despavlos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους! Έκανα σήμερα στις 12 τη διαδικασία για την 4η φάση του evia Samos pass.. ενώ κατάφερα με δυσκολία να προχωρήσω τη διαδικασία δεν μπόρεσα να επιβεβαιώσω τον αριθμό κινητού μου με τον κωδικό που μου έστειλαν καθώς το κουμπί για να βάλω τον κωδικό δεν ήταν ενεργό.. αντιμετώπισε κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα τώρα ή στο παρελθόν?
fragos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, despavlos είπε Καλησπέρα σε όλους! Έκανα σήμερα στις 12 τη διαδικασία για την 4η φάση του evia Samos pass.. ενώ κατάφερα με δυσκολία να προχωρήσω τη διαδικασία δεν μπόρεσα να επιβεβαιώσω τον αριθμό κινητού μου με τον κωδικό που μου έστειλαν καθώς το κουμπί για να βάλω τον κωδικό δεν ήταν ενεργό.. αντιμετώπισε κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα τώρα ή στο παρελθόν? Ρε φιλε τι ψαχνεις και εσυ τωρα.. Εκεινη την στιγμη γινεται χαμος απο την ζητηση και το ολο ζητημα ειναι θεμα τυχης
geodimis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 11:59 πρόλαβα και πήρα κουπόνι. Μάλιστα επειδή έβαλα κινητό με παλιότερη αίτηση δεν μου το δέχτηκε και στο νέο μου έστειλε κανονικά sms και ολοκληρώθηκε η διαδικασία.
giorgaros92 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους Έχοντας κερδίσει και εγώ με τη σειρά μου ένα πάσο θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τον τρόπο που χρησιμοποιώ για να βρώ ΑΦΜ επιχείρησεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. 1. Ανοίγουμε το Google Maps σε μια -τελείως τυχαία 😁- τοποθεσία. 2. Αντιγράφουμε το τηλέφωνο της επιχείρησης (προτιμάμε σταθερό) 3. Το βάζουμε στο 11888.gr και κάνουμε αντίστροφη αναζήτηση. 4. Αντιγράφουμε το επώνυμο του και το βάζουμε στο πεδίο ΕΠΩΝΥΜΙΑ στην αναζήτηση στοιχείων δημοσιότητας του ΓΕΜΗ 5. Κάνουμε ταξινόμηση κατα Αρμόδια Επιχείρηση ΓΕΜΗ προκειμένου να είναι εύκολο να βρούμε την εγγραφή που μας ενδιαφέρει 6. Τέλος παρατηρούμε οτι ο ίδιος επιχειρηματίας έχει 2 καταχωρήσεις με κοινό ΑΦΜ (προφανώς ατομική επιχείρηση), το αντιγράφουμε και το πετάμε στον έλεγχο για επιχειρήσεις που είναι συμβεβλημένες που μας έχουν δώσει στο vouchers.gov.gr και είμαστε έτοιμοι 😁😁 Εύχομαι καλές καταναλώσεις και μακάρι να είναι ένα βοήθημα για τις πληγείσες περιοχές. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από giorgaros92 1 1
Bitbit Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Τζάμπα κόπος. Εγώ όπου πήγα πέρασε Ξενοδοχείο, ταβέρνα, παγωτατζίδικο, καφέ, εισιτήρια. Και από άλλους που άκουσα, τα ίδια. Δε χρειάζεται ανάλυση και ολόκληρη έρευνα
Locke_John Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Είμαι δικαιούχος του Σάμος pass Σεπτεμβρίου, άρα έως μεθαύριο 30-09-2022. Έχει μήπως κάποιος να Μ προτείνει συνεργαζόμενα ξενοδοχεία στο Καρλόβασι; Επίσης, πιστεύετε είναι πιθανή η "κράτηση" δωματίου για επόμενο σαββατοκύριακο,με προπληρωμή του τώρα; Αν τελικά δε μπορέσει κάποιος να πάει, μήπως είναι καλή ιδέα η μεταφορά του ποσού εφάπαξ σε κάποια συνεργαζόμενη επιχείρηση; Στην τελική το νόημα είναι η στήριξη της τοπικής οικονομίας Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από Locke_John 1
giorgaros92 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, Bitbit είπε Τζάμπα κόπος. Εγώ όπου πήγα πέρασε Ξενοδοχείο, ταβέρνα, παγωτατζίδικο, καφέ, εισιτήρια. Και από άλλους που άκουσα, τα ίδια. Δε χρειάζεται ανάλυση και ολόκληρη έρευνα Δε θα το έλεγα γιατι καλύτερα να ξέρεις από πριν αν το εστιατόριο που θα πάς θα δέχεται το πάσο για να μην καταλήξεις να πλένεις τίποτα πιάτα για να ξεχρεώσεις 😂
Bitbit Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, giorgaros92 είπε Δε θα το έλεγα γιατι καλύτερα να ξέρεις από πριν αν το εστιατόριο που θα πάς θα δέχεται το πάσο για να μην καταλήξεις να πλένεις τίποτα πιάτα για να ξεχρεώσεις 😂 έτσι σκεφτόμουν κι εγώ στην αρχή, πριν πάω. αλλά και από άλλους που άκουγα, κανείς δεν είχε πρόβλημα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Εγώ πουθενά δε ρώτησα αν τη δέχονται και πέρασε παντού. Γι αυτό λέω ότι τελικά δε θέλει και πολύ μελέτη και άγχος
Locke_John Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 28/9/2022 στις 10:12 ΜΜ, Locke_John είπε Γεια σας. Είμαι δικαιούχος του Σάμος pass Σεπτεμβρίου, άρα έως μεθαύριο 30-09-2022. Έχει μήπως κάποιος να Μ προτείνει συνεργαζόμενα ξενοδοχεία στο Καρλόβασι; Επίσης, πιστεύετε είναι πιθανή η "κράτηση" δωματίου για επόμενο σαββατοκύριακο,με προπληρωμή του τώρα; Αν τελικά δε μπορέσει κάποιος να πάει, μήπως είναι καλή ιδέα η μεταφορά του ποσού εφάπαξ σε κάποια συνεργαζόμενη επιχείρηση; Στην τελική το νόημα είναι η στήριξη της τοπικής οικονομίας Edit: Μια χαρά γίνεται αυτό που παραπάνω περιγράφω, αρκεί ο απομακρυσμένος συνεργάτης /φίλος, να έχει λίγα λεπτά να συνεργαστεί κ όχι να.βαριεται.. 1
geodimis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Έχει έρθει σε κανέναν μήνυμα για την διαδικασία της 28/9;
geodimis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Έπαιξε μόλις εμβόλιμο άνοιγμα πλατφόρμας για αδιάθετες κάρτες Αυγούστου. Καληνύχτα...
spocky Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μεχρι να κανω επιβεβαιωση το email δεν δεχοταν νεες αιτησεις....Για κλαματα, διαδικασιες αξιες ελληνικου προγραμματισμου 1
angelosxatz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σας, Το evia pass δικαιολογεί και καύσιμα ή διόδια? Ευχαριστώ.
fragos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 30 λεπτά πριν, angelosxatz είπε Καλησπέρα σας, Το evia pass δικαιολογεί και καύσιμα ή διόδια? Ευχαριστώ. Οχι (διοδια που εχει στην βορεια ευβοια??) 1
glamor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 14 λεπτά πριν, fragos είπε Οχι (διοδια που εχει στην βορεια ευβοια??) 45 λεπτά πριν, angelosxatz είπε Καλησπέρα σας, Το evia pass δικαιολογεί και καύσιμα ή διόδια? Ευχαριστώ. μόνο το καραβάκι από Αιδηψός για να περάσεις απέναντι και όχι το ανάποδο για το north evia pass .... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα