονόπορτα και φως έξω και ας ελπίσουμε να φύγει. Καποιος είπε για πουλί στο πάτωμα. Το πουλί μια χαρά πτήσεις κάνει δεν είναι κανένα τραυματισμένο που κινείται στο πάτωμα. Μαλιστα σε κάποια φάση που είχα μπει στο σαλόνι πέρασε ξυστά από τα μαλιά μου.
tsofras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, skiabox είπε Έκανα ότι μου είπατε παιδιά.Μπήκα στο σαλόνι έκλεισα το φως και έχω ανάψει το φως του μπαλκονιού. Τωρα που μπήκα στο σαλόνι δεν το είδα, αλλά έτσι νόμισα και πριν καμία ώρα, ότι είχε φύγει και απλά αυτό ξεκουράζονταν κάπου και εμφανίστηκε κάνα μισάωρο αφού είχα κλείσει όλα τα παράθυρα. Θα το αφήσω έτσι κάνα 5ωρο, δηλαδή κλειστή πόρτα σε σκοτεινό σαλόνι με ανοικτή μπαλκονόπορτα και φως έξω και ας ελπίσουμε να φύγει. Καποιος είπε για πουλί στο πάτωμα. Το πουλί μια χαρά πτήσεις κάνει δεν είναι κανένα τραυματισμένο που κινείται στο πάτωμα. Μαλιστα σε κάποια φάση που είχα μπει στο σαλόνι πέρασε ξυστά από τα μαλιά μου. Ναι ρε μαν ξέρουμε ότι πετάνε τα πουλιά 😂 Απλά είπα μήπως το πετυχενες κάτω και του πεταγες ένα σεντόνι
skiabox Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι ρε μαν ξέρουμε ότι πετάνε τα πουλιά 😂 Απλά είπα μήπως το πετυχενες κάτω και του πεταγες ένα σεντόνι Μπα μιλάμε για απίστευτη ταχύτητα. Αυτο για να το πιάσεις θέλεις μεγάλο δίχτυ σαν και αυτά που έχουν αυτοί που κυνηγάνε πεταλούδες. Και πάλι δεν είναι βέβαιο ότι θα το πιάσεις. Πήγα πάλι μια βόλτα από το σαλόνι αλλά από την βεράντα για να μην ανοίξω την πόρτα και δεν το είδα. Για σιγουριά όμως άνοιξα και μια δεύτερη μπαλκονόπορτα και έκλεισα πάλι τα φώτα του σαλονιού. Του δίνω και άλλο χρόνο δηλαδή αν είναι μέσα να φύγει προς το φως του μπαλκονιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα