Apostol. Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ανοιγω ενα θεμα για οποιον θελει να μοιραστει τις δημιουργιες των διαφορων AI που κυκλοφορουν. Σε συνεχεια του: https://www.insomnia.gr/articles/internet/artificial-intelligence/diathesimo-gia-olous-to-dall-e/page/2/?tab=comments#comment-59446434 Εμενα με τραβανε τα abstract post apocalyptic και με stable diffusion (dystopian,_cyberpunk,_mist,_skyscrapers,_yellow_,abandoned) ενα απο τα αγαπημενα μου ειναι: Edit: Οποιος θελει να δοκιμασει στο πισι του stable diffusion(που ειναι free open source και τρεχει locally), το πιο ευκολο σε εγκατασταση και ταυτοχρονα ενημερωμενο gui/frontend ειναι εδω: https://nmkd.itch.io/t2i-gui Θελει ομως nvidia RTX... Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από Apostol. 2 2
rodosf1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Apostol. είπε Ανοιγω ενα θεμα για οποιον θελει να μοιραστει τις δημιουργιες των διαφορων AI που κυκλοφορουν. Σε συνεχεια του: https://www.insomnia.gr/articles/internet/artificial-intelligence/diathesimo-gia-olous-to-dall-e/page/2/?tab=comments#comment-59446434 Εμενα με τραβανε τα abstract post apocalyptic και με stable diffusion (dystopian,_cyberpunk,_mist,_skyscrapers,_yellow_,abandoned) ενα απο τα αγαπημενα μου ειναι: πολύ καλό! 1
intruder99 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Κι εγώ να μοιραστώ μια εικόνα που μου άρεσε. (από stable diffusion v1.4) 4
Apostol. Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Επειδη τα prompts εχουν σημασια ως προς τελικο αποτελεσμα, οποιος μπορει ας τα μοιραζεται! (οπως και τα settings, sampler resolution. steps etc) SD 1.4 k_euler, 1024x1024 120 steps scale 8 (concept_art_of_a_far_future_city,_key_visual,_summer_day,_highly_detailed,_digital_painting,_artstation,_concept) 5
iaptyx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Midjourney. Prompt: cityscape neom linear city in the desert with mirror exterior cyberpunk --testp --creative 2048x2048 Midjourney arrakis cyberpunk steampunk cityscape, cinematic lighting, ultra detailed, key visual, octane render --testp --creative 2048x2048p 4
Apostol. Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, iaptyx είπε Midjourney. Prompt: cityscape neom linear city in the desert with mirror exterior cyberpunk --testp --creative 2048x2048 Midjourney arrakis cyberpunk steampunk cityscape, cinematic lighting, ultra detailed, key visual, octane render --testp --creative 2048x2048p Πολυ ωραιο και το midjourney, αν και δεν βολευει τοσο πολυ μεσω discord + οτι εχεις περιορισμενες προσπαθειες. Το Dall-e σε τετοια θεματα παντως δεν τα παει και πολυ καλα, το δοκιμασα και ειναι meh
spirit)earth)aflame Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Ωραίο θέμα, ήθελα να το ανοίξω και εγώ. Στο λινκ επιπλέον undercity (WoW), δράκοι στο Λονδίνο και Samurai Pizza cats. Μidjourney με διαφορά μπροστά από τους υπόλοιπους αλλά θέλεις μεταπτυχιακό για να μάθεις τα prompts. https://imgur.com/a/sXEDT12 Το prompt στα παρακάτω το είδα online και το δοκίμασα, Agony, the Aspect of Suffering 2
Apostol. Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, spirit)earth)aflame είπε Ωραίο θέμα, ήθελα να το ανοίξω και εγώ. Στο λινκ επιπλέον undercity (WoW), δράκοι στο Λονδίνο και Samurai Pizza cats. Μidjourney με διαφορά μπροστά από τους υπόλοιπους αλλά θέλεις μεταπτυχιακό για να μάθεις τα prompts. https://imgur.com/a/sXEDT12 Το prompt στα παρακάτω το είδα online και το δοκίμασα, Agony, the Aspect of Suffering Εντυπωσιακα! Αυτο ειναι το θεμα με τα prompts, πολυ trial and error για να μαθεις ποια prompts θα σου δωσουν τα αποτελεσματα που εχεις στο μυαλο σου. Στο discord του midjourney εχει καταλογο με διαφορα prompts + οτι βλεπεις τι prompts χρησιμοποιησαν οι αλλοι χρηστες για τα αποτελεσματα τους. Ενα prompt που χρησιμοποιω οταν θελω προσωπα να μην ειναι παραμορφωμενα ειναι το anatomically correct, που βεβαια αναλογα με το AI εχει την ταση να κανει ολα τα στοιχεια συμμετρικα που και αυτο δεν ειναι ideal. Αναφορά σε κείμενο Μidjourney με διαφορά μπροστά από τους υπόλοιπους αλλά θέλεις μεταπτυχιακό για να μάθεις τα prompts. Αναλογα το θεμα εχω βρει, για εμενα dall-e < SD =midjourney. Π.χ SD (που αναπτυσεται με ταχεις ρυθμους, η 1.5 που εχει βγει/θα γινει public σε λιγο καιρο υποσχεται πολλα improvements) δεν θυμαμαι prompts αλλα σιγουρα zombie punk rock post apocalyptic κλπ : Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2022 από Apostol. 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 SD δεν έχω δοκιμάσει, θα το κοιτάξω. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που έβαλες, το περνάς και ένα photoshop και έχεις εξώφυλλο δίσκου. midjourney prompt έβαλα parthenon under alien attack hyper realistic 4k natural lighting very detailed winter και max upscaled 2
Apostol. Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, spirit)earth)aflame είπε Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που έβαλες, το περνάς και ένα photoshop και έχεις εξώφυλλο δίσκου. Χαχα λες και το ηξερες, ψαχνομαστε με την μπαντα για εξωφυλλο και δοκιμαζω διαφορα
iaptyx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, spirit)earth)aflame είπε SD δεν έχω δοκιμάσει, θα το κοιτάξω. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που έβαλες, το περνάς και ένα photoshop και έχεις εξώφυλλο δίσκου. midjourney prompt έβαλα parthenon under alien attack hyper realistic 4k natural lighting very detailed winter και max upscaled Πολύ ωραίο. Δοκίμασε να κάνεις remaster. Είναι πολύ καλύτερο 1
Johnwho Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μπορεί να είμαι εκτός θέματος αλλά και το photoleap app στο κινητό, για όποιον θέλει να το δοκιμασει, βγάζει ωραίες εικόνες Πχ. Με το command : dystopian,_cyberpunk,_mist,_skyscrapers,_yellow_,abandoned 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα