mkdisgreek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδια. Γνωρίζετε που μπορω να βρω και πως να ζητησω κατι τετοιο παρομοιο? Εχω μητρικη 775 και το κουτι που πηρα tomahawk aerocool εχει ενα καλώδιο με μπλε βυζμα που γραφει usb3.1 και δεν εχω πουθενα στην μητρικη κατι παρομοιο να το συνδεσω. Ελλάδα υπάρχει καμμια λύση με ανταπτορα?
niko13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, mkdisgreek είπε Καλησπέρα παιδια. Γνωρίζετε που μπορω να βρω και πως να ζητησω κατι τετοιο παρομοιο? Εχω μητρικη 775 και το κουτι που πηρα tomahawk aerocool εχει ενα καλώδιο με μπλε βυζμα που γραφει usb3.1 και δεν εχω πουθενα στην μητρικη κατι παρομοιο να το συνδεσω. Ελλάδα υπάρχει καμμια λύση με ανταπτορα? Κάτι τέτοιο δείχνει αν κατάλαβα καλά?https://www.amazon.de/Silverstone-CP14-Internal-Key-SST-CP14/dp/B08B8V76HK/ref=mp_s_a_1_2?crid=BQSLWQN5ODC4&keywords=silverstone+CP14-E&qid=1664037895&sprefix=silverstone+cp14-e%2Caps%2C255&sr=8-2 από Ελλάδα βλέπω είχε κάτι τέτοιο το eshop ,αν θες στείλε κάνα mail μήπως έχουν κάτι παρόμοιο,δεν το βρίσκω κάπου αλλου https://www.e-shop.gr/akasa-20-pin-usb-31-internal-connector-p-PER.819205 1
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, mkdisgreek είπε Εχω μητρικη 775 και το κουτι που πηρα tomahawk aerocool εχει ενα καλώδιο με μπλε βυζμα που γραφει usb3.1 Στο δικό μου αντίστοιχο σύστημα είχα αυτή τη κάρτα. Η μητρική που έχετε ποια είναι και το βύσμα από το καλώδιο πως είναι;
mkdisgreek Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Στο δικό μου αντίστοιχο σύστημα είχα αυτή τη κάρτα. Η μητρική που έχετε ποια είναι και το βύσμα από το καλώδιο πως είναι; Καλημερα Μητρικη είναι ASUS P5P43TD PRO 775 DDR3
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μ' αυτή τη κάρτα μπορείτε να συνδέσετε τα μπροστινά USB, όμως λόγω PCIe 1.1 θα πιάνουν μέγιστη ταχύτητα ~225MB/s Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2022 από Τέρης Α. 1
BadBoy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Αν θέλεις να χρησιμοποιείς τις θύρες του κουτιού χρειάζεσαι έναν αντάπτορα. Έχε υπόψιν όμως ότι θα δουλεύουν σε ταχύτητες USB 2.0. 1
dpolal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, mkdisgreek είπε Καλησπέρα παιδια. Γνωρίζετε που μπορω να βρω και πως να ζητησω κατι τετοιο παρομοιο? Εχω μητρικη 775 και το κουτι που πηρα tomahawk aerocool εχει ενα καλώδιο με μπλε βυζμα που γραφει usb3.1 και δεν εχω πουθενα στην μητρικη κατι παρομοιο να το συνδεσω. Ελλάδα υπάρχει καμμια λύση με ανταπτορα? O αντάπτορας που σου έδειξε ο @BadBoy στο παραπάνω post είναι η μόνη λύση για να συνδέσεις την μία USB3.0 θύρα που έχει το κουτί σου απευθείας επάνω στην μητρική αλλά θα λειτουργεί στην ταχύτητα της απλής usb2. Το κουτί σου έχει άλλες 2 θύρες που είναι οι κλασσικές USB2.0 και μπορούν να συνδεθούν κατευθείαν επάνω στην μητρική και να λειτουργήσουν κανονικά. Προσωπικά, αν δεν σου είναι απαραίτητο να έχεις συνδέσει 3 usb συσκευές στο μπροστινό μέρος του κουτιού μην μπεις στον κόπο να αγοράσεις τον αντάπτορα, απλά θα έχεις την μπλε θύρα ανενεργή έως ότου πάρεις μία ποιο μοντέρνα μητρική στο μέλλον. Η μητρική σου δεν μπορεί να δώσει ταχύτητες usb3 λόγο παλαιότητας. Αν λοιπόν θες τέτοια θύρα τότε η μόνη λύση είναι η κάρτα, ή κάποια παρόμοια, που πρότεινε ο @Τέρης Α. που διαθέτει το header για να συνδέσεις το καλώδιο του κουτιού σου αλλά επειδή η μητρική σου είναι παλιά όπως ήδη είπαμε, αν την εγκαταστήσεις αναγκαστικά θα μοιράζεται η κάρτα αυτή το διαθέσιμο bandwidth με την κάρτα γραφικών οπότε θα είναι μειωμένο για όλες. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2022 από dpolal 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα