atvelos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 καλησπέρα έχω ένα κελί που έχει ένα νούμερο και θέλω να το ξαναυπολογισω με μείωση 50% και γράφω =1000*(1-50%) και μου βγάζει σωστά 500 . Αυτό πως μπορώ να το αντιγράψω να το κάνει και στα υπόλοιπα κελιά διαβάζοντας τα νούμερα των κελιών και να προστεθεί μόνο το *(1-50%), δηλαδή =νούμερο κελιού*(1-50%).
micos000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 To 1000 τι είναι; Είναι ο αριθμός κελιού; Η διαδικασία είναι: Πατάς στο άδειο κελί που θέλεις να πάρεις το αποτέλεσμα (π.χ. στο B1). Πατάς = (το ίσον) Επιλέγεις με το ποντίκι το κελί που θα χρησιμοποιηθεί (π.χ. A1) Συμπληρώνεις την υπόλοιπη εξίσωση. Τελική μορφή κελιού =A1*(1-50%) Κάνεις κλικ με το ποντίκι στην κάτω δεξιά γωνία του B1 κελιού (θα αλλάξει ο κέρσορας σε σταυρουδάκι) και κρατώντας πατημένο το πλήκτρο του ποντικιού, σέρνεις προς τα κάτω μέχρι το τελευταίο κελί που θέλεις να γίνεται ο υπολογισμός. Τέλος. 2
atvelos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Θέλω να γίνεται η πράξη στο ίδιο το κελί που εχει το νούμερο (1000) όχι σε άλλο κελι
kormos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, atvelos είπε καλησπέρα έχω ένα κελί που έχει ένα νούμερο και θέλω να το ξαναυπολογισω με μείωση 50% και γράφω =1000*(1-50%) και μου βγάζει σωστά 500 . Αυτό πως μπορώ να το αντιγράψω να το κάνει και στα υπόλοιπα κελιά διαβάζοντας τα νούμερα των κελιών και να προστεθεί μόνο το *(1-50%), δηλαδή =νούμερο κελιού*(1-50%). Ζητάς κάτι σαν το παρακάτω; https://www.myofficetricks.com/how-to-calculate-the-data-in-the-same-cell-with-excel-formula/ διόρθωσε και τον τίτλο από exchel σε excel
micos000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, atvelos είπε Θέλω να γίνεται η πράξη στο ίδιο το κελί που εχει το νούμερο (1000) όχι σε άλλο κελι Δηλαδή θέλεις π.χ. στα κελιά A1, B1, C1 κτλ που έχουν τα νούμερα να γίνει η πράξη και να αντικατασταθεί το παλιό νούμερο με το νέο. Σωστά;;; Δυστυχώς, δεν γίνεται! Θα κάνεις τον υπολογισμό σε νέα κελιά και αν θέλεις μετά κάνεις Αντιγραφή τα κελιά με τις τιμές, επιλογή των αρχικών κελιών, δεξί κλικ->Επιλογές επικόλλησης->Τιμές τις τιμές από τα νέα κελιά πάνω στα παλιά κελιά και σβήνεις τα κελιά με τον υπολογισμό. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα