Προς το περιεχόμενο

H300S & Vodafone ZTE H267A


theodosml

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H300S & Vodafone ZTE H267A

Γεια στο forum, ξανά.

Επειδή ένας φίλος έχει ένα περίεργο πρόβλημα με vodafone h267a, που δε συνδέεται σε γνωστές ιστοσελίδες πχ. τραπεζών ή εμπορικών καστημάτων πχ. πλαισιο κλπ, με 50αρα vodafone γραμμή, αν του δώσω το περισεβούμενο δικό μου vodafone h300s που δίνει η εταιρεία για 200αρα, θα λειτουργήσει απροβλημάτιστα στη δική του 50αρα; πιθανώς έχει αναφερθεί κάπου το πρόβλημα αυτό του zte h267a, υπάρχει κάποια λύση σε αυτό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, θα λειτουργησει, αλλά πρωτα κανε ενα Reset για να τραβηξει τις δικες του ρυθμισεις και κωδικους για τηλεφωνια κ ιντερνετ. Δεν ειναι απολυτο ομως οτι θα λυθει το προβλημα του.

Επεξ/σία από geoavlonitis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν πρέπει να έχει να κάνει το router του με το πρόβλημα που περιγράφεις εκτός και αν κάποιος έχει περάσει στο filter/firewall να κάνει block συγκεκριμένα sites όπου απλά θα το καθαρίσει και θα μπαίνει.

Μετά, το πρόβλημα το βγάζει σε ότι συσκευή έχει στο δίκτυο του; Desktop, laptop, tablet και smartphones; Αν ναι, κάντε το ένα reset και αυτό -αφού πάρετε backup configuration σε περίπτωση άλλου SSID/PWD ή αν έχετε ανοιχτά ports για κάμερες/καταγραφικό.
Αν όχι, με λίγα λόγια το κάνει σε μια και μόνο συσκευή, να δείτε εκεί τι A/V και firewall έχει, τι DNS και γενικά να το δείτε σαν πρόβλημα συσκευής.

Αν και με reset στο router συνεχίζει να μην αφήνει την πρόσβαση σε συγκεκριμένα sites, κάντε την δοκιμή με το Η300 αφού το κάνετε και αυτό reset όπως είπε και ο geoavlonitis από πάνω να δείτε τι αλλάζει. Λογικά δεν θα αλλάζει κάτι καθώς δεν δίνει κλείδωμα από default κανένα από τα router.

Δοκιμή και με DNS 1.1.1.1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...