Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Σκεφτομαι να κυνηγησω το ονειρο μου κ να κανω ενα βημα ωστε να ξεκινησω σε καποιο ιδιωτικο ΙΕΚ ως βοηθος κτηνιατρου" το οποιο με ενδιαφερει.Εχει καποιος εμπειρια πανω σε αυτο το θεμα η καποιον που να εχει τελειωσει κατι παρεμφερει σε ΙΕΚ ?Τελικα αξιζει ?θα εχει καποια βαρυτητα στο τελος η πιστοποιηση?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kyrlakosN είπε

Καλησπερα σας.

Σκεφτομαι να κυνηγησω το ονειρο μου κ να κανω ενα βημα ωστε να ξεκινησω σε καποιο ιδιωτικο ΙΕΚ ως βοηθος κτηνιατρου" το οποιο με ενδιαφερει.Εχει καποιος εμπειρια πανω σε αυτο το θεμα η καποιον που να εχει τελειωσει κατι παρεμφερει σε ΙΕΚ ?Τελικα αξιζει ?θα εχει καποια βαρυτητα στο τελος η πιστοποιηση?

Δεν υπάρχει η ειδικότητα σε κάποια δημόσια σχολή; ΙΕΚ, ΕΠΑΣ κτλ;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Nauths είπε

Δεν υπάρχει η ειδικότητα σε κάποια δημόσια σχολή; ΙΕΚ, ΕΠΑΣ κτλ;

Να σου πω την αληθεια μου δεν το εψαξα τοσο βαθεια..τωρα ενημερωνομαι κ ανακαλυψα οτι αυτι που με ενδιαφερει ειναι ΚΔΒΜ μεσα στο ΙΕΚ οποτε αλαζει και η βαρυτητα της πιστοποιησης?Θα ξεκινησω κ την αναζητηση για καποιο δημοσιο.Σε ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kyrlakosN είπε

Να σου πω την αληθεια μου δεν το εψαξα τοσο βαθεια..τωρα ενημερωνομαι κ ανακαλυψα οτι αυτι που με ενδιαφερει ειναι ΚΔΒΜ μεσα στο ΙΕΚ οποτε αλαζει και η βαρυτητα της πιστοποιησης?Θα ξεκινησω κ την αναζητηση για καποιο δημοσιο.Σε ευχαριστω πολυ

Δεν έχω καμία ιδέα τι παίζει, αλλά τα δημόσια είναι εφάμιλλα και ειδικά οι ΕΠΑΣ που σου εξασφαλίζουν εξ' αρχής πληρωμένη πρακτική. Δεν υπάρχει λόγος να πετάξεις τα χρήματα σε ιδιωτικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...