notist Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 25 λεπτά πριν, chaosmaster είπε Πλάκα πλάκα εγώ έχω 170€ επιστροφή από την εφορία. Iban έχω δηλώσει. Θέλει κάποια άλλη διαδικασία για να τα βάλουν; γιατί δε τους βλέπω πρόθυμους να τα βάζουν Τα ίδια έκαναν και σε μένα με μεγαλύτερη επιστροφή. Περίμενα από τον Ιούλιο που έκανα την δήλωση μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου να μου τα βάλουν αλλά σφυριζαν αδιάφορα. Ώσπου βρήκα μια γνωστή συνταξιούχο εφοριακό και μου είπε τι να κάνω, αλλιώς θα τα έπαιρνα τέλος του έτους. Θα πας στα αιτήματα μου στο gsis και υπάρχει έτοιμο δείγμα αίτησης για την επιστροφή. Συμπληρώνεις την δου σου το ποσό επιστροφής και αν έχεις οφειλές ακόμα και μη ληγμένες όπως πχ ενφια να κάνουν συμψηφισμό. Εγώ είχα μια τελευταία δόση από παλιά ρύθμιση και 6 δόσεις του φετινού ενφια. Αφού τα άρπαξαν ακόμα και από δόσεις που δεν είχαν λήξει, μετά από 3 εργάσιμες έβαλαν τα υπόλοιπα στην τράπεζα μου. Βέβαια και αυτή η διαδικασία από το αίτημα μου μέχρι να γίνει και να τελειώσει πέρασαν 20 ημέρες, αλλά έγινε. Ενώ αν περίμενα με το σταυρό στο χέρι θα φτάναμε καλή πρωτοχρονιά. Επίσης βασικό είναι να έχεις δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, αλλά φαντάζομαι ότι είσαι οκ. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα