Galteo67 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα στην ομάδα! Μήπως γνωρίζει κανένας αν τα μαγαζιά στο Προκόπι Ευβοίας εντάσσονται μέσα στο πρόγραμμα evia pass??
fragos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Galteo67 είπε Καλημέρα στην ομάδα! Μήπως γνωρίζει κανένας αν τα μαγαζιά στο Προκόπι Ευβοίας εντάσσονται μέσα στο πρόγραμμα evia pass?? nai mesa einai 1
spocky Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Επειδη μαλλον δεν θα προλαβω να το εξαργυρωσω το pass για Evia μεχρι τελος Οκτωβριου, μπορω να το δωσω σε καποιον αλλο να το προσθεσει στο viva wallet του? Η αφου μπηκε στο δικο μου account δεν βγαινει πλεον?
AGGANIS13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Στις 30/9/2022 στις 6:47 ΜΜ, Locke_John είπε Edit: Μια χαρά γίνεται αυτό που παραπάνω περιγράφω, αρκεί ο απομακρυσμένος συνεργάτης /φίλος, να έχει λίγα λεπτά να συνεργαστεί κ όχι να.βαριεται.. Πως ακριβως γινεται αυτο?
Locke_John Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 14 ώρες πριν, AGGANIS13 είπε Πως ακριβως γινεται αυτο? δίνεις τα στοιχεία κάρτας σου, (αυτής που έχει εγκριθεί) σε κάποιον εμπιστοσύνης σου, που είναι στον τόπο όπου θα πρέπει να ξοδευτούν τα χρήματα (Σάμος, Εύβοια). Με iphone, περάστηκαν μια χαρά τα στοιχεία μου κ έβλεπα τις χρεώσεις που γίνονταν, στην εφαρμογή android του κινητού μου (viva wallet).
AGGANIS13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Αφου η καρτα ειναι άυλη και ειναι περασμενη στο κινητο. Στην πραξη πως γινεται.... Να του δωσω τα στοιχεια της αυλης καρτας , αλλα αυτος πως θα τα περασει στο Pos του? Σε ξενοδοχειο (γνωστου μου ) που ρωτησα εκει , μου ειπε οτι μονο αν εχει το κινητο εκει...
Locke_John Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, AGGANIS13 είπε Αφου η καρτα ειναι άυλη και ειναι περασμενη στο κινητο. Στην πραξη πως γινεται.... Να του δωσω τα στοιχεια της αυλης καρτας , αλλα αυτος πως θα τα περασει στο Pos του? Σε ξενοδοχειο (γνωστου μου ) που ρωτησα εκει , μου ειπε οτι μονο αν εχει το κινητο εκει... O γνωστός σου ή δε ξέρει ή βαριέται να ασχοληθεί. Η άϋλη, για να περαστεί στο κινητό του δικαιούχου, ακολουθείται κάποια διαδικασία. Ε, η ίδια διαδικασία, ακολουθείται, απλά εσύ, ο δικαιούχος της κάρτας, λες, προφορικά, τα στοιχεία στον γνωστό σου, ο οποίος τα περνάει στο κινητό του. Μετά ο γνωστός σου, σκανάρει το κινητό του στο pos της επιχείρησης, στον τόπο όπου τα χρήματα πρέπει να ξοδευτούν. Έτσι ακριβώς το έκανα εγώ, με ξενοδοχείο Σάμου, ενώ ήμουν στην Αθήνα, δε ξέρω πόσο πιο απλά να το περιγράψω.
AGGANIS13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Τωρα το καταλαβα.... και σε ευχαριστω πολυ Θα περασει την αυλη καρτα στο δικο του κινητο και θα την εξαργυρωσει εκει Μια ακομα ερωτηση... Αφου την εχω ηδη περασει την καρτα στο κινητο μου.... (viva wallet + googlepay) αν του δωσω τα στοιχεια για να την περασει στο δικο του.... θα γινεται? 1
Locke_John Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 13 λεπτά πριν, AGGANIS13 είπε Τωρα το καταλαβα.... και σε ευχαριστω πολυ Θα περασει την αυλη καρτα στο δικο του κινητο και θα την εξαργυρωσει εκει Μια ακομα ερωτηση... Αφου την εχω ηδη περασει την καρτα στο κινητο μου.... (viva wallet + googlepay) αν του δωσω τα στοιχεια για να την περασει στο δικο του.... θα γινεται? γίνεται ναι. ΥΓ. σιγά μην πλήρωναν/καθόταν προγραμματιστής, να κλειδώσει αυτή τη δυνατότητα... Απλά οι ξενοδοχ. υπάλληλοι, αδυνατώ να καταλάβω γιατί, βαριούνται ν ασχοληθούν κ λένε το εύκολο "πρέπει να είστε εσείς εδώ με το κινητό σας"...
AGGANIS13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Κατι ακομα και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις... Αν ξερεις.... Ο ξενοδοχος εκει που θα του δωσω τα στοιχεια της καρτας... θα τα περασει που? Στο googlepay του κινητου του? Θα πρεπει να κατεβασει vivawallet? Τι πρεπει να κανει?
Locke_John Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 19 λεπτά πριν, AGGANIS13 είπε Κατι ακομα και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις... Αν ξερεις.... Ο ξενοδοχος εκει που θα του δωσω τα στοιχεια της καρτας... θα τα περασει που? Στο googlepay του κινητου του? Θα πρεπει να κατεβασει vivawallet? Τι πρεπει να κανει? Σε iphone, ο άνθρωπος εμπιστοσύνης μου, τα πέρασε στο ApplePay. Σε android, λογικά στο google pay απευθείας. Και όταν είναι για τη χρέωση, ανοίγει πρώτα το nfc συσκευής όπου έχει το google pay, μετά ανοίγει την εφαρμογή google pay και επιλέγει τη κάρτα που του έδωσες. Το vivawallet, νομίζω είναι προαιρετικό, για έλεγχο αναλυτικό των κινήσεων. καλοξόδευτα. 1
spocky Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γνωριζει κανεις αν μπορω με το evia pass να πληρωσω κτελ για αιδηψο? Edit: Απανταω μονος μου...Ισχυει για το κτελ επιστροφης απο Αιδηψο μονο. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από spocky
Locke_John Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Στις 17/10/2022 στις 1:10 ΜΜ, spocky είπε Επειδη μαλλον δεν θα προλαβω να το εξαργυρωσω το pass για Evia μεχρι τελος Οκτωβριου, μπορω να το δωσω σε καποιον αλλο να το προσθεσει στο viva wallet του? Η αφου μπηκε στο δικο μου account δεν βγαινει πλεον? Λογικά θα γίνεται, το αφαιρείς απ' το δικό σου λογαριασμό και δίνεις τα στοιχεία σε καποιον άλλο.
geodimis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Μια χαρά γίνεται η αυλή να είναι σε παραπάνω από ένα κινητό. Το μόνο που χρειάζεται κάθε επόμενος χρήστης για να την προσθέσει είναι ο κωδικός OTP που στέλνεται στο κινητό που δηλώθηκε στην αίτηση. αυτά για...του χρόνου πλέον! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα